Eski nişanlım stalklıyor

stalklamak gurursuzluk değil ki. hepimiz stalk yapıyoruz. ya hiçbir şey yapmayacaksınız ya da görmesini istemiyorsanız hesabınızı kapatacaksınız. bu kadar.
Onda simsiyah bir gurur var. Onun siyahlık çemberine bu olayda dahil. Algısı öyle

Merak ettim, siz de bu kişinin profiline ayrıldıktan sonra girip baktınız mı? Yani siz stalklamadınız mı hiç? Veya en son ne zaman baktınız diyim, bakmamanız imkansız gibi geldi çünkü.

Merak ettim, siz de bu kişinin profiline ayrıldıktan sonra girip baktınız mı? Yani siz stalklamadınız mı hiç? Veya en son ne zaman baktınız diyim, bakmamanız imkansız gibi geldi çünkü.
Baktım. Bakıyorum..

Baktım. Bakıyorum..
Siz de bir hoşsunuz. O zaman gurulu mururlu laflar göndermeyin boşuna. Aynısını siz de yapıyormuşsunuz çünkü. O zaman siz de mi gurursuz oluyorsunuz?
Siz desenize " biz bu adamla karşılıklı profillerimize bakıyoruz, bundan ne anlam çıkarmalıyım? ben dialog istiyorum" diye... Benim toptan yorumum şu: profilinize bakılmasından size ilgi duyduğu gibi bir anlam çıkarmayın. Çünkü dediğim gibi, herkes geçmişindeki insanların sayfasına bakabiliyor, burada bir ciddi niyet aramaya gerek yok. Dialoğa girmek çok istiyorsaniz atın bir mesaj. Ama olunlu olumsuz her şeye açık olun. Nasılsa kaybedecek bir şeyiniz olmaz.

Yahu ne gerek var ergence gonderim yapmalara? Madem hoslanmiyorsunuz -ki hoslanmayan kimseler boyle yapar- eski nisanlinizi engellersiniz o da sizin paylasimlariniza bakamaz olur biter. Siz ona azicik gurur diye mesaj gondereceginize kendinize azicik net ol diye telkinlerde bulunun.

Siz de bir hoşsunuz. O zaman gurulu mururlu laflar göndermeyin boşuna. Aynısını siz de yapıyormuşsunuz çünkü. O zaman siz de mi gurursuz oluyorsunuz?
Siz desenize " biz bu adamla karşılıklı profillerimize bakıyoruz, bundan ne anlam çıkarmalıyım? ben dialog istiyorum" diye... Benim toptan yorumum şu: profilinize bakılmasından size ilgi duyduğu gibi bir anlam çıkarmayın. Çünkü dediğim gibi, herkes geçmişindeki insanların sayfasına bakabiliyor, burada bir ciddi niyet aramaya gerek yok. Dialoğa girmek çok istiyorsaniz atın bir mesaj. Ama olunlu olumsuz her şeye açık olun. Nasılsa kaybedecek bir şeyiniz olmaz.
Teşekkürler

Yahu ne gerek var ergence gonderim yapmalara? Madem hoslanmiyorsunuz -ki hoslanmayan kimseler boyle yapar- eski nisanlinizi engellersiniz o da sizin paylasimlariniza bakamaz olur biter. Siz ona azicik gurur diye mesaj gondereceginize kendinize azicik net ol diye telkinlerde bulunun.
Haklısınız :KK200:

Geçmişini biliyorum
Sen çok cesur bir kızsın
Güçlüsün
Sadece zamanında söylenmesi gereken ama söyleyemediğin şeyler için böyle bocalamaların
Tam dökemedin içini yarım kaldı ya ondan
Ne söylemek istiyorsan yaz gönder bitsin bu iş

Sizin onu merak ettiğiniz kadar o da sizi ediyordur. Zannedersem hikayelerin hikaye sahibi falan görülebildiğini bilmiyor ehehe acemi stalker :) Rahatsız oluyorsanız en basiti engelleyin ama o zaman da siz göremezsiniz (görebiliyor da olabilirsiniz ya emin olamadım bundan). Hesabı gizleyin bir süre. Ya da yeniden barışma olasılığınız varsa hikayelerle mesaj gönderin.

Geçmişini biliyorum
Sen çok cesur bir kızsın
Güçlüsün
Sadece zamanında söylenmesi gereken ama söyleyemediğin şeyler için böyle bocalamaların
Tam dökemedin içini yarım kaldı ya ondan
Ne söylemek istiyorsan yaz gönder bitsin bu iş
Çok teşekkür ederim.

Kusmak istiyorum. Ama bunu yaparsam tükürdüğümü yalamaktan o imajı vermekten korkuyorum.

zeholll zeholll senin başına gelenleri, konunu biliyorum. sen de benimkini biliyorsun canım.Bir dönem çok dertleştik seninle de hatırlarsan..
şimdi çok açık yazacağım; sakın o adama mesaj filan atma sakın.çünkü <<ESKİ NİŞANLININ SENİ STALKMASININ HİÇBİR ANLAMI YOK>>
Bunu yapmasının tek sebebi,merak. Bakalım sen hayatına devam ediyor musun, ediyorsan ne şekilde devam ediyorsun ondan daha mı mutlusun daha mı mutsuz? Ona göre egosu şekillenecek çünkü. O 1,5 yıl içinde mutlaka birileriyle beraber olmuştur. Sana bakmadığı zaman dilimi de onu gösteriyor zaten . Hatta şu an bile sevgilisi olabilir.İşler istediği gibi gitmediğinden seni kendisiyle kıyaslamak için bakıyor sadece.Seni mutsuz görürse senin mutluluğundan beslenip teselli olmak için bakıyor. Başka da bir halt yok. Belki kimseyle olmayınca du bakayım sevgilisi yoksa bi denesem mi acaba diye garantici bi yaklaşım sergiliyodur en fazla.Sakın bunun duygusal falan oldugunu düşünme canım. Üstüne basa basa yazıyorum, senin mesaj atmanı gerektirecek bir durum olsaydı adam zaten onları yapmaz, üstünden de 1,5 sene geçirtmezdi. Mesaj atarsan çok büyük ihtimalle ters tepki alacaksın üstüne.
Nerden mi biliyorum?
Şöyle söyleyeyim. Biz ayrılalı 10 ay oldu. Pislik adam yüzükleri attıktan 1 ay sonra kendisine sevgili buldu, yaklaşık 9 ay olacak hala da beraberler o kızla.
Ben yetenekli bir stalker oldugumdan eski nişanlımın pek çok sosyal hesabına ona farkettirmeden girebiliyorum. 10 aydır haftada 3-4 kez facebooktan profilime bakıyor.yani baktığı günlerin arasında en fazla 4-5 gün vardır.6. gün mutlaka bakar, bazen günde 2 defa hatta 3 kez baktığı olmuştur bazen sabaha karşı bakar bazen akşam bazen öğlen. Herif otomatiğe almış resmen, hatta bir keresinde profil fotoğrafımı bile begenmişti. O zaman aramıştım, nasıl inkar etti bir görsen, en sonunda dalmışım farketmedim öylesine bakmıştım yanlışlıkla basmıştım falan deyip üstüne bana kızmıştı.
İnstagramın arama kısmından da yine 2-3 günde bir beni aratıyor.üstelik profilim dışarıya kapalı, salak herif kaç fotom oldu takipçilerim kaç tane falan onlara mı bakıyodur artık nedir.
Tüm bunları sevgilisi olduğu halde yapıyor, düşün! Ben şimdi ne anlam vereyim buna?Üstelik sevgilisiyle herşey çok iyi gidiyomuş gibi de bi imaj çiziyo sürekli. Sevgilisiyle bi mekan gidip şarap kadehi fotoğrafını paylaşıyo check-in lerinde , bakıyorum hop 1 saat sonra beni aratmış faceten. Sevgilisine sabah instagramdan seni özledim falan yazıyor şerefsiz hoop akşam saatlerinde beni ve bazen de başka başka hatunları aratmış oluyor falan.. Eeee benimle işi ne bu adamın daha?Daha neler neler..Kesinlikle onun hesaplarına girebildiğimi bilmiyor bunu belirteyim.
Zeholll canım bak biz kadınlar çok duygusalız, hemen bir anlam yüklüyoruz.biliyorum sen de çok severek ayrıldın benim gibi... ama yapma canım, yapma güzelim.. itiraf ediyorum ben de o psiliğin hesaplarına giremiyor olsaydım ve sadece hikayede baktıgını görseydim benim de içime bir kurt düşerdi..çok iyi anlıyorum seni.iddia ediyorum seninkinin hesaplarına girsen kimbilir neler neler görürsün sen de benim gibi. Unutmayalım, evlenme vaadi verdiği kadını eften püften sebeplerle terkeden, ilişkiyi yokuşa süren adamdan hiçbir zaman hayır gelmemiştir, gelmeyecektir de..

Ben olsam arardim. Adam stalkliyosa bi seyler bitmemistir. E sende de bitmemis belli ki. Ara konus. Belki icin sogur, belki araniz isinir. Iki sekilde de daha iyi hissedersin. Belirsizlik daha fena

Hastayim su tavirlara.Sanki herkes gurur abidesi. Herkes o kadar onurlu ki kimse eski sevgilisinin ardından göz yaşı dökmüyor. He he inandik tamam.Rahatsiz oluyorsan engelle bilmem ne. Sanki konu sahibi bilmiyor bunu. Demesi kolay ama olmuyor iste. Hic mi yasamadiniz bu duygulari ?
Konu sahibi,bu sitede ne durumda oldugunu,ne is yaptigini,nerde yasadıgini,dış gorunusunu merak ettigim bir kişi varsa o da kesinlikle sensin. Yaptığın gerçekten çok cesur bir hareketti. Kesinlikle herkesin harcı değil. Ben içinden geliyorsa yazman gerektiğini düşünüyorum. Tekrardan bir seyler olur umuduyla değil ki zaten olmayacağını sende biliyorsun. Belki yaptıklarından pişman olduğunu gorursun için sogur. Belki hiç değişmemiş olduğunu görürsün iyiki ayrilmisim dersin. Sen zaten ne kadar güçlü bir kadın olduğunu nişanı atarak gosterdin. O da bal gibi biliyor. Şimdi tek bir mesajla tukurdugunu yalamis olmazsın. Yaz gitsin.

Sanırım merak duygusunu insan yenemiyor. Eski konularınıza bakmadım tanıdık geliyor isminiz ama hatırladıüım kadarıyla hiç hoş şeyler yaşanmamıştı. Engel at anlasın farkettiğini ve yazma bence

zeholll zeholll aman canım uzak dur. Konunun detayını hatırlamıyorum ama senin iç yangınını hatırlıyorum.
(İnstagram a üye değilse de gözüküyor mu :olamaz:)

Back
X