eski konuştuğum terkettiğim kişi sürekli rüyama giriyor 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Semiha AY

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
55
32
18
arkadaşlar merhaba günaydın. 3 senelik sadece sosyal medya üzerinden konuştuğum farklı şehirde yaşayan birisi vardı. Ben 17 yaşında tanıdım onu 20 de bıraktım. Çünkü sonu yoktu imkansızdı. Şimdi 7 aylık sevgilim var. Son zamanlar sürekli annemle benim rüyama giriyor üzgün üzgün bakıyor. Ağlıyor. Biliyorum beni çok seviyordu ama böylesi şarttı. Böylesi olunca vicdan azabı çekip bende ağlıyorum. Yeni sevgilimle o sıralar tanıştım ve kabul ettim bu da onu gördü erkendi biliyorum ama kafam karışıktı. Pişmanım ayrıldığıma değil de direk bırakıp birisiyle olduğuma Bu vicdan azabı naısl geçer?

Arayip helallik falan almayin bence. Belki onunda bir iliskisi vs vardir kafasi karismasin
Ne guzel iliskiniz varmis hic eskileri karistirmadan kendi yolunuzda ilerleyin

Son düzenleme:
Ayrilma sebebiniz neydi? Sosyal medyadan üzerinden 3 sene gorusmedenmi surdurdunuz? Neyin vicdan azabini yapıyorsunuz ayrilinca bir gün elbet baska birisi olacaktı.

düşünüyorsan ondandır bilinç altı

Rüyalar tersine çıkar derler. Adam rüyada ağladığına göre , demek ki reelde gülüyor, mutlu.
Boşverin taş atıp suyu bulandırmayın..

Pişman olduğun için rüyana gitmiş olmasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…