• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlım, eşyaları kabul ettirecek bir fakir buldum demesi?

Hayır kızla şuan bir muhabbetleri yok ama bizimki kendi kafasında onlar gariban benim parama puluma dayanamazlar şeklinde her şeyi oturtmuş orda burda çok emin konuşuyormuş. Bende diyorum ki acaba başlamadan konuşsam mı çünkü yarın birgün ilişkileri olduğunda kıskandı diyecekler.
Canım benim "kızla bir muhabbetleri yok" senin düşüncen.Nereden biliyorsun aynı anda onunla olmadığını?Bı de zaten kiskaniyorsun ,ondan bu tepkin

Canım benim "kızla bir muhabbetleri yok" senin düşüncen.Nereden biliyorsun aynı anda onunla olmadığını?Bı de zaten kiskaniyorsun ,ondan bu tepkin
Bir miktar kıskançlığım tabikide var bunu inkar edemem. Ama ay nasıl başkasıyla konuşur öldüm bittim modunda değilim:KK54:

Hayır kızla şuan bir muhabbetleri yok ama bizimki kendi kafasında onlar gariban benim parama puluma dayanamazlar şeklinde her şeyi oturtmuş orda burda çok emin konuşuyormuş. Bende diyorum ki acaba başlamadan konuşsam mı çünkü yarın birgün ilişkileri olduğunda kıskandı diyecekler.

Bence konuşma çünkü o rezil kayınpederin adını arabozucuya çıkarır bu sefer.
Hiç bulaşma onların seviyesine inme canım

Bence konuşma çünkü o rezil kayınpederin adını arabozucuya çıkarır bu sefer.
Hiç bulaşma onların seviyesine inme canım
Bu arada babam onu aradı ve babama "minikbirkedi gelsin beni o söyleyen kişiyle yüzleştirsin kendimi vuracağım" demiş. Banada güzel kızım seni kıskandılar çekemediler o yüzden bu köye bir daha gelme diye aramızı bozmaya çalışıyolar dedi. Dalllaaaasssss:KK47:

ARKADAŞLAR ANLATMAK İSTEDİĞİM NOKTA... Aralarında hiçbir konuşma olmamasına rağmen eski nişanlımın bu kadar küçük görerek nasılsa kabul ettiririm diye düşünmesi. Yoksa banane tabiki bende birini sevsem eski nişanlılık dönemi umrumda olmaz. Kabul ederim ama arkamdan "zaten gariban eşyaları kabul eder" demesini kabul etmem.

Benim anlamadığım nokta... seni niye ilgilendiriyor? Fazla haksizda değil. Parayi veren düdüğü çalıyor

Evet zaten nasıl olur düğünüme 15 gün kala terkedildim modundayken bir anda iğrenç bir insandan kurtuldum moduna girdim :))

Ya gerçekten nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyor bu erkekler anlamıyorum.
Yahu iyi kötü, o eşyaların alındığı zamanlar bile birer hatıra. Üzerinden zaman geçmiş olsa kullansın tabi nolcak derim ama daha 10 gün olmuş, on. Ne ara tekrar evlenmeye karar vermiş de eşyaları kabul ettirecek kız bulup bi de evi göstermiş?
Hayret bişey ya.
Verilmiş sadakanız varmış. Bundan sonrası için Allah yolunuzu açık etsin. :dua:

Ya gerçekten nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyor bu erkekler anlamıyorum.
Yahu iyi kötü, o eşyaların alındığı zamanlar bile birer hatıra. Üzerinden zaman geçmiş olsa kullansın tabi nolcak derim ama daha 10 gün olmuş, on. Ne ara tekrar evlenmeye karar vermiş de eşyaları kabul ettirecek kız bulup bi de evi göstermiş?
Hayret bişey ya.
Verilmiş sadakanız varmış. Bundan sonrası için Allah yolunuzu açık etsin. :dua:
Aynen öyle yaşayacaklarımın yanında yaşadıklarım bir şey değilmiş onu anladım. İki ay sonra döner çok pişmanım diye. Bakalım o zaman karşısında her şeyi kabul ettirebileceği birini bulabilecek mi:işsiz:

Evet kk yanlış okumadınız :) 2 gün sonra nikah tarihimiz olan eski nişanlım ayrılalı 10 gün oldu, kendisine işçi olarak gelen gariban bir dedemizin kızına göz koymuş. Sebebi ise çok fakir olmaları ve kızın bu sebeple bizim eşyalarımızı kabul edecek olmasıymış. Benden ayrıldığımız gün bana getirdikleri bohçaları ve isteme çiçeğini istemişti. Bende asla göndermem yakıcam demiştim ama annem ben daha eve gelmeden göndermiş. Bunun duyulması üzere pek ahlaklı olan eski nişanlım ne var yani bunda çiçeği süslettirip başkasına götürücem demiş. Sabah duyduğumda aldım bu haberi ve direk mideme vurdu çok afedersiniz ama kus kus bir hal oldum.. Zaten 10 gündür bir şey yiyemiyorum.. Bundan önce okuyanlar bilir gelse yine kabul ederim demiştim ama artık asla olmaz. Sizce ben bu gariban kızımıza bu olayı aktarmalı mıyım? Kızımıza üzülüyorum ve sırf bu nedenle safça başlayacağı ilişkiden onunda zarar görmesine o kadar içim acır ki. Ben nasıl aylarca bu kadar ahlak ve şeref yoksunu bir insanla beraber olmuşum ve bunu nasıl farkedememişim.. Şuan o kadar kin nefret öfke doluyum ki.. Ben sadece insani olarak görevimi yapmak istiyorum.. Sizce hata mı etmiş olurum?

GUNCELLEME; Kızla şuan bir münasebet yok. Babası işe geldiği için söylerim, zaten fakirler benim parama puluma dayanamazlar şeklinde kendinden emin bizimkisi.

ARKADAŞLAR ANLATMAK İSTEDİĞİM NOKTA... Aralarında hiçbir konuşma olmamasına rağmen eski nişanlımın bu kadar küçük görerek nasılsa kabul ettiririm diye düşünmesi. Yoksa banane tabiki bende birini sevsem eski nişanlılık dönemi umrumda olmaz. Kabul ederim ama arkamdan "zaten gariban eşyaları kabul eder" demesini kabul etmem.
Kizimiz soyle kizimiz boyle anlattikca anlatmis bizdende ara anlat kurtar garibani kahramani ol dememizi beklemissin ama ben sadece seni ilgilendirmez diyorum.sen nasil kurtulduysan oda kurtulur.

Merhaba öncelijle seni çok iyi anlıyorum birebir yaşadım aynı şeyleri :) nişan attım 15 gün sonra tam 5 senemi verdiğim adam bana ben artık başkasını seviyorum demişti . Önce inanmak istemedim mesajlar attım hatta yalvardım gurur fln bırakmadım buluşmaya çağırdım gelmedi gittim çağırdığım yerlerde oturdum saatlerce ama gelmedi ...
Şimdi o kızla nişanlı zaten kız akrabası . Kimsee kimseyi 10 günde bulupda evlenmeye karar vermez zaten o kız öncesinde aklında yada kalbinde bi yer edinmiş biri aklına sokmuş vs. Sakın kıza ulaşıpda kendini düşürme şuan canın çok yanıyo ama kabullen babası yüzünden değil seni sevmediği için o kızla olmak istiyo ve senin ne emekle ne heyecanla aldığın eşyaları bir başkasıyla kuracağı evde hayal ediyo . Bir süre sonra acın geçtiğinde herşey için pişman olacaksın . Ama emin ol ki geçiyo ve geriye kendini rezil ettiğin ve giden sağlığın oluyo . Lütfen artık onlara ulaşmayı bırak ne hali varsa görsün eşin kızını da senmi düşüncen Allah"ından bulsun

Salak adam,kendi kendisini mutsuzluğa mahkum edecek.
Demek ki bu adam için aşk bağına falan ihtiyaç yokmuş. Sadece 'yaşim geldi,evleneyim' insanı. Huyu, suyu, görüşü,karakteri hiç önemli değil...
İnşallah o kızdan da veto yer de görür insanları aşağilamayi

Salak adam,kendi kendisini mutsuzluğa mahkum edecek.
Demek ki bu adam için aşk bağına falan ihtiyaç yokmuş. Sadece 'yaşim geldi,evleneyim' insanı. Huyu, suyu, görüşü,karakteri hiç önemli değil...
İnşallah o kızdan da veto yer de görür insanları aşağilamayi
İnşallah.. Ben ömür boyu mutsuz olmasını dilerim zaten böyle aşağılık zihniyetli bir insanın..

peki diğer kızın bu adamın nasıl biri olduğunu bilmesi gerekmiyor mu ve merak ettim kız nasıl kabul etmiş hemen hiç tanımadığı birini:işsiz:o_O

Back
X