Eski kocam boşandı.Bana ve çocuklarına dönmek istedi. İlk defa hayır istemiyorum dedim.

sakın kabul etme..pisliğin biriymiş zaten..pis donunu yıkatacak birini arıyor.

Bu konuyu açıp, bu kadar kararli olup geri donup evlenip aldatilmayi tekrar yasayan biri olarak ne diyeceğimi sasirdim. Ne diye tekrar dondunuz. Bile bile lades demissiniz siz.

Yaa gurur duydum,sizin adiniza mutlu oldum.
sizin ille de onu istemenizin nedeni kendinize guvenememeniz, cocugunuzu yuvasiz buyutmek istememeniz, gecim sikintisindan hayatin - herseyin daha kotu olm ihtimalinden duydugunuz korkuydu eminim ki.
En kötü adam bile belirsizlikten - kötü gelecek endisesinden iyi geliyrodur. En azindan 'bildigimiz kötü'
Ama artik bir duzenini kurmussun, cocuklarinin daha mutlu oldugu bir yuva kurmussun. Yeni yuvanda kavga yok,gurultu yok, maddi konularda da ayakta durmaya baslamissin.
Bilinmezlik gecmis, gelecekte hersey daha guzel olmuş.
Daha bu adama neden ihtiyaç duyasin ki?
Ailene kulaklarini tika. Kizin da senin ailen. Onun sozunu dinle,mutlu yuvani bozma yine ayni hatayi yapıp. Belki de kizin kavga guriltu hakaret dolu,aldatmalarin oldugu bir evde yasasaydi bu kadar basarili olamayacakti. Belki de babasini rolmodel alip gevsek biri olacalti

edit; neee geri mi dondunuz?
Hic sasirmadim tekrar bosanmak istemenize

Ben seni tebrik ederim, Allah kızlarının da bahtını açık etsin. Belki o zamanlar çok üzüldüğün için öyle söylüyorlardır veya kızlar babalarından ayrı kalmadım diye iyi niyetle öyle diyorlardır ama ya yine aynı şeyleri yaşarsan daha büyük yıkım olmaz mı? Ben de senin gibi kabul etmezdim zannediyorum, kabul etsen de bu karar sadece seni bağlar ama çok iyi düşünmek lazım

Edit: hayalkırıklığı

Sakın ama sakın izin vermeyin. Simdi boşluğa düştü düzeni bozuldu baktı sizin hayatınız tıkırında hazır düzene dönecek. İşlerini gördürecek. Yok öyle yağma. Bence içinizde acaba pişman olur muyum kabul etmediğime diye bir şüpheniz varsa bir kağıt alın. Size yaptıgı kötülükleri, nankörlükleri, onun yüzünden çektiklerinizi, çocuğunuzun çektiklerini yazın. Pişman olacak gibi olursanız dönün okuyun o kağıdı. Kendinizi bir kere daha takdir edin o adamı kabul etmediğiniz için. Mutluluklar diliyorum size ve başarılı kızınıza!

Konu eski... konu sahibi kocasına dönmüş. Kocası tekrar aldatmış. Tekrar boşanıyor

Canı gönulden tebrık edıyorum. O da zaten yalnız kaldıgı ıcın donmustur size. Size donmek ıcın bosanmadı sonucta. Sakın dönmeyın. Ailenız basından atmakmıcın falan soyluyordur dön diye. Kımseye kulak asmayın. Siizi kutluyorum. Insallah yepyenı dolu dolu guvenlı guzel bır ask yasarsınız. Ve evlenırsınız belkı tekrar. Sizi hakeden bırıyle.

Evlenmis evlenmis. Hemde eski kocasiyla. Yani bu konuda donmiyecegim diye atip tuttugu kocasina dönmüş. Kocasi baska kadini hamile birakmasindan mütevellit hanimefendi 3.kez boşanıyor esinden. Ayrica 2 kez evlendim 3 .kez bosaniyorum demis o nasil oluyo ya.asd

Siz doğru olanı yapıyorsunuz. Sakın kimsenin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Akrabalarınızda bi garip doğrusu. Sizi bile bile ateşe atmaya çalışıyorlar. Sakın kanmayın onların laflarına, kısacası sizi istemeyip terkeden adamı sallayın gitsin.

Bu adama nı dönmus yaniç haydaa. Aynı hatayı ucuncu defa yapmanın da adı baska yani.

Asla pişman olmazsınız o adam sixi incitmekten korkmamış.En zor zamanınızda yanınızda degılmıs bundan sonrada bence olmasın.

Bir anne nasıl böyle der. En iyisinden iyisi bu. Ne artısı var ki? Aldatma, küfür, saygısız, vefasız... Canınıza kastınız mı var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…