Eski nişanlım pişman ama geri dönmüyor napmalıyım

Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı

sevgiyle alakası yok mu?
annesine istediklerini almamayı değil seni bırakmayı tercih etmiş.

Konusahibi biçok çift evlenirken sorunlar çıkmıştır ben de dahil,hiçbirimiz topuklamadık. Kendi ailem bi ara o kadar çirkefe bağladı ki annemler kınadan sonra düğünden vazgeçmişlerdi,iptal ediyoruz vermiyoruz dediler,öyle abartılı tepkiler verildi. Velhasıl seviyoruz dedik evlendik zaman çözdü çoğu şeyi.

Yeterince sevmedi belki yeterince cesaretli değil yani şuan tam emin olamadığımız herhangi bişe yeterince yoktu demek ki,o olmayan şey de seni çok üzerdi zaten,verilmiş sadakamız varmış de önüne bak.

Ne için bilmiyorum ama demogoji yapıyor sanki. Pişman olduğunu söylerken bile güvenilir değil tutarsız.Evlenince sıkıntı yaşadığında kaçacak bu o zaman.Dönmemesi şans, çünkü siz barışmaya hazırsınız. Allahım sevgili kulusunuz. Ne hali varsa görsün bırakın.

Konusahibi biçok çift evlenirken sorunlar çıkmıştır ben de dahil,hiçbirimiz topuklamadık. Kendi ailem bi ara o kadar çirkefe bağladı ki annemler kınadan sonra düğünden vazgeçmişlerdi,iptal ediyoruz vermiyoruz dediler,öyle abartılı tepkiler verildi. Velhasıl seviyoruz dedik evlendik zaman çözdü çoğu şeyi.

Yeterince sevmedi belki yeterince cesaretli değil yani şuan tam emin olamadığımız herhangi bişe yeterince yoktu demek ki,o olmayan şey de seni çok üzerdi zaten,verilmiş sadakamız varmış de önüne bak.
23 yaşında bunaltiya gelmez aynen bi sorunda böyle yaptı

Ailesine karşı çıkamayacak zayıflıkta olduğunun farkında demek ki. Pişman olduğu halde dönmüyorsa demek ki ailesi daha ağır basmış. Siz de bence bunu kabullenin ve geri dönmesini beklemeyin. Benim takıldığım bir konu var; ''hayatımda kimse yok, senin de olmasın..'' ne demek? Siz inanıyor musunuz onun başkasını sevmeyeceğine? Bir seneye kalmaz, ailesinin bulduğu kızla evlenir ailesine karşı çıkamayan insan..
İlla ki bi gün sever ama şuanda olmasın diyor bende anlamıyorum

Gercekten seven bir insanin karsisinda dag duramaz ben oyle dusunuyorum. Ne yapar eder seninle birlikte olur. Bosluga dusmus gelmis kafani karistirmis

Meraba, 2 aydır ayrı olduğum nişanlım bana msj attı. Beni özlediğini merak ettiğini pişman olduğunu söyledi. Ben çıkıştım gitmeseydin diye cok bunaldım mecbur kaldım ben senden vazgecmedim diyor kendi yay burcu erkeği bazen tutarsız davranışları olabiliyor. Evimin oraya gelip uzaktan bana baktığını söyledi. Hal hatir sordu iyi ol ama geri dönemem dedi. Biz maddiyattan dolayı ailesinin anlayışsızlığı yüzünden ayrıldık. Bir hırsla beni birakti. Ben onu o da beni seviyor. Hayatımda kimse yok seninde olmasın dedi ama geri gitti konusma bittikten sonra cesareti yok anliyorum simdi gelse de yine para olmadıgından ve annesi karısacagi icin ayrilcagimizi o da biliyor. Uzaktan o beni bende onu takip ediyorum 1 saat konustuk agladı ama geri gelmiyor 😢

Seni bir kere bu kadar kolay bırakan birisi tekrar bırakacaktır, bundan emin ol! Ve o zaman senin canın daha çok acıyacak. Pembe hayaller kurma...

Bu işin artık oluru yok bence, kendi kararlarını verebilecek olgunlukta bile olmayan bir insan anladığım kadarıyla. Bir şans daha verirsen çok daha üzülürsün.

23 yaşın, bir erkeğin evlenmesi için çok erken bir yaş olduğunu düşünüyorum. Kendi kararlarını alıp, arkasında net bir şekilde duramamasının sebebide bu bence.Kendine güveni yok.Büyüsünde gelsin.

Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
Annesini tercih etmiş işte.
Denge kuramayıp annesini tercih eden adamdan size ideal eş olmaz.
Onu unutup önünüze bakın.

Pah. Daha annesinin lafından çıkmayan adam bi zahmet evlenmesin. Kültürel ve dinen annelerin yeri bambaşka tabi, ama hiçbir anne sırf para için evladını rencide etme hakkına sahip degil. Siz bu evlilikte olsaydı eger cok yipranirdiniz. Bu saatdan sonra hayatınıza yeni biri de girebilir. O adamin büyümesini bekleyecek değilsiniz ya. 3.5 yaşındaki oğlum en sevdiği oyuncağını çantasında saklar. Onun gibi birsey beklentileri. Büyüsün önce bir

Sevgiyle az mı alakalı bu dediğiniz şey? Sevseydi gitmezdi.

Benim akrabam Bi kadına aşık oldu. Çocuklu boşanmış bir kadına. Annesi asla istemedi. Başkalarıyla evlendirmeye çalıştı. Rezil etti. Kadının adını çıkardı. Neler neler. Akraba sevdiği kadının arkasında durdu. Tuttu elinden ben seni hakaret dinle diye getirmedim buraya dedi. Tuttu elinden götürdü evlendi çocukları var. Çok ta mutlular. Burada önemli olan şartlar değil. O adam senin arkanda durmamış elinden tutmamış. Daha diyorsun ki yok o beni seviyor baskıya dayanamadı. Peki size mutluluklar eğer olursa

Deli mi ne!? Kimseyle olma ben de olmayacağım ne demek!? Pişmanım ama dönemem ne demek!? Hayat bir dengesiz yüzünden üzülmek için çoook kısa, değmez.

Back
X