En iyi ihtimalle çok safiyanesiniz. Arkadaşınız hakkını helal etmeyebilir de bunu ayrılırken deseymis nişanlı birine mesaj atmak hiç doğru değil.
"Sizde yaşasaydınız" demissiniz bu forumda aldatılan, yüz üstü bırakılan, mutsuzluğu tatmış onca kadın var zaten. Tecrübeleriyle size bunları diyorlar.
Onlardan biri de benim. Çok sevildiğimi sandığım adam tarafından bırakılıp ( üstelik hep seni sevicem masalları eşliğiyle) üzerinden 2 ay geçtiğinde nişanlandığını öğrendim .
Bende basta konduramadım annesi bulmuştur dedim meğer kendi bulmuş:) nişanının olacağı günden bir gün önce ilk ve tek bir kez aradım, beni aldattığını bildiğimi söylemek için ancak açmadı:) daha da asla aramadım. 5 ay sonra da evlendi. Yani olabiliyor bunlar, illa ki nisbete yormayın .
Bu arada hep aynı hikaye :) bana da arkadaşım ahh fotoda ne mutsuz bak seni seviyor 3 ay sonra kafasını duvarlara vuracak derdi.
Lütfen arkadasiniza bunu asla yapmayın ben içimde umut beslemedim belki arkadaşınız besler , çok yıkılır sonra.
Yüzük atar diyen arkadaşlarım bile vardı resmen ben onları teselli ediyordum artik:) bunu nasıll yapar diyip ağlayan arkadaşlarım oldu. Çok yorucu bir süreç oluyor .
Bütün bunları geride bıraktığımda bana iyi gelen şeyleri düşünüyorum da. Çok sevdiğim bir arkadaşım öyle dümdüz demişti ki bana "sevmiyor seni, kabullen" hem beni şefkati ile sararken hem de hep gerçekleri söyledi bana sadece.
Daha acımasız davranıp "hayatta tek senin acın yok yeter " diyenler de oldu tabi. Kalbimi kırgın hissetsem de o sözler de beni kendime getirmişti .
Lütfen sizde mümkünse hem şefkatle sararken arkadaşınızı ona sadece doğru bildiğiniz gerçekleri söyleyin . Yok şöyledir yok surat asmıştır vs vs demeyin.