• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ nişanlım tekrar beraber olmazsak intihar edecekmiş..

Sende kendimi gördüm canım
Bende evlenip yurtdışına geldim benimde aynen seninki gibi ruh hastası bir görümcem var aman diyim amaan yüz verme mesafeni koru bnm görümcem gece giyindiğim geceliğime kadar karıştı kıskandı ağladı sızladı beni ve eşimi mutlu görünce tam bi cehennem yaşadım ilk geldiğim yıllar
Nişanlının bi suçu yok bence bari ablasının hatalı olduğunu biliyor benim eşim bi kere arkamda durmadı

Çok pasif davranmışsın. nasıl o kadar soktun, karıştırdın evinin içine canım.. .s Ama suç senin de değil, kocanın. Şimdi durumun nasıl canım? Allah yardımcın olsun.

İyide sana bunu nişanlın dememişki ablası demiş senin sorunun nişanlın ile değil ablası ile çocuğu ablasından ötürü neden cezalandırıyosun anlamıyorum bence yazık etme biraz empati kur çocuğun yerine kendini koy...Düzelir zamanla ablasıda özürde dilemiş zaten hadi barışın artı mutluluklar:16:

Bana söylememesi, beni savunup, konuyu kapatması gerekirdi.Pasif bir insan olmadığımı bir kez daha görmüş oldu. Ailece aldılar cevaplarını. Barıştık zaten :) Teşekkürler canım.

ahh ah bu forumda kendimi paralayıp duruyorum.bu tür olaylar sanıldığı kadar basit şeyler değil..keşke barışmasaydın..
daha şimdiden kız kardeşinin lafıyla dolduruşa gelip "senin için böyle böyle diyo" demesi, onu susturup devreden çıkarmaması çok büyük bi olay.bu demek oluyo ki yarın bigün evlendiğinde eşin insanların dolduruşuna gelecek, seni savunmayacak.ve sen orda bi başına olacaksın.

sana daha şimdiden böyle yapan bi görümce var.evlenince de eşin böyle hüngür hüngür peşine mi düşecek sanıyosun?ya da yarın bigün görümcen sana böyle yapmaya devam ederse eşin onla ilişkisini mi kesecek sanıyosun?tabi ki hayır.
evlilik böyle bişey değil malesef.yazmışsın ya "nası olsa dönecek bi evim var.." diye.

en destek olan ana baba bile kızı evlendiği an boşanmaması için elinden geleni yapar."aman geçer kızım sık dişini düzelir" der.
aylarca o insanların zulmünü çekmek zorunda kalabilirsin.
evlilik öyle bişey ki yeri geliyo en ağır lafları yediğinde bile dizini kırıp oturmak zorunda kalabiliyosun.
umarım bu dediklerimi yaşamaz mutlu olursun.
ama açıkçası karşındaki aileyi çok iyi niyetli bulmadım.

Back
X