Eski nişanlı jet hızı instagram

Bu foruma konuyu yazmakta hata alay etme dalga geçme insanların mutsuzlukları üstünden hiç hoş değil. Sizde bu durumda olabilirdiniz bu kadar alaya alma ve acımasız olmak neden

Çünkü burada ciddiye alınacak bir durum yok..evliliği düşünmeyen bir adamdı demişsiniz..erkekler böyledir gezer tozar gider başkasıyla evlenir..onu uygun bulur,ailesine hayır diyemez bilmemne..nispet için nişanlansa birkaç ay sonra ayrılsa gelse ne olacak ne değişecek..sizin anlamak istemediğiniz bu.

Ben olsam niye söyleyemeyim hanımefendi gerçekten çok ilgincsiniz böyle birşey yaşamak ayıp utanılacak birşey mi söylemekten çekineyim.Güldürdünüz beni

Son söylediğine katılıyorum madigudi ailesinin ve ablasının isteği var alt tarafı bir yüzük parçası kaç yıllık evlilikler bitiyor.O kızdan ayrılır gibime geliyor

Evet çok mutsuzmuş bana öyle söyledi,sırf inadımdan nişanlandım baksana fotolarda bile ne biçim çıkmışım dedi. Siz içinizi ferah tutun en kısa zamanda geri dönecek,arkadaşınızı yeterince yıpratamamış biraz daha uğraştıracak haberiniz olsun.:işsiz:

Selam kızlar. Benim çok samimi bir arkadaşım var iki yıl bir adamla çıktı ama çocuk biraz dengesizdi arkadaşımı maddi manevi yıprattı çok üzdü kızı. Sonra kız sen kötü bir adamsın dedi bunun da en son bulusmalarında zoruna gitmiş arkadaşım onu yok sayinca adamın zoruna gitmiş. Neyse iki ay hiç konuşmaDilar.Sonra bir baktık adam nişanlanmış jet hızıyla ablasının bulduğu bir kızla öyle evliliği düşünen ailesine önem veren bir adamda değildi. Diyelim ki ailen sana birini buldu sevgili ol tanı iki ayda ne nişanı.Adamın ne whatsapinda instagraminda kızla profil resmini koyma nişanlı yüzük emoji falan hiç yok.Bu da bir tuhaf.Adamın kızla sadece bir fotosu var kız mutlu ama adam sanki cenazeden çıkmış gibi suratı asık yeni Nisanlu adam bu kadar mutsuz olur mu fotoda.Bu benim arkadaşımda sana hakimi helal etmiyorum diye instagramdan adama mesaj atmış çocuk bunu okudu görüldü işareti vardı ben dedim kesin engeller okuduktan sonra adam engellemedi bile.Sizce bu durum tuhaf değil mi bu kadar hızlı Nisan olayı engellememesi kızı. ?
Arkadaşınız her şeyi üstüne alınmak istiyor bence adam gülse çok yapmacık der yine kendini avutur bizde hiç instagrama facebooka falan resim koymayız bunun ciddiyet yada önemsemekle alakası yok ki adam kızı yok sayıyor hatta o kadar ypk sayıyor ki engellemeye tenezzül bile etmemiş bence arkadaşınız her şeyin altında bir şey aramasın ve not olarak şunu ekleyeyim eşimle iki ayda evlenme aşamasındaydık aşktan sevgiden oluyor öyle şeyler

En iyi ihtimalle çok safiyanesiniz. Arkadaşınız hakkını helal etmeyebilir de bunu ayrılırken deseymis nişanlı birine mesaj atmak hiç doğru değil.
"Sizde yaşasaydınız" demissiniz bu forumda aldatılan, yüz üstü bırakılan, mutsuzluğu tatmış onca kadın var zaten. Tecrübeleriyle size bunları diyorlar.
Onlardan biri de benim. Çok sevildiğimi sandığım adam tarafından bırakılıp ( üstelik hep seni sevicem masalları eşliğiyle) üzerinden 2 ay geçtiğinde nişanlandığını öğrendim .
Bende basta konduramadım annesi bulmuştur dedim meğer kendi bulmuş:) nişanının olacağı günden bir gün önce ilk ve tek bir kez aradım, beni aldattığını bildiğimi söylemek için ancak açmadı:) daha da asla aramadım. 5 ay sonra da evlendi. Yani olabiliyor bunlar, illa ki nisbete yormayın .
Bu arada hep aynı hikaye :) bana da arkadaşım ahh fotoda ne mutsuz bak seni seviyor 3 ay sonra kafasını duvarlara vuracak derdi.
Lütfen arkadasiniza bunu asla yapmayın ben içimde umut beslemedim belki arkadaşınız besler , çok yıkılır sonra.
Yüzük atar diyen arkadaşlarım bile vardı resmen ben onları teselli ediyordum artik:) bunu nasıll yapar diyip ağlayan arkadaşlarım oldu. Çok yorucu bir süreç oluyor .
Bütün bunları geride bıraktığımda bana iyi gelen şeyleri düşünüyorum da. Çok sevdiğim bir arkadaşım öyle dümdüz demişti ki bana "sevmiyor seni, kabullen" hem beni şefkati ile sararken hem de hep gerçekleri söyledi bana sadece.
Daha acımasız davranıp "hayatta tek senin acın yok yeter " diyenler de oldu tabi. Kalbimi kırgın hissetsem de o sözler de beni kendime getirmişti .
Lütfen sizde mümkünse hem şefkatle sararken arkadaşınızı ona sadece doğru bildiğiniz gerçekleri söyleyin . Yok şöyledir yok surat asmıştır vs vs demeyin.

Arkadasiniz maddi ve manevi cok yiprandigini dusunup ayrilmis. Ne diye su an triplere girdi ki arkadasiniz hic sordunuz mu?
Adamin kafasina silah dayayip nisanlamamislardir kac yasinda insan buyuk ihtimalle bu bir. Ikincisi ayrilsa nolur ayrilmasa nolur. Yok arkadasim blof yapmisti aslinda ayrildi ama daha bi kopek olup gelmesini bekliyordu derseniz de o zaman blof ise yaramamis derim.
Blof yapmadiysa, aslinda kendisini unutamadigini dusunuyorsa ve nisanlanmasinin ardindan boyle bi msj cekiyorsa da bi kendimi hatirlatayim diye ego tatmin ediyordur.

Bir insan sirf inat ugruna nisanlanmaz nispet icin olsaydi sevgili olurdu bi suru foto atardi arkadisiniz gorsun diye.belki de arkadasinizla beraberken de bu kiz vardi arkadasinizla takildi sadece bazi erkekler igrenclesebiliyor malesef.biri takilmalik biri ciddi gibi univrstede boyle yapanlari cok gordum.

Herşeyden önce arkadasimin eski nişanlisinin whatsapinin emojisinin yüzüklü mü yoksa tektaşli mi olduğunu bilecek kadar kaynana olmak istemezdim herhalde.

Back
X