- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi kelebekleagac
Ahaha coook icerlemis.pis koymus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimiAhaha coook icerlemis.pis koymus
ufak problem olsa o liseli kızlarıda kaybeder benden sölemesionun egosunu şişiren liseli sevgilileri var canım bana iş düşmez![]()
off canım ya vallahi napıyosa yapsınn artık. rabbim beni kurtardı ya onlardan şükürler olsun. bana ölsemde sana dönmem demişti.......o bedduasını rabbim inşalllah bana gösterir. çok hakkımı yediler ailecek, ondan şükrediyorum gerçekleri gördüğümeufak problem olsa o liseli kızlarıda kaybeder benden sölemesi![]()
cevap vermedim bir gün geçti ikinci mesaj geldi az evvelbi mesaja cevap yazamayacak kadar değersizmişim yazıklar olsun sana seni nasıl sevdim ben.
allahımmmm çok şükür kurtulmuşum bundan. teşekkür ederim canım inşallah mutlu olcam bende
Kudurtmussunuz resmen adam yerine koymayarak. Cok guzel. Nice mutlu yillara!cevap vermedim bir gün geçti ikinci mesaj geldi az evvelbi mesaja cevap yazamayacak kadar değersizmişim yazıklar olsun sana seni nasıl sevdim ben.
allahımmmm çok şükür kurtulmuşum bundan. teşekkür ederim canım inşallah mutlu olcam bende
Bence de numaranizindegistirin. Bu manyaklarin sagi solu belli olmaz. Siz yuz vermedikce inadindan daha fazla takabilir.Bence bu pişmanlığıyla biraz rahatlamışsınızdır.
İnsan dönmek istemez asla ama pişmalığını okumak ister insanların.
Aman size bulaşmasında ne yapıyorsa yapsın. Takıntı haline getirmesi kötü olabilir.
Asla cvp.vermeyin , ve hatta numaranızı değiştirin bence.
numaramı değiştirdim diğer şuan onu kullanmıyorum iş görüşmelerim var o eski nodan arıyorlar tamamen değişene kadar başvuruda mecbur açık hat.... yok yok bir iki yazar sonra vazgeçer oBence bu pişmanlığıyla biraz rahatlamışsınızdır.
İnsan dönmek istemez asla ama pişmalığını okumak ister insanların.
Aman size bulaşmasında ne yapıyorsa yapsın. Takıntı haline getirmesi kötü olabilir.
Asla cvp.vermeyin , ve hatta numaranızı değiştirin bence.
çok teşekkür ederim canım...mutlu mutlu olsun senelerim inşallahhhKudurtmussunuz resmen adam yerine koymayarak. Cok guzel. Nice mutlu yillara!![]()
yazmadım o da ikinci msj ı yazdıYazma kesinlikle. Hatta numarani değiştir
bakalım.haber ver kutlarsa mutlaka2 ay sonrada benim dogum gunum.
Bakalim benim ex sevgili kutlayacak mi?![]()