Eski nisanlimin ailesi beni istemiyormus

kendi adlarına onlarla haklılar tabi.valla canım herşeyin hayırlısı bugününüz yarından daha kötü olmasında zamana bırakın istersiniz.

canım benim şimdi bu durumda yapacağınız tek şey aslında aileyi konuşarak ikna etmeye çalışmak ve sizi birbirinize karşı sağlam durup destek olursanız aileyede bu durumu gösterirseniz bi yerde tıkanıp ikna olurlar haa olmadılar gidin resmi nikahınızı yapın alın evlilik cüzdanınıza elinize biz evlendik deyin o saatten sonra bişey yapamazlar sonra başlasın düğün hazırlıkları sizin cesaretiniz ve kararlığınız onların ikna olmasını sağlayacak

O da bunu dedi bana ama işte bilemiyorum ki com zormus benim hayatim zaten hic kolay olmadi boyle daha da zor hale geldi seviyorum cok nasil vazgecilir bilmiyorum seve seve ask zaten cok zor birsey yapamam ben böyle birde sanki kotu birsey yapmisim gibi muamele gormek beni mahvetti.

canım neden vazgeçmeyi düşünüyorsun ki hiç düşünme öyle yanımızda olan bize destek olan seven adam hayatta kaç defa karşımıza çıkar ki hele bu zamanda aşkı bulmak hele hele karşılığı olan aşkı bulmak o kadar zor ki nişanlın yanında olduğu sürece hiç bişey sizi yıkamaz yeter ki birbirinize sahip çıkın ve kenetlenin bulduğun aşkı kendi ellerinle heba etme tatlım

hayırda kendi aranızda tartışıp ayrılmışsınız. eski erkek arkadaş mevzuu ne ara ailesinin kulağına gitti?

Bana yapılan korkunç yorumlar sana yapılmamış en azından buna sevin,herkes çok olumlu ve güzel yaklaşmış..benzer şeyi yaşamış biri olarak emin ol ki en zoru senin ailenin karşı olmasıdır ben yaşıyorum bunu, eğer gercekten seviyorsan ve inanıyorsan kaybetme,İlkin ne istediğini bil ona görede aileleri mutlaka ikna edersiniz keşke benim durumum seninki kadar kolay olsaydı,sakın pes etme dik dur...

Cesaret gösterip gidip nişanlının babasıyla konuşacaksın ,konuşmayla savaşlar bitiyor

Cesaret gösterip gidip nişanlının babasıyla konuşacaksın ,konuşmayla savaşlar bitiyor
Zor ya korkuyorum benim hayatim hjc kolay olmadi ama cok sukur diyoryn herseye ben isin tuhafi nisanlimin cok zor günlerinde yaninda destektim onu hep destekledim asmasini sagladim cok zor bir animda bana inanmadi dinlemedi falan simdi bu Hldyiz seviyoruz ama ailesinin yaptigini bencillik olarak goruyorum artik

Evlenmiş-ayrılmış adama sizi layık görmüyorlar öyle mi? Başka erkek mi yok yahu, arkanıza bakmadan kaçın...

Evlenmiş-ayrılmış adama sizi layık görmüyorlar öyle mi? Başka erkek mi yok yahu, arkanıza bakmadan kaçın...

Yani bende su cumleden sonra kendime bu soruyu soruyorum... ama seviyorum benim onunla hiçbir derdim sıkıntım yok ki bunca kabullenmisligime ragmen birde evlatliktan redderim o is kesinlikle olmaz denmesi ne bileyim sanki afedersin birsey yapmisim gibi ki benim ailem cevrem boyle bir durumu duysalar kesinlikle musade etmezler

Sorunlu başlıyorsa sorunlu devam ediyor arkadaşım. Daha da kötüleşerek hem de. Senin ailene, sana haksızlık değil mi? Kocaman adam bi de, işi gücü de varmış, ailem istemiyor demesi komik bi de.

Sorunlu başlıyorsa sorunlu devam ediyor arkadaşım. Daha da kötüleşerek hem de. Senin ailene, sana haksızlık değil mi? Kocaman adam bi de, işi gücü de varmış, ailem istemiyor demesi komik bi de.

Yani demek istedigi artik usulunce bir evlilik olamayacak bizim icin kendimiz yapacağız tarzında gelmeyecek ailem oraya gibi usuller yerini bulamayacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…