Eski nişanlı neden saçmalıyor böyle?

Canımm bazen insanlar kafası karisik,ne yaptigini bilemez durumda oluyor.Senden ayrıldıgı donemde belliki cok incitmiş seni,kafası karışmış,istemediğini düşünmüş..Şuanda da kesinlikle pişman..

Belki onunda icinde birseyler kalmistir, ama ona sormadan bilemezsin
Bizim burda fikir uretmemiz yanlis olur.madem o kadar eminsin senin icin yazilmis olduguna ,demek ki birseyler hissediyor hala..

Sizin onu stalklayacağınızı biliyor ve görmeniz için paylaşmış olabilir. Ara sıra yazıp helallik istemesi saçma, kendini unutturmamaya çalışıyor ama barışmak için ciddi çaba harcamamış. Kenarda köşede dursun, aklında kalayım diye düşünmüş olabilir.

Bu aşkın katili sensin
Teslim ol suçlusu sensin

Sarkisini da sen paylas bakalim

Siz neden hala adami "stalk"liyorsunuz acaba ?

Canımm bazen insanlar kafası karisik,ne yaptigini bilemez durumda oluyor.Senden ayrıldıgı donemde belliki cok incitmiş seni,kafası karışmış,istemediğini düşünmüş..Şuanda da kesinlikle pişman..
Fakat şiirde benim zalim olduğumu onun hayallerini yiktigimi vs yazmış. Kendine de sitem etmiş sen buna rağmen katilini seviyorsun gibi birşey yazmış. Içerik benden ayrildigina pişman olmadığını düşündürüyor ama üzerinden bir yıl geçmiş bir ayrılığa paylaşım yapması da beni düşündürdü

Gururumun ne kadar kırıldığını yazdım ki bunun için herşeyi yaptı. Geçti gitti bizden olmaz artık. Ama tamamen umursamamazlik yapamıyorum.

Herkes sizin yapiniza sahip olamayabilir
Ben de umursamamazlik yapamam. Ama umursamiyormus gibi de yapamam. Umursuyorsam umursadigim belli olur. Siz buraya oyle bir yazdiniz ki sanki hic umrunuzda degilmis gibi. Ne sacmaliyor bu adam diyerek. E boyle olunca da tepki gordunuz madem umursamiyorsunuz neden ilgileniyorsunuz bu konuyla diye. Ne hissediyorsaniz o sekilde yazin. Burda da kimseye farkli gorunmek zorunda degilsiniz.

Umursuyorum ama cok kizginim. Bu uslubumun sebebi budur. Burada farklı görünmek gibi bir kaygım olamaz olacak olsa hiç yazmam buraya. Dışardaki insanlara bu konuyu hiç acmadigim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…