Bu bir yıl içerisinde evlenmiş olabilirdin; müge anlı nın bir sözü vardır severim: ayrılmak git istersen başkasıyla ol, buna razıyım, demektir der ki bir senede çocuğun olurdu hani en absürt örnek ile. Şans vermeye değmez derim ama ben…Eski sozlum 1 yil sonra kapima geldi bugun. Benimle konusmak icin gelmis, yanina gittim utaniyo ic ice girmis. Pismanmis, sans istiyo, unutamadim hala hislerim var dedi, bu hafta yemege ciksak konussak olmazmi dedi. Ben hep hayir diye gecistirdim. Sonra ayrildim yanindan. Ve tam bugun benden hoslanan baska erkekle konusacaktim ve tamda bugun eski sozlumun gelmis olmasi herseyi mahfetti. Ilk bisey hissetmedim gibi ama kalbim cok atiyodu ve suan kafamda o var. Ruya gibi saka gibi. Mesaj falanda atmadi. Sanirim yavastan yavastaj yanasmaya calisacak ama bilemiyorum. Neden bugun neden 1 yil sonra. Tam toparlandim gecti derken neden tekrar gelir ya.. eski sozlum kotu insan degildi sadece aile sorunlari yasadik ve o sessizce benden uzaklasmisti. Simdide konusmak istiyomus fln. Eski sozlum sizce bana tekrar ulasirmi? Kapima gelirmi? Ve ona aldigim ozel hediyeyi sakliyomis gosterdi ama aldirmadim. Sizce amac fln ne olabilir
Uzak dur , iyi olsaydı zaten 1 yıl önce mutlu olabilirdiniz, aile sorunları asla hallolmuyor..Eski sozlum 1 yil sonra kapima geldi bugun. Benimle konusmak icin gelmis, yanina gittim utaniyo ic ice girmis. Pismanmis, sans istiyo, unutamadim hala hislerim var dedi, bu hafta yemege ciksak konussak olmazmi dedi. Ben hep hayir diye gecistirdim. Sonra ayrildim yanindan. Ve tam bugun benden hoslanan baska erkekle konusacaktim ve tamda bugun eski sozlumun gelmis olmasi herseyi mahfetti. Ilk bisey hissetmedim gibi ama kalbim cok atiyodu ve suan kafamda o var. Ruya gibi saka gibi. Mesaj falanda atmadi. Sanirim yavastan yavastaj yanasmaya calisacak ama bilemiyorum. Neden bugun neden 1 yil sonra. Tam toparlandim gecti derken neden tekrar gelir ya.. eski sozlum kotu insan degildi sadece aile sorunlari yasadik ve o sessizce benden uzaklasmisti. Simdide konusmak istiyomus fln. Eski sozlum sizce bana tekrar ulasirmi? Kapima gelirmi? Ve ona aldigim ozel hediyeyi sakliyomis gosterdi ama aldirmadim. Sizce amac fln ne olabilir
Annesinden izin alabildiyse demek..Eski sozlum 1 yil sonra kapima geldi bugun. Benimle konusmak icin gelmis, yanina gittim utaniyo ic ice girmis. Pismanmis, sans istiyo, unutamadim hala hislerim var dedi, bu hafta yemege ciksak konussak olmazmi dedi. Ben hep hayir diye gecistirdim. Sonra ayrildim yanindan. Ve tam bugun benden hoslanan baska erkekle konusacaktim ve tamda bugun eski sozlumun gelmis olmasi herseyi mahfetti. Ilk bisey hissetmedim gibi ama kalbim cok atiyodu ve suan kafamda o var. Ruya gibi saka gibi. Mesaj falanda atmadi. Sanirim yavastan yavastaj yanasmaya calisacak ama bilemiyorum. Neden bugun neden 1 yil sonra. Tam toparlandim gecti derken neden tekrar gelir ya.. eski sozlum kotu insan degildi sadece aile sorunlari yasadik ve o sessizce benden uzaklasmisti. Simdide konusmak istiyomus fln. Eski sozlum sizce bana tekrar ulasirmi? Kapima gelirmi? Ve ona aldigim ozel hediyeyi sakliyomis gosterdi ama aldirmadim. Sizce amac fln ne olabilir
diger elemeni bir sekilde haber almistir. erkekler boyle kovalamacali seyleri sever.Eski sozlum 1 yil sonra kapima geldi bugun. Benimle konusmak icin gelmis, yanina gittim utaniyo ic ice girmis. Pismanmis, sans istiyo, unutamadim hala hislerim var dedi, bu hafta yemege ciksak konussak olmazmi dedi. Ben hep hayir diye gecistirdim. Sonra ayrildim yanindan. Ve tam bugun benden hoslanan baska erkekle konusacaktim ve tamda bugun eski sozlumun gelmis olmasi herseyi mahfetti. Ilk bisey hissetmedim gibi ama kalbim cok atiyodu ve suan kafamda o var. Ruya gibi saka gibi. Mesaj falanda atmadi. Sanirim yavastan yavastaj yanasmaya calisacak ama bilemiyorum. Neden bugun neden 1 yil sonra. Tam toparlandim gecti derken neden tekrar gelir ya.. eski sozlum kotu insan degildi sadece aile sorunlari yasadik ve o sessizce benden uzaklasmisti. Simdide konusmak istiyomus fln. Eski sozlum sizce bana tekrar ulasirmi? Kapima gelirmi? Ve ona aldigim ozel hediyeyi sakliyomis gosterdi ama aldirmadim. Sizce amac fln ne olabilir
+1demkki başka enayi bulamamış . evdeki bulgurdan olmayım demiş. seven adam 1 yıl beklemez, haatta anne yüzüznden ayrılmaz. sözlere inanamayın lütfen . seven adam bırakmaz . figuran arıyor şuan bulamadıda
Aslinda bir sebeb yoktu. Biraz ailesi suclandi gibi ama emin degilim ve konusmak istedini dedi bugun bende hayir dedim. Ama soyle birseyde. Olabilir belki ailesinin gercek yuzunu gordu vey rest cekti yeter artik istedigimle olacam gibi vs. Bilmiyorum. Beni tekrar cagirirsa gitmek dogru olurmu? Olanlari konusmak sormak icin? Belki onemli sebebi vardir belki yoktur ama cok sey kaybedermiyimEn önemli detayı yazmamışsınız
Neden ayrıldınız ?
Bitmiş kurtulmuşsunuz. Sessizce uzaklaşmak yerine yanınızda duran birisi ile olun derimEski sozlum 1 yil sonra kapima geldi bugun. Benimle konusmak icin gelmis, yanina gittim utaniyo ic ice girmis. Pismanmis, sans istiyo, unutamadim hala hislerim var dedi, bu hafta yemege ciksak konussak olmazmi dedi. Ben hep hayir diye gecistirdim. Sonra ayrildim yanindan. Ve tam bugun benden hoslanan baska erkekle konusacaktim ve tamda bugun eski sozlumun gelmis olmasi herseyi mahfetti. Ilk bisey hissetmedim gibi ama kalbim cok atiyodu ve suan kafamda o var. Ruya gibi saka gibi. Mesaj falanda atmadi. Sanirim yavastan yavastaj yanasmaya calisacak ama bilemiyorum. Neden bugun neden 1 yil sonra. Tam toparlandim gecti derken neden tekrar gelir ya.. eski sozlum kotu insan degildi sadece aile sorunlari yasadik ve o sessizce benden uzaklasmisti. Simdide konusmak istiyomus fln. Eski sozlum sizce bana tekrar ulasirmi? Kapima gelirmi? Ve ona aldigim ozel hediyeyi sakliyomis gosterdi ama aldirmadim. Sizce amac fln ne olabilir
Senin de gönlün var gibiAslinda bir sebeb yoktu. Biraz ailesi suclandi gibi ama emin degilim ve konusmak istedini dedi bugun bende hayir dedim. Ama soyle birseyde. Olabilir belki ailesinin gercek yuzunu gordu vey rest cekti yeter artik istedigimle olacam gibi vs. Bilmiyorum. Beni tekrar cagirirsa gitmek dogru olurmu? Olanlari konusmak sormak icin? Belki onemli sebebi vardir belki yoktur ama cok sey kaybedermiyim
Bilmiyorum. Bi yanim ondan tiksiniyo. Kafam cok karisti. Karakteri ile tek bildigim ailesine sadik, baba olur ondan. Hasta oldugumda hep dusunurdu en ince detaina kadar. Ama beni birakip gitmesini degistermez demi.Senin de gönlün var gibi
DeğiştirmezBilmiyorum. Bi yanim ondan tiksiniyo. Kafam cok karisti. Karakteri ile tek bildigim ailesine sadik, baba olur ondan. Hasta oldugumda hep dusunurdu en ince detaina kadar. Ama beni birakip gitmesini degistermez demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?