Eski nisanlim barışmak istiyor...

Efset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
339
338
33
34
Hayırlı akşamlar hanımlar.
Nisanlim ile yaşadığımız olayları sizlere anlatmıştım..
Ailesi ile ilgili sikintilar maddi ve manevi sorunlar bir türlü yakamızı birakmamisti.
Ayrılık sürecinde nisanlim, üzerinde ki sorumluluğu %90 uzerinden atmış ayrı olmamıza rağmen çalıştığı bütün parayı biriktirmiş bu asla ama asla olmayacak biseydi.
Eski konumu bilenler bunun nedenini
bilir ..
Bana barışmak için geldiğinde 5 6 ay nişanlı kaldığımızı bu süreçte aileden kimsenin beni bir kez dahi aramadığını ve ben onunla barışir isem de ben kendileri ile kesinlikle gorusmuyecegimi.
Kimseden bir çift çorap bile görmediğimi ama onlarla nasıl akrabalik iliskine girebilcegimi sordum.
Görüşmek zorunda değilsin görüşme.
Konuşmak zorunda da değilsin.
Ama oldu ki ileride evimize geldiler ben kovalayamam dedi.
Bende ikimiz de özgürüz ben kimse ile görüşmem kaldı ki ablası beni gördü gormemezlige geldi onu da söyledim.
Senin eşini bu kadar dışlar iken sen onlarla ballim güllum olur isen evliliğimiz de biter dedim.
Açıkçası olamam diyemedi.
Herkes kendi evinde olcak denk geldikce konuşurum dedi.
Bir kez olsun ne ailemi ne beni aramadilar.
Bir kez olsun ne yapıyorsunuz demediler.
Ben bunlari soyledigim de biraz bozuldu.
Bende sen hala bozuluyosun ama ben senin yanında 40 yıllık eşin gibi durdum sen hala haklısın ben kimseyi istemiyorum ikimiz olalım diyemiyosun dedim.
Konuşmayı kestim.
Ne diyorsunuz ?
Olumlu yönde inanılmaz bir değişim var bu doğru eskisi gibi onları savunmuyor buda doğru.
Ama hala tam istediğim kivamda değil hala tam olarak kopamiyor ..
Buna aile bağları da sebebiyet vermiş olabilir ..
Akıl verir iseniz çok sevinirim.
Iyi geceler.

***aslında anlamadığım ailesi hep onu kullanan, sömüren hiç bir şeyde yaninda olmayan , aç kalsa bir ekmek almayacak insanlar olduğunu bildiği halde hala nasıl kopamiyor? Aklim almıyor.

Son düzenleme:
Adı üstünde eski..
Bu kadar olaydan sonra konusman hata.
Daha evlenmeden lackalasmis bi iliski hayır gelmez o evlilikten

Okudugun kitabı okuma derim.

Adı üstünde eski..
Bu kadar olaydan sonra konusman hata.
Daha evlenmeden lackalasmis bi iliski hayır gelmez o evlilikten
Biz birbirimizi çok severken ben aniden bıraktım..
Inanılmaz dolmustum olaylardan.
Bana o kadar zaman tek bir kötü kelime etmedi.
Ama ailesi yüzünden bitti .
Fakat ayrıldığımızdan bu yana da barışmak için çok çabaladı.

Hazır ayrılmışsın hiç bulaşma bence.

Adam değişmiş ama aile değişmeyecek ve o da o ailenin mensubu.
Mutlu günlerin seni beklediğini sanmam .

Haklısınız.
Onlar ile görüştüğü sürece hep sorun olcak

Ailesi ile ilgili sikintilar maddi ve manevi sorunlar bir türlü yakamızı birakmamisti.
Ayrılık sürecinde nisanlim, üzerinde ki sorumluluğu %90 uzerinden atmış ayrı olmamıza rağmen çalıştığı bütün parayı biriktirmiş bu asla ama asla olmayacak biseydi.
bilir ..
Bana barışmak için geldiğinde 5 6 ay nişanlı kaldığımızı bu süreçte aileden kimsenin beni bir kez dahi aramadığını ve ben onunla barışir isem de ben kendileri ile kesinlikle gorusmuyecegimi.
Kimseden bir çift çorap bile görmediğimi ama onlarla nasıl akrabalik iliskine girebilcegimi sordum.
Bende ikimiz de özgürüz ben kimse ile görüşmem kaldı ki ablası beni gördü gormemezlige geldi onu da söyledim.
Senin eşini bu kadar dışlar iken sen onlarla ballim güllum olur isen evliliğimiz de biter dedim.
Bende sen hala bozuluyosun ama ben senin yanında 40 yıllık eşin gibi durdum sen hala haklısın ben kimseyi istemiyorum ikimiz olalım diyemiyosun dedim.
Konuşmayı kestim.
Ne diyorsunuz ?
Olumlu yönde inanılmaz bir değişim var bu doğru eskisi gibi onları savunmuyor buda doğru.
Iyi geceler.

***aslında anlamadığım ailesi hep onu kullanan, sömüren hiç bir şeyde yaninda olmayan , aç kalsa bir ekmek almayacak insanlar olduğunu bildiği halde hala nasıl kopamiyor? Aklim almıyor.
1 corap olayina takildim

Ailesiyle kesinlikle görüşmem demişsin ya bu imkansız bence barisma.. birde fikrim tekrar nisanlanir yada evlenirsen herşeyi herkesten bekleme

Eski nişanlının ailesiyle sorun yaşıyorsun tamam sen istemiyorsan görüşmek zorunda değilsin ama onun görüşmesine karışamazsın ki.
Sonuçta o onun ailesi.
Nişanlının yapabileceği tek şey sen ve ailesi arasındaki dengeyi sağlayabilmek.

Ailesiyle kesinlikle görüşmem demişsin ya bu imkansız bence barisma.. birde fikrim tekrar nisanlanir yada evlenirsen herşeyi herkesten bekleme
Keşke bekleseydim..
Ama onca zaman insan en azından bir telefon acar.
Bize gelip 30 kişi kendilerini agirlatmayi pek ala bildikleri için sinirim.

Keşke bekleseydim..
Ama onca zaman insan en azından bir telefon acar.
Bize gelip 30 kişi kendilerini agirlatmayi pek ala bildikleri için sinirim.
Bence olaylarda karşılık beklemeyi bırakırsak mutlu olabiliriz.. Sen sana yakışanı yapmış agirlanmasi gerisi onların karakterini gösterir tabi ki yapılanı görmesi gereken damat adayı görmesiyle yol ver gitsin kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda degil

Yerinizde olsam başlamam cunku ailesinden tamamen kopmasını istemeniz doğru degil. Ayrıca köprüyü gecene kadar he diyecektir kimse ailesini es icin silmez bu iki taraf içinde geçerlidir. Bir sure sonra eskisi gibi olmak ister aile ile.

göz boyama taktikleri vol. 1 evlendikten sonra da yazarsın aynı şeyleri buraya hiç deneme bile bakma ardına

bilir ..
Konuşmayı kestim.
Ne diyorsunuz ?
Iyi geceler.

sakin barisma bende eski nisanlimla evlenenlerdenim senin nisanlinib bilemem ama benim esim her yonden cok iyi ama ailedeku kisilere para ve hediye gonderen biri ben bu yuzden ayrildim sonra kendini affettirdi evlendik ama yine ayni oldu evimuzde bu buyuk sorun

Iyi yonde degisme falan yok. Kopruyu gecene kadar idare etmek istiyor. Zaten omu yapamam bunu yapamam, bir durusu yok ki.

Sizin olayin gelecegi yok bosuna umitlenmeyin. Cunku nisani atmadan 5 saniye oncesine kadar bunu engelleyebilirdi, engellememis.

Tatlım eski konularını bilmiyorum. Şimdiki yazına dayanarak yazıyorum. Bence bitmiş bi işi kurcalama. Eninde sonunda biter gene o iş. Şimdi seni ikna etmek için konuşuyordur ama evlendikten sonra piirr eskiye dönecektir. Ama ailesini nasıl atsın bu isteğin bana çok abartı geldi. Sen.ne olursa olsun kendi aileni atar mısın ??

Back
X