Eski nişanlımın şuanki karısı beni sürekli stokluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gns07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
10
9
1
41
düğünüme 1 ay kala ayrıldığım nikah yaptığım ve sorunlu bir şekilde ayrıldığım nişanlımın şuanki eşi aradan 9 yıl geçmesine rağmen hala beni gizli gizli sosyal medya hesabımdan takip ediyor şöyleki ( Facebook hikayem herkese açık arkadaş listemde olmayan bir kişi baktığında benim sayfamda bir diğer kişi olarak görünüyor. Ve ben ne zaman hikaye atsam bir diğer kişi yani o kadın bakmış oluyor. Bunu nasıl farkettiğimi anlatmam uzun olur bi şekilde onun olduğunu anladım. Bende kendisine bakmaya başlayınca bu sefer sürekli eşinden çiçek geliyor hediye geliyor canım Kocacık felan gibisinden şeyler paylaşmaya başladı bana nispet şeklinde. Bu kadın çocukları var ve bende evliyim neden böyle şeyler yapıyor olabilir sizce. Neden kocasının eski nişanlısını bir insan sürekli takip eder ?

Herkese açık story de ,dışarıdan bakıldığında bir diğer kişi mi yazıyor? Peki bir diğer kişi üzerine tıklayınca isim yazmıyorsa nasıl emin olabildinizki? Ben risk alıp bakmazdım emin olmadan.Siz ona bakıyorsaniz o da mı sizin adınızı bir diğer kişi olarak görüyor? Yani eğer gerçekten eminseniz ilk onun baktığına çok enteresan yaptığı.

Herkes fake hesaptan bakiyosa baktiklarini nasi anliyolar?

Stalklıyordur stoklasa duramazdın. Engellemek için ne bekliyorsun? Engelle geç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…