zeholll
senin başına gelenleri, konunu biliyorum. sen de benimkini biliyorsun canım.Bir dönem çok dertleştik seninle de hatırlarsan..
şimdi çok açık yazacağım; sakın o adama mesaj filan atma sakın.çünkü <<ESKİ NİŞANLININ SENİ STALKMASININ HİÇBİR ANLAMI YOK>>
Bunu yapmasının tek sebebi,merak. Bakalım sen hayatına devam ediyor musun, ediyorsan ne şekilde devam ediyorsun ondan daha mı mutlusun daha mı mutsuz? Ona göre egosu şekillenecek çünkü. O 1,5 yıl içinde mutlaka birileriyle beraber olmuştur. Sana bakmadığı zaman dilimi de onu gösteriyor zaten . Hatta şu an bile sevgilisi olabilir.İşler istediği gibi gitmediğinden seni kendisiyle kıyaslamak için bakıyor sadece.Seni mutsuz görürse senin mutluluğundan beslenip teselli olmak için bakıyor. Başka da bir halt yok. Belki kimseyle olmayınca du bakayım sevgilisi yoksa bi denesem mi acaba diye garantici bi yaklaşım sergiliyodur en fazla.Sakın bunun duygusal falan oldugunu düşünme canım. Üstüne basa basa yazıyorum, senin mesaj atmanı gerektirecek bir durum olsaydı adam zaten onları yapmaz, üstünden de 1,5 sene geçirtmezdi. Mesaj atarsan çok büyük ihtimalle ters tepki alacaksın üstüne.
Nerden mi biliyorum?
Şöyle söyleyeyim. Biz ayrılalı 10 ay oldu. Pislik adam yüzükleri attıktan 1 ay sonra kendisine sevgili buldu, yaklaşık 9 ay olacak hala da beraberler o kızla.
Ben yetenekli bir stalker oldugumdan eski nişanlımın pek çok sosyal hesabına ona farkettirmeden girebiliyorum. 10 aydır haftada 3-4 kez facebooktan profilime bakıyor.yani baktığı günlerin arasında en fazla 4-5 gün vardır.6. gün mutlaka bakar, bazen günde 2 defa hatta 3 kez baktığı olmuştur bazen sabaha karşı bakar bazen akşam bazen öğlen. Herif otomatiğe almış resmen, hatta bir keresinde profil fotoğrafımı bile begenmişti. O zaman aramıştım, nasıl inkar etti bir görsen, en sonunda dalmışım farketmedim öylesine bakmıştım yanlışlıkla basmıştım falan deyip üstüne bana kızmıştı.
İnstagramın arama kısmından da yine 2-3 günde bir beni aratıyor.üstelik profilim dışarıya kapalı, salak herif kaç fotom oldu takipçilerim kaç tane falan onlara mı bakıyodur artık nedir.
Tüm bunları sevgilisi olduğu halde yapıyor, düşün! Ben şimdi ne anlam vereyim buna?Üstelik sevgilisiyle herşey çok iyi gidiyomuş gibi de bi imaj çiziyo sürekli. Sevgilisiyle bi mekan gidip şarap kadehi fotoğrafını paylaşıyo check-in lerinde , bakıyorum hop 1 saat sonra beni aratmış faceten. Sevgilisine sabah instagramdan seni özledim falan yazıyor şerefsiz hoop akşam saatlerinde beni ve bazen de başka başka hatunları aratmış oluyor falan.. Eeee benimle işi ne bu adamın daha?Daha neler neler..Kesinlikle onun hesaplarına girebildiğimi bilmiyor bunu belirteyim.
Zeholll canım bak biz kadınlar çok duygusalız, hemen bir anlam yüklüyoruz.biliyorum sen de çok severek ayrıldın benim gibi... ama yapma canım, yapma güzelim.. itiraf ediyorum ben de o psiliğin hesaplarına giremiyor olsaydım ve sadece hikayede baktıgını görseydim benim de içime bir kurt düşerdi..çok iyi anlıyorum seni.iddia ediyorum seninkinin hesaplarına girsen kimbilir neler neler görürsün sen de benim gibi. Unutmayalım, evlenme vaadi verdiği kadını eften püften sebeplerle terkeden, ilişkiyi yokuşa süren adamdan hiçbir zaman hayır gelmemiştir, gelmeyecektir de..