- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul

Arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum çıkar yol bulamadım.
9 aydır birisiyle görüşüyorum. Çok uzağız birbirimize 2 ya da 3 haftada bir görüşüyoruz. Görüşünce heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Saatlerce beni izler. Bi yerde oturduğumuzda saatlerce bana bakar heyecanlanır sesi titrer falan. Ama normal Zaman'larda asla aramaz ya da mesaj atmaz. Ya insan 1 haftada en azıdan 1 kez aramaz mı?
Aramıyor. Mesaj deseniz günde 2 tane mesaj atar 1.si Günaydın 2.si ders çalışıyor musun.
Gece iyi geceler mesajı bile atmaz. Ben atınca da kısa cevaplar atar. Konuşmayı keser. Kaç kez söyledim, özlüyorum neden böyle yapıyorsun diyorum. Eski kafalıyım yapım bu. Hem ders çalış diye diyor. Günde 5 dakika araması ders çalışmama Nasıl engel olabilir ki. Çok uzatınca çocukça davranışlar ben daha olgunum diyor. Benden 7 yaş büyük.
Asla gönlümü almaz. Defalarca bitti diyorum bitiriyorum aklımda ama unutmama izin vermiyor. Bak pişman olacaksın benim gibi düşüncelisini bulamazsından başlıyor tamam dikkat ederime geliyor konu ama gene aynı. Gerçekten yapısı bu olabilir mi
Yoksa bahane mi
Ne yapmalıyım o kadar kararsızım ki..
Ha birde şunu eklemek istiyorum kendisi 3 sene sınava hazırlanmış bölümlerimiz aynı.. Çok iyi bi işi var.
Ama bana asla sınav Hakkı'nda bilgi vermez. Çok sağlam notlarım bar diyor ama seninle paylaşabilirim demiyor. Sadece destek olmak için aramıyormuş sormuyormuş
Son düzenleme: