- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
Belkide ayrilik sebebiyle alakalidir
sizi neden istemiyorlar?
Nikaha az bir zaman kala neden ayrıldınız önemli olan kısmı o aileyi rezil edip rencide edecek bir şeyler yasandıysa babası haklıdır ama hiç birşey anlatmamıssınız
;Hakikaten niçin ayrılmıştınız?
hayatta olmayacak hiç bişi yok. Bir arkadaşımda düğüne az bi zaman kala yarılmıştı ama evlendiler. Çok da mutlular. Mücadeleey devam. Hiç bir anne baba evladının mutsuz olmasına dayanamaz. Onlarda haklılar. Yine çocuklarının yarı yolda kalmasından çekliniyorlardır. Zamanla karşılıklı güveni kurarsınız inşallah.
İftira atılan sensin iftiraya inanan ve seni bırakanda o. Ayrıca araştırıp suçunun olmadığını öğrenip pişman olanda o. Anlamıyorum da babasına ne oluyor?
Çok seviyorsundur ama haklı olan sensin, haksız duruma yine seni düşürüyorlar.
Senin onları istememen gerekmiyor mu? Onların bir şeyler yapması lazım.
Seven adam her şeyi yapar ama her şeyi tüm Dünya'yı dize de getirir. Yapmıyorsa da sen de hiç uğraşma derim.
nişanlın durumu anlamış barışmışsınız keşke ailesine eski erkek arkadşından dolayı sıkıntı yaşadığınızı anlatmasaymış babasıda kendince haklı o yaştaki insanlar şimdi ki gençler gibi düşünmezler onlar için oğullarından önce başkasıyla beraber olman bile sorun olabiliyor ve bunu siz nişanlıyken öğrenmiş bu yüzden ayrılmışsınız babası bunu kabullenememiştir. babası da kendi düşüncesine göre haklı siz nişanlınızı alın babasıyla konuşmaya gidin tatlı güzel bi dille babasıyla konuşun ve nişanlınızı nekadar çok sevdiğinizi anlatın belki ilkinde ikna olmayız ama yılmayın yine gidin yine konuşun ta ki o ikna olana kadar bu süreçte nişanlınızla birbirinize destek olmanız çok önemli ve atılan bi iftira yada geçmişte yaşanan bi ilişki yüzünden sevdiğiniz adamı kaybetmeyin ipleri sıkı sıkı tutun ve bu olumsuzlukları aşmaya çalışmak için elinizden gelenin fazlasını yapın
onlara ne senin geçmişinden kötü bişey yapmış olsanda onlarla mı evlenicen.yanlış anlama dediğimide nişanlının hiç mi geçmiş birisi olmamış.bu kadar büyük tepki niye.insanlar evlendikten sonra bile ne haltlar yiyorda.hey allahımya ailenle konuş cnm seviyorsan kaç belki erkek tarafıda zamanla yumuşar.keşke nişanlın anlatmasaymış hiç bişeyi aiesine.
olan sana olmuş cnm tek kelimeyle.senin ailenin fikri ne pekiYa hem iftira atiliyor nisanlim anlamiyor dinlemiyor beni o kadar zor o kadar kotu sureclerden gectim ki size anlatamam deli gibi severek ozleyerek barışiyoruz evlilik hazırlığı yapiyoruz aileye soylendiginde kesinlikle istemiyorum olmaz demis babasi 30 yasinda adam bu ve onaylanmadi hicbirseyimiz
olan sana olmuş cnm tek kelimeyle.senin ailenin fikri ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?