Rica ederim canım hakkında hayırlısı insallah barısır mutlu olursunuz görümcede akıllanmıs olur amiiiiiiiiiiiin![]()
Sen de inşallah hep mutlu olursun şekerim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım hakkında hayırlısı insallah barısır mutlu olursunuz görümcede akıllanmıs olur amiiiiiiiiiiiin![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/638319-nisani-attim-kizlar-kalbim-aciyor.html Eski konum bu kızlar.
Yine burada da özet geçeyim; 3 gün önce nişanlımdan ayrıldım. Nişanlım ve ailesi tabiri caizse Almancılar ve evlenseydik ben de onlarla Almanya'da yaşayacaktım.. Nişanlımın ablası Almanya'yı iyi bir fırsat olarak gördüğümü ve Almanya da yaşamalarının ilişkimde büyük bir artı olduğunu düşünmüş.. bak sen(!) Sanki varoşum,hiç giyim-kuşam, araba, eşya vs. görmemişim de Almanya sevdasına tutuşmuşum!! belki bi yeme, içme, giyme, gezme görürüm diye.. Yani ben Almanya sevdasından bunları çıkardım açıkcası yoksa toprağına,taşına kurban olacağım vatanım varken neden gitmek isteyim oraya? Bunu da nişanlım bana anlatınca sinirden çıldırdım ve ilişkimize son verdim. 2 gündür yalvarıp açıklamalar yapıyor. Annesini de aratıyor,artık utanıyorum reddetmekten. Gece son bir konuşma daha yaptık telefonda, ağladı, buraya gönlümü almaya geleceğini söyledi.. Ablası için bir sürü saydı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de tehditvari konusuyor kendimi öldürürüm diye. Seviyorum ama gururum daha üstün geliyor. Ne yapmalıyım? Normalde bu konuyu asla açmazdım, onunla tekrar beraber olmayı düşünmezdim ama yıkılmış gibi gözüküyor, telefonlarım susmuyor. Ondan sabaha kadar izin istedim son kararımı bildirmek için. Dönmeli miyim? değilse artık beraber olamayacağımızı nasıl söyleyebilirim? Sağlıklı düşünemiyorum. Kalbim kırık. Bi yandan içimde büyük bir sevgi var ona bitmeyecek gibi görünüyor, şuan için çok yoğun tabi sonsuza kadar sever miyim bilemiyorum, tabi evlenirsem eğer. Ablasına da özür diletti. Mantığım hayır diyor. Kendimi ifade edemedim diye yeminler ediyor. Siz ne yapardınız?
evlendiğinizde o görümce seninle uğraşacak bak benden söylemesi.....
Öbür konunu da takip ediyordum gelişmeyi görünce yorum yapmak istedim
Kendimi yerine koyduğumda sanırım burnunu iyice sürttükten sonra barışırdım gibime geliyo:44:
Erkekler malesef akıllı geçinen saflardan. Lafın nereye gittiği, gidebileceklerini bilmedikleri için aileleri "çekirdek" aile içinde ne yorum yaptılarsa paldır küldür sevgiliye, eşe yetiştiriyolar. Halbuki düşününce bizim aileler de evlilik öncesi bi'çok -eksi-muhabbet yapıp eleştiriyor karşı tarafı.
Yani bence asıl sıkıntı nişanlının onu sana yetiştirmesi böyle çok arada kalır.
Bence bu senin ve ilişkiniz için büyük bi'dönüm noktası bundan sonrasını nasıl çizersen öyle gider. Mesela, ciddi, kendinden emin bir gelin adayı ol ki davranışından söylediğine utansın görümcecik.
Hakkında hayırlısı olsun, umarın geleceğin için en doğru kararı verirsin
Cevap veriyorum; bence barışmalısın :)
Bırak etsin ya sana koca mı yok![]()
İice burnunu surt seni uzdugune pisman et sonra affet seviyorsan hatasini anlamis baksanagorumcene karsi hep tetikte bekle ama niye gorumceler hep bole kiskanc oluo yaa :-\
evlendiğinizde o görümce seninle uğraşacak bak benden söylemesi.....
henuz evlenmediğinizi sadece bir şans daha verdiğinizi evlenseniz bile boşanmaktan çekinmeyeceğini belirt tavrın net olsun.
uğraşsın konu sahibi onunla baş edebilecek kapasitede.burda nişanlısının nelerini gördüğü halde ayrılamayan tipler gördük.konu sahibi güçlü ve mantıklı bir bayan
aman ederse etsın
olaylar bu aşamaya gelene kadar neredeymiş
erkek değilmi işte
Canım yaşın daha çok genç.Sen sanırım 2-3 gün önce nişanı atmıştın.Diğer konunu hatırladım.Biraz daha oturup enine boyuna düşünmeni tavsiye edeceğim.Nişanlının da yaşça çok fazla büyük olmadığını düşünüyorum.Aile arasında herşeyi konuşurlar.Bunu sana gelip taşıması,taşıdığı şeye inandığı anlamına gelir.Yoksa bir erkek,ne nişanlısını ailesine,ne ailesini nişanlısna karşı söz söylettirmemeli.Çözüm üretmek,telafi etmek,yapıcı davranmak yerine,intihar ederim gibi çocukça lafların arkasına sığınan bir insanın evlenecek olgunlukta olduğuna inanmıyorum.
Bu yaşta eğitimini tamamlamadan,hiç bilmediğin bir ülkeye gitmek orda birşeylere yeniden başlamak ne kadar doğrudur sen verirsin kararını.Şunu da unutma.Ailesi.Sonuçta kan bağı var.Kardeş.Sen şimdiden problemler yaşarsan,eşiğimden giremez gibi laflar edersen zaten evliliğiniz 1-0 yenik başlar.Yarının ne getireceğini,seni orda nelerin beklediğini bilemezsin.Hele ki dil de bilmiyorsan,eşiğinden içeri almadığın ablanın orda ablalaığına ihtiyaç duyabilirsin.Ve bugün nişanlısın diye posta koyabilrsin ama,tecrübelerime güven.Evlilikte,kin,nefret,inat törpüdür.Sevgi de bir evliliği kurtarmak için tek başına yeterli değildir.
3. kişiler için bu abla da olsa ayrılmayın. şimdi değil ama ilerde siz de üzülürsünüz. sevginiz bitmemişse bir şans daha verin. inşallah pişman olmazsınız..
ben olsam seviyorsam barışırdım, ama evlilik için de acele etmezdim. bakalım bu imalı tavırlar devam edecek mi yoksa sözünde durup konuyu kapatacak mı. tekrar ederse de ayrılırdım.
umarım ablasının -tabiri caizse- gazına gelmez bir daha nişanlınız. böyle şeyler normal insan ister istemez dolduruşa geliyor, konuşulanlardan etkileniyor önemli olan sizi kaybedeceğini anlayıp bir daha yapmaması.
ayrılsanız da barışsanız da umarım mutlu olursunuz hayatınız boyunca :)
Ne kadar güzel konustun canım, ne kadar olgunsun. Ben sevgili olarak kalmayı teklif edicem ona. Eğitimime devam edicem. Vicdanlı bi insanım zaten abla-kardeş arasına girmem. Ama oradaki şartlarımda üzerime gelirse bi de, o zaman kapılarımı kapatırım kusura bakmasın.
En doğru kararı vermişsin.Çok gençsin acele etme.
Ya aslında hiç tarzım değil böyle sevginin arasına oyunlar kurmak, kaçan kovalanır muhabbeti falan bana göre değildi ama mecbur bıraktı madem öyle yapıyım o zaman. Annesi de saat başı arıyor, anneme genç bunlar düzelir,yanlış anlaşılma hemen kestirip atmayın falan dedi. Bana da; sen buraya gelince kızım olacaksın, gerekirse kendi kızıma da gelinim diyeceğim. Sen emanetimiz, kızımız, prensesimiz olacaksın söz veriyorum. Deniz çok kötü durumda ben anneyim, beni ne kadar seviyorsun bilmem ama en sevdiğinin yerine koy da düşün yavrum ben anneyim falan dedi. Fena edebiyat yaptı. Kafam karıştı.
eski konunuzuda okumuştum
siz birara ayrıldığında hemen kendine sevgili bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam hatta sevgilisi sizi rahatsız ediyordu
ben görümce konusunu değil ama buna çok takardım asla ve asla ona güvenmezdim
ama yinede sen bilirsin ben nişanlınıza hiç güvenmedim
daha gençsin yolunda olmayan şeyler var bence bir süre erteleyin evlilik işini hakkınızda hayırlısı
Ne kadar güzel konustun canım, ne kadar olgunsun. Ben sevgili olarak kalmayı teklif edicem ona. Eğitimime devam edicem. Vicdanlı bi insanım zaten abla-kardeş arasına girmem. Ama oradaki şartlarımda üzerime gelirse bi de, o zaman kapılarımı kapatırım kusura bakmasın.
En doğru kararı vermişsin.Çok gençsin acele etme.
Geç olsun güç olmasın demişler ya.. öyle olsun bakalım. Teşekkürler yorumun için canım.
köprüyü geçene kadar....
evlenincede aynı laflara maruz kalacağına adım gibi eminim. "insanlar değişmez."![]()
Nişanlımdan beklemiyorum da ablası naparsa yapsın. Düşman kazanır sadece.
İyide sana bunu nişanlın dememişki ablası demiş senin sorunun nişanlın ile değil ablası ile çocuğu ablasından ötürü neden cezalandırıyosun anlamıyorum bence yazık etme biraz empati kur çocuğun yerine kendini koy...Düzelir zamanla ablasıda özürde dilemiş zaten hadi barışın artı mutluluklarhttp://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/638319-nisani-attim-kizlar-kalbim-aciyor.html Eski konum bu kızlar.
Yine burada da özet geçeyim; 3 gün önce nişanlımdan ayrıldım. Nişanlım ve ailesi tabiri caizse Almancılar ve evlenseydik ben de onlarla Almanya'da yaşayacaktım.. Nişanlımın ablası Almanya'yı iyi bir fırsat olarak gördüğümü ve Almanya da yaşamalarının ilişkimde büyük bir artı olduğunu düşünmüş.. bak sen(!) Sanki varoşum,hiç giyim-kuşam, araba, eşya vs. görmemişim de Almanya sevdasına tutuşmuşum!! belki bi yeme, içme, giyme, gezme görürüm diye.. Yani ben Almanya sevdasından bunları çıkardım açıkcası yoksa toprağına,taşına kurban olacağım vatanım varken neden gitmek isteyim oraya? Bunu da nişanlım bana anlatınca sinirden çıldırdım ve ilişkimize son verdim. 2 gündür yalvarıp açıklamalar yapıyor. Annesini de aratıyor,artık utanıyorum reddetmekten. Gece son bir konuşma daha yaptık telefonda, ağladı, buraya gönlümü almaya geleceğini söyledi.. Ablası için bir sürü saydı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de tehditvari konusuyor kendimi öldürürüm diye. Seviyorum ama gururum daha üstün geliyor. Ne yapmalıyım? Normalde bu konuyu asla açmazdım, onunla tekrar beraber olmayı düşünmezdim ama yıkılmış gibi gözüküyor, telefonlarım susmuyor. Ondan sabaha kadar izin istedim son kararımı bildirmek için. Dönmeli miyim? değilse artık beraber olamayacağımızı nasıl söyleyebilirim? Sağlıklı düşünemiyorum. Kalbim kırık. Bi yandan içimde büyük bir sevgi var ona bitmeyecek gibi görünüyor, şuan için çok yoğun tabi sonsuza kadar sever miyim bilemiyorum, tabi evlenirsem eğer. Ablasına da özür diletti. Mantığım hayır diyor. Kendimi ifade edemedim diye yeminler ediyor. Siz ne yapardınız?