• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nisanlima icimi döksem mi

Slm kizlar, Tam mutlulugu bulmusken, tam beni seven birini bulmusken, herseyin yalan oldugunu anlamak beni cok üzüyor. Ben 28 yasinda umutsuz bir kizim. Gecen sene biriyle tanistim. Hersey cabuk gelisti. Iliskimizin ilk gününden beri cok ciddiydi. Beni eller üstünde tutuyordu. Ailelerimiz de tanisti ve nisanlandik. Cok mutluyduk taa ki aileler icerisinde maddi sorunlar baslayana kadar. Benim sevdigim adam ailesinin etkisiyle degismeye baslamisti. Tartismalarimiz büyüdü ve nisani atmak zorunda kaldim. Ben bu ayrilikla basa cikmaya calisirken, her günüm aglamakla gecerken, onun 3 ay sonra bir baskasiyla cikmaya basladigini ögrendim. Evet, bana tapan bana her firsatta asik oldugunu dile getiren adam, artik 22 yasinda bir kizla birlikte. Bizim icin mücadele edecegi yerde, ayriligimizi kabul etmis, hatta ayrilalim diye elinden geleni etmis. Bunca yasadiklarimiz yalanmis meger. Bir anda sildi beni hayatindan. Onu is dolasiyla hafta bir kere görüyorum, yüzüme o günden beri bakmiyor. Düzgün bi ayrilik konusmamiz bile olmadi, hersey birden bitti. Icime birikti hersey, herseyi yüzüne vurmak istiom, ona mutsuz ol demek istiorum. Cunku hergün bunlari düsünüyom, bana yaptiklarini kaldiramiorum,ben mutsuzkrn o yeni askiyla mutlu olmasi haksizlik deilmi.. Sizce bunlari ona söylesem rahatlarmiyim söylemelimiyim yoksa aciz duruma mi düserim yardim nolurr

Adı üstünde ESKİ nişanlım demişsin.Bitmiş gitmiş tabiki hayatına birisini dahil edecek ve de anlaşırsa o kişi ile evlenecek.
Sizinle evlenemedi diye birdaha başkasını sevmeyecek değil ya belki de sizden daha çok sevecek .
Nişanlınıza içinizi dökme işini bence unutun , onun yeni bir ilişkisi var ne nişanlınız ne de sevgilisi bu durumdan hoşnut olmazlar.

Siz de önünüze bakın bence artık geçmişi kurcalamayın. Hazmedemediklerinizi ona berberken ya da hayatında kımse yokken söyleseydiniz şimdi değil...

Sen nişanlını arayıp da "seni seviyorum,bana dön deyip yalvarmayacaksın" ki....
İçindekileri yani öfkeni, içinde kalanları , söylemek istediğin herşeyi yaz yolla ona. Yada biriyle ulaştır.
Sende mutlu olamayacaksın,korkak insan! gün gelir biride senin gururunla oynasın dilerim.. Yazsan ?
Ben senin yerinde olsam ağZıma ne geliyorsa sayar yazardım. Onurunu kıracak sözleri arka arkaya sıralardım.
Sen bunları yazmakla onun egosunu tavan yaptırmış olmayacaksın aksine beş para etmez,mücadeleden kaçan korkak bir adam olduğunu haykırmış olacaksın..

Azıcık insanlıktan nasibini almışsa bu yazdıklarını okuyup kendinden utanır belki..

Ona ulaştır bir şekilde ama kesinlikle yüzyüze konuşma onu dinleme olanağı olmasın o şekilde olmalı ..
İçinde kalsın, içine otursun yazdıkların..

Sadece bir fikirdi..
Tabiki benim görüşüm.. Sonuçta sen onu göklere çıkarmayacaksın aşığım seviyorum demeyeceksin ki egosu tavan yapsın.. Sen adam olamazsın! Boşuna yaşıyorsun sen, çok şükür ki ben çok kaybetmemişim aksine Allah beni korumuş diyeceksin ..

Sen bilirsin....

Son düzenleme:
Keşke ayrılırken yüzüne vursaydın içinde kalanları bir bir.. Aradan uzun zaman geçmişse yazma derim...
Sıcağı sıcağına dedin mi? Konuştun mu peki ayrılma anında ? Yani öfkeni ona haykırmadın mı ?

Sessizlik en büyük cezadır.
Sen çekip giderek, sessiz kalarak ona en büyük cezayı vermişsin.
Şimdi onu ödüllendirme.
Aylar sonra biri bana gelip kinini de kussa mutlu olurum, ne önemsemiş hala değerliyim gözünde derim.

7 ay oldu. Hic bi sekilde konusma imknimiz olmadi. Esyalarini geri verdim de bile hic bisey söylemedik. O günden beride icimde bi türlü söyleyemedim.. Ayrilik nedenimiz bile sacmasapan.. Aslnda pisman olcagini bekledim hep, ama o yoluna devam etti. Allah yazmayinca olmuyomus, sacmasapan bisey araya girip bitiomus:(

7 ay oldu. Hic bi sekilde konusma imknimiz olmadi. Esyalarini geri verdim de bile hic bisey söylemedik. O günden beride icimde bi türlü söyleyemedim.. Ayrilik nedenimiz bile sacmasapan.. Aslnda pisman olcagini bekledim hep, ama o yoluna devam etti. Allah yazmayinca olmuyomus, sacmasapan bisey araya girip bitiomus:(

Ama canım keşke söyleseydin sıcağı sıcağına. İnsan nasıl susar o anda? Yani birşeyler söylememene şaşırdım.. 7 ay olmuş madem o zaman şimdide susmalısın..
Ben ayrılık yeni oldu sandığım için içindekileri dök demiştim ..

En güzeli sessiz kalman öyleyse ..
Hak yerini bulur.. Allah büyüktür ..

sen ona yol vermişsin,o yolunu bulmuş ...
bence sakın konuşma :19:
sende önündeki güzel yola devam et :34:
daha cok insanla tanısırsın unut gitsin :51:

Slm kizlar, Tam mutlulugu bulmusken, tam beni seven birini bulmusken, herseyin yalan oldugunu anlamak beni cok üzüyor. Ben 28 yasinda umutsuz bir kizim. Gecen sene biriyle tanistim. Hersey cabuk gelisti. Iliskimizin ilk gününden beri cok ciddiydi. Beni eller üstünde tutuyordu. Ailelerimiz de tanisti ve nisanlandik. Cok mutluyduk taa ki aileler icerisinde maddi sorunlar baslayana kadar. Benim sevdigim adam ailesinin etkisiyle degismeye baslamisti. Tartismalarimiz büyüdü ve nisani atmak zorunda kaldim. Ben bu ayrilikla basa cikmaya calisirken, her günüm aglamakla gecerken, onun 3 ay sonra bir baskasiyla cikmaya basladigini ögrendim. Evet, bana tapan bana her firsatta asik oldugunu dile getiren adam, artik 22 yasinda bir kizla birlikte. Bizim icin mücadele edecegi yerde, ayriligimizi kabul etmis, hatta ayrilalim diye elinden geleni etmis. Bunca yasadiklarimiz yalanmis meger. Bir anda sildi beni hayatindan. Onu is dolasiyla hafta bir kere görüyorum, yüzüme o günden beri bakmiyor. Düzgün bi ayrilik konusmamiz bile olmadi, hersey birden bitti. Icime birikti hersey, herseyi yüzüne vurmak istiom, ona mutsuz ol demek istiorum. Cunku hergün bunlari düsünüyom, bana yaptiklarini kaldiramiorum,ben mutsuzkrn o yeni askiyla mutlu olmasi haksizlik deilmi.. Sizce bunlari ona söylesem rahatlarmiyim söylemelimiyim yoksa aciz duruma mi düserim yardim nolurr

Verdigi tepki seni daha çok uzebilir en iyisimi hiç bulasma

Şimdi durup dururken mesaj falan atma. Gün gelir de sana mesaj falan atarsa ozaman dökersin içindekileri. Şimdi muhattap olman hata olur durup dururken.. off bu erkekler :47:

Şimdi sen ona birşeyler söylesen yazsan bir şekilde iletsen, o seni ne yapışkan bişeysişn diye aşağılasa, birde üstüne hayatındaki insan da seviyesizse bizi rahat bırak sevgilimden uzak dur gibisinden bişey söylese sen mutlu mu olacaksın? İncinen gururun biraz daha incinecek. O yüzden allaha havale et ve hayatından çıkar onu. Sende önüne bak. Allah yazmamış demişsin, evet yazmamış demekki, ve sana yazdığı biri var. Sen onun gelmesini bekle, ve bundan sonrasını düşün...

Şimdi durup dururken mesaj falan atma. Gün gelir de sana mesaj falan atarsa ozaman dökersin içindekileri. Şimdi muhattap olman hata olur durup dururken.. off bu erkekler :47:

Hayatta yazmaz ki.. Görünce görmemezlikten geliyor.. Kizlar haklisiniz, zaten hep gururum yuzunden sustum.. Ve duyduguma göre yeni sevgilisiyle ayrilmislar, ama biliyorum ki uzun süre sürmez onun yalnizligi..

Hayatta yazmaz ki.. Görünce görmemezlikten geliyor.. Kizlar haklisiniz, zaten hep gururum yuzunden sustum.. Ve duyduguma göre yeni sevgilisiyle ayrilmislar, ama biliyorum ki uzun süre sürmez onun yalnizligi..

Allah büyüktür ummadigin kisiden ummadigin davranislar gorebiliyosan bu hayatta mesajda atabilir gicbirsey imkansiz değil ama sen genede umut bağlama. Icinde bitirmeye calis bazı seyleei. Tıpkı benim gibi..

Sende mucadeleci olsaydinda nisani atmasaydin bastan sen koparmissin baglari simdi adami sucluyosun. Bence kendini tekrar sorgula

Kusura bakma da beni durmadan ayrilmakla tehdit eden adamin sevgisinden süphe ederim.. Ya istediklerimi yaparsin ya da bu is biter lafini tekrarlyp zorla istediklerini uygulamaya calisan birine herseyine evet mi diyeyim. Ve bu huy nisandan sonra ckti ortaya önceden her istedigimi yapiodu yeter ki evet diyeyim diye.

Ne kadar saysanız da sövseniz de içinizdeki öfke dinmeyecek... Üstelik o unutup yeni bir hayat bile kurmuş, o yüzden yazıp onun da egosunu tavan yapmayın.

Allah büyüktür ummadigin kisiden ummadigin davranislar gorebiliyosan bu hayatta mesajda atabilir gicbirsey imkansiz değil ama sen genede umut bağlama. Icinde bitirmeye calis bazı seyleei. Tıpkı benim gibi..

Valla ben icimi dökmemeye karar verdim. Bugün cok tuhaf bisey oldu, beni aylatdir görmemezden gelen adam, bugün yanima gelip sinavim icin basari diledigi. Ve neler yaptigimi sordu. Cok saskinim o saskinlikla bisiler geveledim :s

Valla ben icimi dökmemeye karar verdim. Bugün cok tuhaf bisey oldu, beni aylatdir görmemezden gelen adam, bugün yanima gelip sinavim icin basari diledigi. Ve neler yaptigimi sordu. Cok saskinim o saskinlikla bisiler geveledim :s

e o geldiğin de terseyip içinizi dökseydiniz ya negüzel elinize koz geçmişken, hem cool olurdunuz hem rahatlamış olurdunuz :51:

benzer şeyleri bende yaşıyorum içimden gelen herşeyi sayıyorum ve o kadar çok ah ediyorum ki anlatamam artık hiç bir erkeğe güvnemiyorum 8 yılımı yedi bitirdi mutlu gün yüzü görmesin Allah a havale ediyorum. Allah öylelerine bize çektirdiği acıların fazlasını versin.

Back
X