Eski nisanlim beni deli ediyor...

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Eski nisanlim yani ayrilali 1 ay oldu.. hala seviyorum. Bana bidaha barismicaz dedi.( hep oyle derdi her kavgamizda) her neyse dun gece is arkadaslariyla kizlarla falan snapler paylasmis barda iciyolar gece 3 te gelmis eve ask acisi sarkisi paylasmis. O kadar mutlu gozukurken bunu paylasmasi ne? Haftaya cumartesi yildonumumuz sizce is yerine gidiyimmi cok ozledim canim yaniyor..

Herkes sosyal medyaya yansıttığı gibi mutlu, hüzünlü vs değil. Orda sadece paylaşılan bir 10 saniyeyi görüyoruz, kalan 24 saatte neler oluyor kim bilir... Barışmayacağız dediyse ve üstünden bir ay geçtiyse artık attığı snapi gittiği barı takip etmek yerine önünüze bakmalısınız.

Artık ayrılmışsınız ister başka kızlarla snap atar isterse de ilişki kurar. Sosyal medyadan paylaşılan her şarkıya da bir anlam yüklemeyin. O gün diline o takılmıştır veya YouTube'da denk gelip paylaşmıştır. Kendinizi küçük duruma düşürmek isterseniz de buyrun gidin işyerine tabi ki

Ayrıldınız madem, neden hala takip ediyorsun sosyal medya hesaplarından? Bana çok saçma geliyor bu. Bittiyse bitmiştir yani. Ayrıca, her kavganız da "bi daha barışmıcaz" diyebiliyor olması, karakterini az çok ele veriyor. Bi de "her kavga" kısmı var tabi. Kimbilir kaç kere ettiniz? Her ilişkide "her kavga" diye bişey yok yani. Normal olan bu değil...

Ayrıldınız madem, neden hala takip ediyorsun sosyal medya hesaplarından? Bana çok saçma geliyor bu. Bittiyse bitmiştir yani. Ayrıca, her kavganız da "bi daha barışmıcaz" diyebiliyor olması, karakterini az çok ele veriyor. Bi de "her kavga" kısmı var tabi. Kimbilir kaç kere ettiniz?
3 yillik bi iliskide tabikide kavga ettik...

Ben çok gururluyum galiba ya normali sizseniz.Çünkü eski nişanlım bana böyle salak salak hareketler yapsa özleminden öleceğimi bilsem gitmem kapısına.Ömrümde bi kere eski sevgilime yazdım o da şu 15 temmuz gecesiydi onda bile sen ne halt yedin diye bi de kendime darbe yaptım :D

Bırakın geçmiş geçmiş de kalsın azıcık gurur yapın nolur ne özlemesi

Back
X