- 8 Ekim 2025
- 62
- 25
- 3
- Konu Sahibi EsraAyazzz
-
Boşandın bitti artık sal, adam aileci şrfsizin tekiydi. Aklında başka biri bile olabilir.Herkese merhaba (diyeceksiniz eski zaten ne diye takılıyorsun ama sormak istedim)Eski kayınvalidem evime geldiği ilk gün yatak örtümü çok beğendi bende böyle bir şey istiyordum diye oğluna aynısından aldırmaya çalıştı. Kahve makinemi beğendi ondan istedi, botumu beğendi ben de bunlardan istiyordum nerden aldın diye sormalar, alezimi yıkadım astım gördü onu hemen oğluyla gidip alez aldılar bu zamana kadar 1 tane alez almamış kendine. Migrostan alışveriş yapardım kendide oğluna şunu sipariş et bunu et demeye başladı. Ben kötü niyetli mi düşündüm sizce ve ben aldıklarımın hepsini kendim aldım oğluna aldırmadım ama durum bu şekilde.
Ya ister kendin alirsin ister kocana aldirirsin kime neben aldıklarımın hepsini kendim aldım oğluna aldırmadım ama durum bu şekilde.
Boşandın bitti artık sal, adam aileci şrfsizin tekiydi. Aklında başka
Boşandın bitti artık sal, adam aileci şrfsizin tekiydi. Aklında başka biri bile olabilir.
Boşandın bitti artık sal, adam aileci şrfsizin tekiydi. Aklında başka biri bile
Haklısınız ama arada bu düşünceler geliyor istemsiz, ne peki sebepler sadece merak ediyorumYahu boşanmışsın kurtulmuşsun niye hala gündeminde. Mevcut kv olsaydı sana sebepleri sıralardım ama o kadın artık dışardaki herhangi biri. Boşuna kafa yoruyorsun.
Yani kadın zevkinizi beğeniyor olabilir. İlk sizde görmüş olabilir. Maddi sıkıntıdan ya da başka sebeplerden kayınbaba almıyor olabilir. Oğlu almaya alıştırmış olabilir o da fırsat bu fırsat isteyeyim alsın diyor olabilir. Ya da benimki gibi kıskançlıktan yapıyor olabilir.Haklısınız ama arada bu düşünceler geliyor istemsiz, ne peki sebepler sadece merak ediyorum
KiskanmisHaklısınız ama arada bu düşünceler geliyor istemsiz, ne peki sebepler sadece merak ediyorum
Oğlu almadı ben her şeyimi kendim aldı o da oğluna aldırdı oğlu bana hiçbir şey almadı sen çalışıyorsun istediğini alabiliyorsun diye ama annesi her şeyi bir güzel aldırdı ne hikmetse bu eksikler ben evlendikten sonra ortaya çıktı tamam annesi alır ama bu kadarı fazlaydıKiskanmis
Kendinin hic olmamis o urunlerden
Oglu sana almis ona da alsin istemis
Fesatlanmis
Ne oldu simdi sebepleri siralayinca konu sahibi
Allah baska dert vermesin
Evleniyorsun bir de annesinin içinde kalmışlıklarıyla uğraşıyorsun şans..Yani kadın zevkinizi beğeniyor olabilir. İlk sizde görmüş olabilir. Maddi sıkıntıdan ya da başka sebeplerden kayınbaba almıyor olabilir. Oğlu almaya alıştırmış olabilir o da fırsat bu fırsat isteyeyim alsın diyor olabilir. Ya da benimki gibi kıskançlıktan yapıyor olabilir.ama kıskanç insanlar ilk sizin aldığınızı ya da yaptığınızı kötüler ya da küçümser kendisi yapar. Benim mevcut kv (maalesef ) her şey bitti Önemsiz gördüğü kronik ve onda olması imkansız hastalığımı bile kopyalıyor. Onda da olduğunu iddia ediyor. Ölecek gibi kendini yataklara atmış durumda. Hatta şu ara doktor doktor geziyor bir tanesi evet sende bu hastalık var desin diye.
Bir ihtimal kendi kocası almamıştır ona böyle şeyler. Kendi de alamamıştır, içinde kalmış. Sizde görmüş beğenmiş canı çekmiş almışlar.Haklısınız ama arada bu düşünceler geliyor istemsiz, ne peki sebepler sadece merak ediyorum
Sonuc olarak eski artık ne yapabilirsin canını mi Alican bitti gitti .Allah'a havale et biliyotum insanın içi sogumuyorOğlu almadı ben her şeyimi kendim aldı o da oğluna aldırdı oğlu bana hiçbir şey almadı sen çalışıyorsun istediğini alabiliyorsun diye ama annesi her şeyi bir güzel aldırdı ne hikmetse bu eksikler ben evlendikten sonra ortaya çıktı tamam annesi alır ama bu kadarı fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?