Eski mutlu günlerimi çok özlüyorum

Ama bu eşinizin değil annenizin tercihi. Eşiniz sizi düşünmüş ama onu bırakıp gitseniz ilk gideceğiniz kapı belli ediyor kendini. Biraz daha mantıklı bakın. Diğer iki yorumumu daha ayrıntılı okuyun.çünkü sadece aklınızdaki takılanları tekrarlıyorsunuz diğer yazılanlara da bakıyorum.
Kesinlikle sizi yargılamak için değil dediklerim ama bakış açınızı değiştiremezsiniz çok daha fazla şey kaybedeceksiniz.
Herkesin geçiş dönemi olur. Herkesin hayatında bitip tükendiği anlar olur. O beğenmediğiniz evde oturmak isteyen o evlada eşe sahip olmak isteyen kaç kişi vardır. İstifa etmek istediğiniz işe atanmak için senelerce çalışan sabahları gün ayöadan dersaneye giden gidemediği için sabahlayan kaç genç var ben de dahil...
Ve emin olun. Yer değil sizi mutsuz eden içinizdeki huzursuzluk. Siz eski evinize dönseniz bile aynı hissetmeyeceksiniz.
Son 4 senem ciddi sıkıntılar ile geçti tedavi sonrası kendi şartlarımı hale yola sokabilrn bir insan olabildim. Mutsuz oldum ailem beni anlamadı arkadaşlarımla kaldığım eski öğrenci evine taşındım ne oldu? Tüm yüküm benimle beraber geldi. Kendim sorunu kabul edip aşmaya karar verdikten sonra çözüldü.

Ben de tedirginim doğrusu. 7. Kattan deprem esnasında bahçeye inmek imkansız. Üstelik o sırada kimbilir hangi durumda olacağız. Ama kendime ev içinde sığınılabilecek yerleri planladım. Deprem sırasında hayat üçgeni oluşturabilecek yerler, ezilmesi güç mobilyalar, kitap defter yığınları varsa, belki sağlam beyaz eşyalar. Ayna ve pencerelerden uzak durmak ama mümkün olduğunca dışarıya ve kurtarılmaya yakın. Hala da daha nasıl geliştirebilirim diye düşünüyorum. Mesela o bölgelere su veya erzak koymak olabilir. Baza altına kitap koysam mesela mobilyayı güçlendirmiş olur muyum? Hangi oda ve mobilya yanı daha güvenli deprem bitene kadar diye düşünüyorum sürekli.

deprem anında dışarı koşulmaz.
öncelikle hayat üçgeni kurmayı öğrenin
eşinizle yer belirleyin kızlarınızı da uygun bi pozisyonda duracak şekilde.
çantanızı zaten hazırlamışsınız.
gerisi Allahın takdiri..
istanbulu terketmek hiçbişiyi değiştirmez.. deprem her yerde... fransa da kaos var.. çin de salgın var.. elazığda deprem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…