• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski kız arkadaşı ve ben bıtırmelımıyım yoksaa..........:(

canım eski kız arkadaşı seni biliyorsa ve buna rağmen mesaj atıyorsa sevgilin senin yanında değilken onunla konuşabiliyor demektir ve bu konuşmalarda ona umut veriyor demektir
seni seviyorsa sende eski kız arkadaşından rahatsızsan onunla iletişimi tamamen koparması gerekir
eğer üzülmek istemiyorsan ona bunu söyle veya yol ver gitsin aksi halde böyle devma ederse o sana yol verecek veya sen ayrılmak zorunda kalacaksın o zaman çok üzülürsün
erkekler acımasızdır ve kırıcıdır bu sebeplede bu hayatta hiçbir erkek için üzülmeye değmez

canm ben çok alttan alıp özür dilemeni önermiyorum evet hata yaptım ama beni üzdün o kızı hayatımızda hiçbir şekilde istemiyorum diyebilirsin
bı bıskrem versem dedım :9
bu kimse degilki sevgilin, net bir sekilde istediklerinizi birbirinize söylemesseniz daha cok ayrilir barisir yipratirsiniz birbirinizi:25:

ılk konusmamızda sanırım herseyı netlestırmemız gerekıcek cok haklısın canım

ıyı aksamlar kızlar son 1 aydır oncelerı arkdasım olan ama sımdılerde sevgılım olan bırı ıle bırlıkteyız
son 1 aydır en az 4 5 defa ayrıldım her defasında konu aynı ıdı eskı kız arkdasının sureklı araması ve benımde aralarındakı bagın bıtmedıgını dusunmem ve bıtırıyorum bı sekılde yenıden baslıyoruz ama olmuyo ben ıcımden bu durumu atamıyorum kıskanıyomuyum yoo hayır kız zaten baska sehırde ama bısey benı rahatsız edıyo son durumumuz ıse yıne ayrıyız ama benim ona karsı duygularım devam edıyo benı sevdıgını soyluyor onu anlayan bı tek benım oldugunu baska kımsesının olmadıgını falan falan ama ınanamıyorum sımdı gelelım izlemem gereken yolla ben ısın ıcınden cıkmadım kızlar lutfen fıkırlerınızı paylasırmısınız

çok rahatsız oluyorsa telefon numarasını değiştirsin sevgiliniz artık istese de arayamaz

canım erkekler yüz veriyor eski sevgililere aynı olay benimde başıma gelmişti yani o istemese kız arar erkek egosu işte peşinde koştırmayı seviyolar onu sevdiğini düşünmüyorum alışkanlıktır olsa olsa kız arkadaş kalalım olayına girmiştir ürkütmemek için neyse sen sürekli bunu yüzüne vurursan adamın hoşuna gider öyle yapma ben o hataları yaptım konuşalım vs ben gideyim tarzı sakın sakın bunu yapma sadece onu sallama telefonlarına geç cevap ver ,sen sakın arama ,cevapları geç yaz birşey mi oldu derse yoo de geçiştir bunlar basit takdikler gibi görünüyor ama gerçekten işe yarayan şeyler bunlar kim bunları yapıyorsa karşısındaki erkek deli gibi aşık oluyor ama samimi içten sevgili dolu yaklaşırsan kıskandığını belli edersen adamlar şımarıyor bence bunu dene .

canım erkekler yüz veriyor eski sevgililere aynı olay benimde başıma gelmişti yani o istemese kız aramaz erkek egosu işte peşinde koştırmayı seviyolar onu sevdiğini düşünmüyorum alışkanlıktır olsa olsa kız arkadaş kalalım olayına girmiştir ürkütmemek için neyse sen sürekli bunu yüzüne vurursan adamın hoşuna gider öyle yapma ben o hataları yaptım konuşalım vs ben gideyim tarzı sakın sakın bunu yapma sadece onu sallama telefonlarına geç cevap ver ,sen sakın arama ,cevapları geç yaz birşey mi oldu derse yoo de geçiştir bunlar basit takdikler gibi görünüyor ama gerçekten işe yarayan şeyler bunlar kim bunları yapıyorsa karşısındaki erkek deli gibi aşık oluyor ama samimi içten sevgili dolu yaklaşırsan kıskandığını belli edersen adamlar şımarıyor bence bunu dene .

canım erkekler yüz veriyor eski sevgililere aynı olay benimde başıma gelmişti yani o istemese kız aramaz erkek egosu işte peşinde koştırmayı seviyolar onu sevdiğini düşünmüyorum alışkanlıktır olsa olsa kız arkadaş kalalım olayına girmiştir ürkütmemek için neyse sen sürekli bunu yüzüne vurursan adamın hoşuna gider öyle yapma ben o hataları yaptım konuşalım vs ben gideyim tarzı sakın sakın bunu yapma sadece onu sallama telefonlarına geç cevap ver ,sen sakın arama ,cevapları geç yaz birşey mi oldu derse yoo de geçiştir bunlar basit takdikler gibi görünüyor ama gerçekten işe yarayan şeyler bunlar kim bunları yapıyorsa karşısındaki erkek deli gibi aşık oluyor ama samimi içten sevgili dolu yaklaşırsan kıskandığını belli edersen adamlar şımarıyor bence bunu dene .

bı msj yazdım dedım kı onunla konusmandan rahatsız oldum bıde bana o gun ıckı ıcmıstı yalan soyledı onuda soyledım kucukde olsa yalndan hoslanmıyorum senı cok sekılde sevıyorum ama benımle ıken ben olmalıyım haytaında ve sekıl ve sartı ne olursa olsun yaln olmamalı masumca bıle olsa dengesızım ve netlesemedıgımız ıcın dengesızlesıyorum netlık yoksa ıkılemı cok olan bı hatunum senı gorurmuyum bılmem sınavında basarılar bı yerlerde senı kayıtsız sartsız seven anlayan ve anlanmayı bekleyen bı dostun var ....... yazdım dahada yazmam bıttı

bı msj yazdım dedım kı onunla konusmandan rahatsız oldum bıde bana o gun ıckı ıcmıstı yalan soyledı onuda soyledım kucukde olsa yalndan hoslanmıyorum senı cok sekılde sevıyorum ama benımle ıken ben olmalıyım haytaında ve sekıl ve sartı ne olursa olsun yaln olmamalı masumca bıle olsa dengesızım ve netlesemedıgımız ıcın dengesızlesıyorum netlık yoksa ıkılemı cok olan bı hatunum senı gorurmuyum bılmem sınavında basarılar bı yerlerde senı kayıtsız sartsız seven anlayan ve anlanmayı bekleyen bı dostun var ....... yazdım dahada yazmam bıttı

güzel yazmissin:13:

doll86 çok doğru brnoktaya değinmiş kesinlikle katılıyorum. bide keşke o son msjı atmasaydın insanlar karşısındakini cepte görünce arayış içine giriyorlar o yüzden her an gidebilirmişsin hissi yaratmalısın çok aramamalı çok üstüne düşmemeli sevgini belli etmemeli... ama ayrılmamalısında sürekli ayrılık olunca o ilişkinin sonu zaten ayrılıkla sonuçlanıyor. kızların genel silahı şu bitti kelimesi ama bu kelimeyi sık kullanan insan değersizleşiyor çünkü karşıdaki insanda güvensizlik yaratıyor bu durum nede olsa bitecek günün birinde kanısına varıncada önemsememeye başlıyor. bir ilişkiyi yürütmek için erkekten çok sey beklemeyeceksin az üstüne düşeceksin her an gidebilirmişsin gibi davranacaksın ama gitmeyeceksin veeee çaktırmadan istediğin şeyleri aşılayacaksın... tamamen şahsi kanaatim. :16:

güzel yazmissin:13:

tsk ederım ne dusunmustıur acaba onu merak edıyorum bı daha aramıycam bız arkadasken ben oyle coll fılan bı tıptım sımdı bu ask olayı benı cok bı degıstırdı sankı dahada aramıycam ama ne hıssettıkı yada ne dusunduu acaba bunu okuyunca

tsk ederım ne dusunmustıur acaba onu merak edıyorum bı daha aramıycam bız arkadasken ben oyle coll fılan bı tıptım sımdı bu ask olayı benı cok bı degıstırdı sankı dahada aramıycam ama ne hıssettıkı yada ne dusunduu acaba bunu okuyunca

insallah dank etmistir kafasina biseyler:44:
arama tabi , kem küm ederse , tamamen bitir öyle gel de, kararli ol, yoksa cok üzülürsün
sanada yazik ama demi:29:

doll86 çok doğru brnoktaya değinmiş kesinlikle katılıyorum. bide keşke o son msjı atmasaydın insanlar karşısındakini cepte görünce arayış içine giriyorlar o yüzden her an gidebilirmişsin hissi yaratmalısın çok aramamalı çok üstüne düşmemeli sevgini belli etmemeli... ama ayrılmamalısında sürekli ayrılık olunca o ilişkinin sonu zaten ayrılıkla sonuçlanıyor. kızların genel silahı şu bitti kelimesi ama bu kelimeyi sık kullanan insan değersizleşiyor çünkü karşıdaki insanda güvensizlik yaratıyor bu durum nede olsa bitecek günün birinde kanısına varıncada önemsememeye başlıyor. bir ilişkiyi yürütmek için erkekten çok sey beklemeyeceksin az üstüne düşeceksin her an gidebilirmişsin gibi davranacaksın ama gitmeyeceksin veeee çaktırmadan istediğin şeyleri aşılayacaksın... tamamen şahsi kanaatim. :16:
ay tsk ederım ya valla cok ıhtıyacım var dusuncelerınıze ve tavsıyelerınızee ahanda bende make upsam kapımda yatırmazsam banada make demesınler gecen hafta 2 gun aramadım hemen kapımda bıttı bakalım bu kez kac gun dayanıcak :52:

insallah dank etmistir kafasina biseyler:44:
arama tabi , kem küm ederse , tamamen bitir öyle gel de, kararli ol, yoksa cok üzülürsün
sanada yazik ama demi:29:

tabı kı yazık ulan kofte guzelım kızı ustelık karıyerlıyım :52: ne kadar ukalayım sen kalk bu hale sok oldu cıcım dımı

ama nasıl dank etcekkı koca kafalı bu erkekler sımdı ılk kuralım ne aramıyorum dımı :52:

tabı kı yazık ulan kofte guzelım kızı ustelık karıyerlıyım :52: ne kadar ukalayım sen kalk bu hale sok oldu cıcım dımı

ama nasıl dank etcekkı koca kafalı bu erkekler sımdı ılk kuralım ne aramıyorum dımı :52:

:60: :60: yani aliskin degilse sok olmustur tabi

evet aramiyorsun:29: bak erkeklere fazla yüz vermicen, hicbir zaman tamam artik benim , benden ayrilmaz, beni cook seviyo hissi vermicen :34:

Back
X