Eski nişanlımın şuanki karısı beni sürekli stokluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir iki kere baksa anlarım sürekli stalk nedir? Ya da engellemese miydin ya Amaan neyse seviyesine düşme.

e herkese açık yapmayın hesabınızı madem rahatsız oluyorsunuz.
kadın niye bakıyorsa bakıyor o kendisinin sorunu siz niye dert ediyorsunuz anlamadım.

Ben olsam profilimi gizler yabancı hiç kimseyi eklemezdim demek ki sizin de ilgi alanınızda onun bakması.
Hayır ben bunu farkettim 1 hafta sonra sonra engelledim hikayeleride kapattım. İnstegramda paylaştıklarım direk facede de gözüküyormuş önceki hikayelerimde gördüm hep.

Bir iki kere baksa anlarım sürekli stalk nedir? Ya da engellemese miydin ya kocanla fotograf atıp seni bulana kadar ne varoşluklara şahit oldum yazsan kudurur muydu sanki Amaan neyse seviyesine düşme.
Bi süre bıraktım zaten hemen engellemedim ama salak kadın öyle şeyler yapıyor ki aşırı komik. Hayır adamı tanımasam neyse. Kadının paylaştığına göre adam sabah akşam buna çiçek yolluyor 1 hafta dayanabildim sonra dediğim gibi engel

Ben sadece bir tanesinin tipini gördüm, orta boylu esmer bir kızdı. Şu an erkek kendisi.
Ay ne güzel keşke benimkiler de öyle olsaydı 'devrem hacı' filan derdi çok çok. Bi defa mail adresi açık kalmışken şeytan dürttü 937393838 sene öncesine gidip gördüm acayip güzel bir kızdı psikolojimi bozmuştu cimcime

Yoksa kadın Dilan Polat mi kız ayy ne kötü bir şey evlisin sen yaaa evli

Erkek halini görmedim. Görümce falan tanıyormuş aynı mahalledelermiş o da görmemiş haberini aldık sadece.
Benle sevgili olduktan sonra gidip cinsiyet degistirse ben bunu şahsima hakaret sayarim la bxjjfjxhdh kapisina dayanirim sen bana ne diyon diyw jxjxjxhxh

Benle sevgili olduktan sonra gidip cinsiyet degistirse ben bunu şahsima hakaret sayarim la bxjjfjxhdh kapisina dayanirim sen bana ne diyon diyw jxjxjxhxh
Eşimden ayrıldıktan sonra kendisinin iki katı bi herif bulmuş, ondan sonra olmuş sanırım ckcmckckv

Profildeki taş sen misin

Çok pardon da bu kadar işsiz misiniz gerçekten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…