- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Zaten ailesi yüzünden ayrılmışsınız, adam ailesine sadık, baba olur ondan ne demek?Bilmiyorum. Bi yanim ondan tiksiniyo. Kafam cok karisti. Karakteri ile tek bildigim ailesine sadik, baba olur ondan.
Ah canım. Kök ailesine canını verip kendi kurduğu aileye çöp vermeyen o kadar çok model var ki.Bilmiyorum. Bi yanim ondan tiksiniyo. Kafam cok karisti. Karakteri ile tek bildigim ailesine sadik, baba olur ondan. Hasta oldugumda hep dusunurdu en ince detaina kadar. Ama beni birakip gitmesini degistermez demi.
Hic mi degismez insanlarAh canım. Kök ailesine canını verip kendi kurduğu aileye çöp vermeyen o kadar çok model var ki.
Değişmiyorlar. Zor bela, yıllar geçiyor, yaşlanıyorsun, sağlığın gidiyor, anca o zaman. Kıymeti de kalmıyor öyle.Hic mi degismez insanlar
Çok çok çok şey kaybedersin hatta. Emin ol süslü püslü kandıracak pişmanlık cümleleri kurar. Sende küllenenleri yeniden yakar. Kendisi ise bir boşluk anında sana gelmiştir. Kusura bakma ben yapamıycam der ve sessizce yeniden gider. Olan da sana olur. Beynin şu an onu haklı çıkaracak senaryolar yazıyor sana. Onu değil de ailesini suçlatıyor zihnin. Eğer o sana uygun biri olsaydı değil ailesi yedi cihan gelse sizi bırakmazdı. Örmeklerini çok gördükAslinda bir sebeb yoktu. Biraz ailesi suclandi gibi ama emin degilim ve konusmak istedini dedi bugun bende hayir dedim. Ama soyle birseyde. Olabilir belki ailesinin gercek yuzunu gordu vey rest cekti yeter artik istedigimle olacam gibi vs. Bilmiyorum. Beni tekrar cagirirsa gitmek dogru olurmu? Olanlari konusmak sormak icin? Belki onemli sebebi vardir belki yoktur ama cok sey kaybedermiyim
Hayır boşuna kendini kandırma, 1 senedir aklı nerdermiş anasının bulduğu kısmetlerde mi? Ayrılırken aklı nerdeymiş? Yoluna bak aynı derede 2 defa yıkanılmazAslinda bir sebeb yoktu. Biraz ailesi suclandi gibi ama emin degilim ve konusmak istedini dedi bugun bende hayir dedim. Ama soyle birseyde. Olabilir belki ailesinin gercek yuzunu gordu vey rest cekti yeter artik istedigimle olacam gibi vs. Bilmiyorum. Beni tekrar cagirirsa gitmek dogru olurmu? Olanlari konusmak sormak icin? Belki onemli sebebi vardir belki yoktur ama cok sey kaybedermiyim
Kendinizde hayır deme cesareti var ise ya da görüştükten sonra aklınız gönlümüz kaymayacaksa, güzel bir ayrılık konuşması yapmak zihni netleştirmek için iyidir.Aslinda bir sebeb yoktu. Biraz ailesi suclandi gibi ama emin degilim ve konusmak istedini dedi bugun bende hayir dedim. Ama soyle birseyde. Olabilir belki ailesinin gercek yuzunu gordu vey rest cekti yeter artik istedigimle olacam gibi vs. Bilmiyorum. Beni tekrar cagirirsa gitmek dogru olurmu? Olanlari konusmak sormak icin? Belki onemli sebebi vardir belki yoktur ama cok sey kaybedermiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?