eski kocam doğum günümü kutlaması

ufak problem olsa o liseli kızlarıda kaybeder benden sölemesi :KK70:
off canım ya vallahi napıyosa yapsınn artık. rabbim beni kurtardı ya onlardan şükürler olsun. bana ölsemde sana dönmem demişti.......o bedduasını rabbim inşalllah bana gösterir. çok hakkımı yediler ailecek, ondan şükrediyorum gerçekleri gördüğüme

cevap vermedim bir gün geçti ikinci mesaj geldi az evvel:KK70: bi mesaja cevap yazamayacak kadar değersizmişim yazıklar olsun sana seni nasıl sevdim ben. :KK70::KK70::KK70: allahımmmm çok şükür kurtulmuşum bundan. teşekkür ederim canım inşallah mutlu olcam bende

Bence bu pişmanlığıyla biraz rahatlamışsınızdır.
İnsan dönmek istemez asla ama pişmalığını okumak ister insanların.

Aman size bulaşmasında ne yapıyorsa yapsın. Takıntı haline getirmesi kötü olabilir.

Asla cvp.vermeyin , ve hatta numaranızı değiştirin bence.

cevap vermedim bir gün geçti ikinci mesaj geldi az evvel:KK70: bi mesaja cevap yazamayacak kadar değersizmişim yazıklar olsun sana seni nasıl sevdim ben. :KK70::KK70::KK70: allahımmmm çok şükür kurtulmuşum bundan. teşekkür ederim canım inşallah mutlu olcam bende
Kudurtmussunuz resmen adam yerine koymayarak. Cok guzel. Nice mutlu yillara! ;)

Aman size bulaşmasında ne yapıyorsa yapsın. Takıntı haline getirmesi kötü olabilir.

Bence de numaranizindegistirin. Bu manyaklarin sagi solu belli olmaz. Siz yuz vermedikce inadindan daha fazla takabilir.

numaramı değiştirdim diğer şuan onu kullanmıyorum iş görüşmelerim var o eski nodan arıyorlar tamamen değişene kadar başvuruda mecbur açık hat.... yok yok bir iki yazar sonra vazgeçer o :KK70: ne de olsa egoosu fazla. benden uzak olsun

Benim eski esim tam 6 sene sonra bana yazdı ve bende iftiralarına maruz kaldım yalanlar Attı aldattı, bisey yazma sakin.

Back
X