Hayırlı akşamlar hanımlar.
Nisanlim ile yaşadığımız olayları sizlere anlatmıştım..
Ailesi ile ilgili sikintilar maddi ve manevi sorunlar bir türlü yakamızı birakmamisti.
Ayrılık sürecinde nisanlim, üzerinde ki sorumluluğu %90 uzerinden atmış ayrı olmamıza rağmen çalıştığı bütün parayı biriktirmiş bu asla ama asla olmayacak biseydi.
Eski konumu bilenler bunun nedenini
bilir ..
Bana barışmak için geldiğinde 5 6 ay nişanlı kaldığımızı bu süreçte aileden kimsenin beni bir kez dahi aramadığını ve ben onunla barışir isem de ben kendileri ile kesinlikle gorusmuyecegimi.
Kimseden bir çift çorap bile görmediğimi ama onlarla nasıl akrabalik iliskine girebilcegimi sordum.
Görüşmek zorunda değilsin görüşme.
Konuşmak zorunda da değilsin.
Ama oldu ki ileride evimize geldiler ben kovalayamam dedi.
Bende ikimiz de özgürüz ben kimse ile görüşmem kaldı ki ablası beni gördü gormemezlige geldi onu da söyledim.
Senin eşini bu kadar dışlar iken sen onlarla ballim güllum olur isen evliliğimiz de biter dedim.
Açıkçası olamam diyemedi.
Herkes kendi evinde olcak denk geldikce konuşurum dedi.
Bir kez olsun ne ailemi ne beni aramadilar.
Bir kez olsun ne yapıyorsunuz demediler.
Ben bunlari soyledigim de biraz bozuldu.
Bende sen hala bozuluyosun ama ben senin yanında 40 yıllık eşin gibi durdum sen hala haklısın ben kimseyi istemiyorum ikimiz olalım diyemiyosun dedim.
Konuşmayı kestim.
Ne diyorsunuz ?
Olumlu yönde inanılmaz bir değişim var bu doğru eskisi gibi onları savunmuyor buda doğru.
Ama hala tam istediğim kivamda değil hala tam olarak kopamiyor ..
Buna aile bağları da sebebiyet vermiş olabilir ..
Akıl verir iseniz çok sevinirim.
Iyi geceler.
***aslında anlamadığım ailesi hep onu kullanan, sömüren hiç bir şeyde yaninda olmayan , aç kalsa bir ekmek almayacak insanlar olduğunu bildiği halde hala nasıl kopamiyor? Aklim almıyor.
Nisanlim ile yaşadığımız olayları sizlere anlatmıştım..
Ailesi ile ilgili sikintilar maddi ve manevi sorunlar bir türlü yakamızı birakmamisti.
Ayrılık sürecinde nisanlim, üzerinde ki sorumluluğu %90 uzerinden atmış ayrı olmamıza rağmen çalıştığı bütün parayı biriktirmiş bu asla ama asla olmayacak biseydi.
Eski konumu bilenler bunun nedenini
bilir ..
Bana barışmak için geldiğinde 5 6 ay nişanlı kaldığımızı bu süreçte aileden kimsenin beni bir kez dahi aramadığını ve ben onunla barışir isem de ben kendileri ile kesinlikle gorusmuyecegimi.
Kimseden bir çift çorap bile görmediğimi ama onlarla nasıl akrabalik iliskine girebilcegimi sordum.
Görüşmek zorunda değilsin görüşme.
Konuşmak zorunda da değilsin.
Ama oldu ki ileride evimize geldiler ben kovalayamam dedi.
Bende ikimiz de özgürüz ben kimse ile görüşmem kaldı ki ablası beni gördü gormemezlige geldi onu da söyledim.
Senin eşini bu kadar dışlar iken sen onlarla ballim güllum olur isen evliliğimiz de biter dedim.
Açıkçası olamam diyemedi.
Herkes kendi evinde olcak denk geldikce konuşurum dedi.
Bir kez olsun ne ailemi ne beni aramadilar.
Bir kez olsun ne yapıyorsunuz demediler.
Ben bunlari soyledigim de biraz bozuldu.
Bende sen hala bozuluyosun ama ben senin yanında 40 yıllık eşin gibi durdum sen hala haklısın ben kimseyi istemiyorum ikimiz olalım diyemiyosun dedim.
Konuşmayı kestim.
Ne diyorsunuz ?
Olumlu yönde inanılmaz bir değişim var bu doğru eskisi gibi onları savunmuyor buda doğru.
Ama hala tam istediğim kivamda değil hala tam olarak kopamiyor ..
Buna aile bağları da sebebiyet vermiş olabilir ..
Akıl verir iseniz çok sevinirim.
Iyi geceler.
***aslında anlamadığım ailesi hep onu kullanan, sömüren hiç bir şeyde yaninda olmayan , aç kalsa bir ekmek almayacak insanlar olduğunu bildiği halde hala nasıl kopamiyor? Aklim almıyor.
Son düzenleme: