Eski nişanlım pişman ama geri dönmüyor napmalıyım

Seraaaaoz97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
31
1
1
27
Meraba, 2 aydır ayrı olduğum nişanlım bana msj attı. Beni özlediğini merak ettiğini pişman olduğunu söyledi. Ben çıkıştım gitmeseydin diye cok bunaldım mecbur kaldım ben senden vazgecmedim diyor kendi yay burcu erkeği bazen tutarsız davranışları olabiliyor. Evimin oraya gelip uzaktan bana baktığını söyledi. Hal hatir sordu iyi ol ama geri dönemem dedi. Biz maddiyattan dolayı ailesinin anlayışsızlığı yüzünden ayrıldık. Bir hırsla beni birakti. Ben onu o da beni seviyor. Hayatımda kimse yok seninde olmasın dedi ama geri gitti konusma bittikten sonra cesareti yok anliyorum simdi gelse de yine para olmadıgından ve annesi karısacagi icin ayrilcagimizi o da biliyor. Uzaktan o beni bende onu takip ediyorum 1 saat konustuk agladı ama geri gelmiyor 😢

Hiç inandırıcı değil. Yüz verme. Seven yanında dururdu. Ne olursa olsun
Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı

Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
sevgiyle alakası yok da neyle var? adam yapmış işte tercihini, seni bırakmış

Babam da abim de bizim tartismalarimiz yuzunden bitti demisti. Kayinvalidem de eşime onunla evlenirsen hakkimi helal etmem dedi, tokat yedi evden kovuldu. Bir dunya gerginlik ama eşim benden vazgecmeyecegini gerekirse o düğüne tek çıkıp yine de bu hayati benimle yasayacagini soyledi. Bende aileme baskasiyla evlenmem dedim ve sonuç? Bu düğün sevginin arkasinda durma sonucunda geeceklesti. Luks esyalar almadik, 5 bin kiralik gelinlik giymedim, milyarlarca takim olmadi, onun da damatliktan baska birseyi yoktu uzerinde. Ne bir saati nede bircok hevesleri vardi. O düğünü yaptık 1.5 senelik evliyiz ve ailelerimiz ile aramiz gayet iyi mutluyuz. Umarim anlatabilmisimdir

Babam da abim de bizim tartismalarimiz yuzunden bitti demisti. Kayinvalidem de eşime onunla evlenirsen hakkimi helal etmem dedi, tokat yedi evden kovuldu. Bir dunya gerginlik ama eşim benden vazgecmeyecegini gerekirse o düğüne tek çıkıp yine de bu hayati benimle yasayacagini soyledi. Bende aileme baskasiyla evlenmem dedim ve sonuç? Bu düğün sevginin arkasinda durma sonucunda geeceklesti. Luks esyalar almadik, 5 bin kiralik gelinlik giymedim, milyarlarca takim olmadi, onun da damatliktan baska birseyi yoktu uzerinde. Ne bir saati nede bircok hevesleri vardi. O düğünü yaptık 1.5 senelik evliyiz ve ailelerimiz ile aramiz gayet iyi mutluyuz. Umarim anlatabilmisimdir
Çok haklısınız o bunu yapamadı. Herkes engel olmak isterken o annesinin aklına uyup beni bıraktı pisman oldugunu söyledi ama barısalım demedi. Aramızda asla cözümlenmeyecek bi mesele yoktu. Keske annesini degil de beni tercih etseydi umarım bi gün yaptigi yanlisi anlar

Çok haklısınız o bunu yapamadı. Herkes engel olmak isterken o annesinin aklına uyup beni bıraktı pisman oldugunu söyledi ama barısalım demedi. Aramızda asla cözümlenmeyecek bi mesele yoktu. Keske annesini degil de beni tercih etseydi umarım bi gün yaptigi yanlisi anlar

Ailesine karşı çıkamayacak zayıflıkta olduğunun farkında demek ki. Pişman olduğu halde dönmüyorsa demek ki ailesi daha ağır basmış. Siz de bence bunu kabullenin ve geri dönmesini beklemeyin. Benim takıldığım bir konu var; ''hayatımda kimse yok, senin de olmasın..'' ne demek? Siz inanıyor musunuz onun başkasını sevmeyeceğine? Bir seneye kalmaz, ailesinin bulduğu kızla evlenir ailesine karşı çıkamayan insan..

sizinle evlenmeyi yeterince istiyor olsaydı farklı davranırdı
cesareti yoksa, ya da yeterince isteği yoksa, ya da ailesiyle başedemiyorsa, evlenince daha çok sıkıntı yaşarsınız ki

hiç üzülmeyin bence, onu yüreklendirmeye de çalışmayın, kendisi yapabiliyorsa yapsın, yapamıyorsa zaten evlenilecek biri değildir bence

Aynı durumda sen olsan herkes aileni seç, ailen istemiyorsa vardır bi hayır derlerdi :) konu erkek olunca iş değişiyor, ilginç🤣

Ben her iki taraf içinde aynu şeyi diyorum, sende o da ilişkinin arkasında durmalısınız. Yaşı mı küçük diye düşündüm bi 🙄 Çok seven insan bırakmaz bence.

kendi yollunuza bakin lütfen yoksa illeride birgün karsiniza gecip ben evleniyorum diyip annesinin istedigi biriyle evlenmesi olasiligi yüksek

Back
X