Eski kocamın yeni sevgilisi...

Ben olsam gider bulur, sorup sorustururdum.. Kimin eskisi benim yenim olacaksa.. Ama boyle degıl tabi...

Gider mahkeme kayıtlarına bakardım.. Eskı es ıyı hatırlar yuzunden ayrılmadıya ..

Eski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...

Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?

Bunu dert etmeniz gereksiz
Yerinizde olsam arayanla muhatap bile olmam

Başıma geldi ama mesajı atan sevgilimin eski karısıydı konuştuktan sonra sinir krizleri geçirip hasta olmuş zavallım öyle aklını alırım :KK70:

Bence muhattap olma canim yaaa muhtemelen seni kiskaniyordur genelde yeniler eskileri merak ederler adamlar iz kalir cunku

benim erkek arkadaşım da boşanmış birisi. hiç eski karısına ulaşmadım ve ulaşmaya da çalışmadım. bu tamamen kendini küçültmek, özgüvensizlik kendimi o konuma sokamam. sonuçta erkek arkadaşımın yaptığı açıklamalar yeterli, geçmiş geçmişte kalmış ne diye deşip duruyor bu kadın. ayrıca arkadaşlarınıza kadar ulaşıp da size ulaşmaması çok enteresan geldi

Back
X