- 25 Ağustos 2017
- 19
- 1
- 1
- 35
Selam kızlar. Benim çok samimi bir arkadaşım var iki yıl bir adamla çıktı ama çocuk biraz dengesizdi arkadaşımı maddi manevi yıprattı çok üzdü kızı. Sonra kız sen kötü bir adamsın dedi bunun da en son bulusmalarında zoruna gitmiş arkadaşım onu yok sayinca adamın zoruna gitmiş. Neyse iki ay hiç konuşmaDilar.Sonra bir baktık adam nişanlanmış jet hızıyla ablasının bulduğu bir kızla öyle evliliği düşünen ailesine önem veren bir adamda değildi. Diyelim ki ailen sana birini buldu sevgili ol tanı iki ayda ne nişanı.Adamın ne whatsapinda instagraminda kızla profil resmini koyma nişanlı yüzük emoji falan hiç yok.Bu da bir tuhaf.Adamın kızla sadece bir fotosu var kız mutlu ama adam sanki cenazeden çıkmış gibi suratı asık yeni Nisanlu adam bu kadar mutsuz olur mu fotoda.Bu benim arkadaşımda sana hakimi helal etmiyorum diye instagramdan adama mesaj atmış çocuk bunu okudu görüldü işareti vardı ben dedim kesin engeller okuduktan sonra adam engellemedi bile.Sizce bu durum tuhaf değil mi bu kadar hızlı Nisan olayı engellememesi kızı. ?