eski kocam doğum günümü kutlaması

simdi nolucakki yazinca.
Konu konuyu acicak, o seni sucluycak sen onu sucluycaksin.
Yuzsuzluge devam edicek, yok o yok bu.

Sonuc? Sagligindan olucaksin, bu kadar.
savasi o kazansa. Sen haksiz ciksan ne olucak?
Yada o haksiz ciksa?
Geri donus varmi?

Bosver

merhaba hanımlar,
boşanmamın üzerinden 9ay geçti. utanmadan eski kocam doğum günümü kutlayan mesaj yazdı dün. çıldırmamak elde değil. yüzsüzlüğün bu kadarına pes diyorum. hayatımı mahvetti,istediği gibi dalgasını geçti,istediği gibi iftira attı bir de utanmadan doğum günümü kutlayıp "iyi ki doğdun. uzun ve mutlu yılların olsun.... mutlusun biliyorum.istediğin hayata kavuştun,daha da mutlu ol inşallah!" yazmış yüzsüz..... başkasına akıl vermek kolayda bu msj a cevap verip vermemek arasında kaldım. bir yanım söylenmemiş seyleri soyle içinde rahatlasın diyor,bir yanımda amannn boşver yüz verip önemseme artık kendini birşey sanmasın diyor....iki arada kaldım,boyle konularda aklım duruyor. ne yapayım sizce?
teşekkür ederim kızlar.
Zaten eski eşiniz bence alttan altalaf giydirmis

Eski sevgili değil sonuçta eski koca. Yani aynı evin içinde bile denemişsiniz olmamış. Boşanma da gerçekleşmiş bu saatten sonra laf dalaşına bile gerek yok..

Can'ı sıkılıyor uğraşacak adam kalmamış sana dönüş yapmış Katatonia herif .. Hiçççççç takma bile sinir olsun
Yok canimm onun etrafinda okdar cok ugrasi varr ki,bana sira gelmez emin ol.o parti senin bu hatun benim,elimde telefon ergenler gibi dak basi poz verip sosyal medyada paylasayim modunda. Nasilsa durtmus dogum gunum.cevapta vermedim.zaten degmez dedigin gibi.

Back
X