Eski kayınvalide

Öööööf gerçekten boşver artık. Senin kocanda yok kayınvaliden de yok ne aldırırsa aldırsın oğluna bu saatten sonra boşverseneeee. bakkk şimdi yorgan gitti kavga bittiiiiiii

Aile arasında çay içerken konuşulacak şeyi gelip bdvye konu açıyorsunuz.

Ne dememiz bekleniyor tam olarak? Toplanıp onu diyelim.

Önceki konulara da baktım. Sizin psikolojik destek almanız iyi olur.

Öööööf gerçekten boşver artık. Senin kocanda yok kayınvaliden de yok ne aldırırsa aldırsın oğluna bu saatten sonra boşverseneeee. bakkk şimdi yorgan gitti kavga bittiiiiiii
Yorum yazmayabilirsiniz size zorla yazdırmıyorum. Dalga geçilecek bir konu da göremiyorum

Yorum yazmayabilirsiniz size zorla yazdırmıyorum. Dalga geçilecek bir konu da göremiyorumDalga

Yorum yazmayabilirsiniz size zorla yazdırmıyorum. Dalga geçilecek bir konu da göremiyorum
Dalga geçmiyorum dalga geçtiğimi nereden çıkardın bunların sana artık bir faydası yok düşünüp durma diyorum ama kendin bilirsin otur akşama kadar eski kaynanam bunu yaptı şunu yaptı diye düşün dur napayim

Niye anlamıyor oluyorum? Ben migrostan alışveriş yapıyordum kayınvalidem de benden görüp yapıyordu diye konu açmanın boşanmış olmanın acısıyla ne alakası var?

Seni anlıyorum sal gitsin, bitmiş, ne ben bile kaç sene geçti neler duyuyorum neler öyleyim diyorum geciyorum

Canım artık ayrilmissin ve kurtulmussun belli ki ayrilikta bile KV etkili olmuş. Takılma bunlara hayat çok kısa eğlen gez dolaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…