Eski nişanlı neden saçmalıyor böyle?

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Merhaba,
Bundan tam bir yıl önce nisanlimdan ayrıldım. Burada da paylaşıp akıl almıştım fakat sifremi unuttuğum için yeni hesap açmak zorunda kaldım. Ayrılmak isteyen oydu, benim onu bunalttigimi, beni artık sevmediğini dedi. Ayrılmak için herşeyi yaptı diyebilirim. Sebepleri çok uzun ama bir kızın gururu ancak bu kadar kirilabilirdi. Hatırlamak bile acı veriyor. Bu bir yıllık sürede de birkaç kez konuştuk. Birkaç kez helallik istedi benden, etmedim. Bu bir barışma çağrısı değildi ama çok net farkındayım. Sadece vicdan rahatsızlığı.

Yakın zamanda instagramda tesadüfen hesap açtığını gördüm. Bir baktım ilk paylaşımı bir şiir. Şiirde kendi katiline aşık olduğunu yazmış, bütün hayallerini katleden bir canavar olduğu bu kişinin, sevgili değil düşman olduğu vs vs temalı sitemli bir şiir. Not olarak da 2015 yılında yazılmış bir not yazmış. O tarihte sevgiliydik yani bana yazmış. Zaten sorunlu bir iliskiydi şaşırmadım şiire de. Bunu şimdi paylaşıp böyle bir not tutması ne demek? Çevremiz hep ortakti gören herkes bana yazıldığını anlar zira.

Nedir amacı bu kişinin sizce?

Belki baskasina yazmistir. Belki sizden de o yuzden ayrilmistir. Neden uzerinize alindiniz? Ki adam size bu zmaana kadar geri barisma tekliginde de bulunmamis sadece helallik istemis. O da vicdan azabi cekmistir sizden ayrildigi icin.

Belki baskasina yazmistir. Belki sizden de o yuzden ayrilmistir. Neden uzerinize alindiniz? Ki adam size bu zmaana kadar geri barisma tekliginde de bulunmamis sadece helallik istemis. O da vicdan azabi cekmistir sizden ayrildigi icin.
Insan bunu hisseder, karşımdaki kişiyi de tanıyorum. Evet beni çok üzdü fakat aldatmadi o şiir bana yazılmış ki sitemlerle dolu. Kendine kızıyor bana aşık olduğu için şiirde. Benim şu an sorduğum neden şimdi paylaşıp böyle bir not düştü?

Allah Allah. Ne hissettiniz acaba? Adam katilime aşigim yazmis. Burdan size yazildigini nasil cikardiniz. Siz ondan ayrilmamissiniz ki o sizden ayrilmis. Hem de size gore gereksiz bahanelerle. Zaten size o kadar asik olsa ayrilir miydi??? Burda sizin iliskinizde bir katil varsa o da eski nisanliniz olur. Katiline asik olan da siz olursunuz. Siz kendinizi kandirmaya calisiyorsunuz bence.

Sen ne yaptın ki ona üstelik o seni terk etmiş delimi ne bence deli bırak orda kalsın iyiki kurtulmuşsun

İnsan inan hissetmiyor başkasına yazmis bence de üzgünüm sana deil

Adam sana asik
ama durduk yere senden ayrilmaya kalkiyor, ilginçmis..

Bence hiç kafanı karıştırma, dengesiz hareketler, sen hiç geriye bakma, hayırlısı böyleymiş de geç

Adam sana asik

Anlattigimi hiç anlamamissiniz.

Sevgiliyken de sorunlar vardı aramızda. Ara ara ayrılma noktasına gelirdik. Ve mantığının ayrılmaktan yana olduğunu ama sevdiğini söylerdi. Bu nedenle o şiirin bana yazildigina eminim. Ve sizin bilmediğiniz birçok detay nedeniyle.

Çok başka yere gitti konu

Adam sana asik
Daha açık anlatayım

Bu şiiri 2015 de yazmış o zaman sevgiliydik. 2016 da ayrıldık. Şimdi ise bu şiiri paylaşıp altına 2015 de yazdığım bir şiir yazmış.

Mesaj eksik oldu sanırım. Ha deyince ayrilmadik çok sancılı bir süreçti. Seviyorduk birbirimizi ama anlasamiyorduk. Ben yine de vazgecemiyordum ama bu ilişkinin mantıklı tarafı oydu

Eee? Ne bekliyorsun sen burdan? Hadi senin dedigin gibi olsun. Sana asik. (Ki be halâ oyle olmadigini dusunuyorum. )Adamdan bir beklentin varsa ara sor kime yazdigini. Gercekten sana yazmissa belki barisirsiniz. Yok ne ariycam barismam zaten diyorsan da neden bunu kendine dert edip konu açtın???

Hanımefendi ilgilenmeyin rica ediyorum gece gece sinir bozuyorsunuz

Herşeyin bir mantığı olmuyor maalesef. Arayamam soramam ama içimde birşeyler kalmış demek ki merak ediyorum bu hareketin sebebini. Doğru ya da yanlış.

Diyorum ki icinde birseyler kalmışsa ve sana yazildigindan da bu kadar eminsen ne duruyorsun? Gurur yapma zamani degil o zmaan simdi. Bir adim atacaksin. Belki devami gelir. Atmayacaksan da bunu kafanda kurup durmayacaksin. Bu kadar basit.

Diyorum ki icinde birseyler kalmışsa ve sana yazildigindan da bu kadar eminsen ne duruyorsun? Gurur yapma zamani degil o zmaan simdi. Bir adim atacaksin. Belki devami gelir. Atmayacaksan da bunu kafanda kurup durmayacaksin. Bu kadar basit.
Gururumun ne kadar kırıldığını yazdım ki bunun için herşeyi yaptı. Geçti gitti bizden olmaz artık. Ama tamamen umursamamazlik yapamıyorum.

Herkes sizin yapiniza sahip olamayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…