- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
katılıyorum 4 yıllık bi ayrılık olmasına rağmen daha geçen yaz kavga ettilerse kör istedi bi göz allah verdi iki göz gibi olmuş eski nişanlı içinEğer eşi işle veya para durumlarıyla ilgilenmeyecekse olabilir ama bir şekilde o da işlerle ilgilenir diyorsan kesin kreşe gelir bence eski nişanlın.
Dört sene geçmesine rağmen hala seni yokluyorsa öğrenir öğrenmez damlar.kesin.
Eğer eşi işle veya para durumlarıyla ilgilenmeyecekse olabilir ama bir şekilde o da işlerle ilgilenir diyorsan kesin kreşe gelir bence eski nişanlın.
Dört sene geçmesine rağmen hala seni yokluyorsa öğrenir öğrenmez damlar.kesin.
Kardesi yada cok yakin akraba olmadiktan sonra sorun olmaz diye dusunuyorum ama yinede bilemem inşallah dogru karari verirsin
Esinin fikirlerinde dusuncelerine cok onem veren birisi. O yuzden esi bence butun asamalarda yanimizda olur.
Bu olaydanda bahs edecek kadar samimiyetim yok henuz...
katılıyorum 4 yıllık bi ayrılık olmasına rağmen daha geçen yaz kavga ettilerse kör istedi bi göz allah verdi iki göz gibi olmuş eski nişanlı için
O zaman iyice düşün derim. Zaten kreş açmak zor ve yorucu bir olay hem masraflı. Ne iş olursa olsun ortaklı iş yapmak zaten zaten zor. Bir de eski nişanlı işi olunca bir durup düşünmek gerek bela olabilir başıma diyorsan tabi
Bana bir sorun olmaz gibi geldi. Cunku arkadasinizin esiyle ortakliginiz kagit uzerinde, orayla arkadasiniz ilgilenecek zaten. Kresle isi olmayan birinin arkadasinin da kresle hic isi olmaz zaten. Hani kafe falan olur davet edilir neyse de adamlarin kreste ne isleri var?
Cok haklisiniz yorumunuz beni oldukca rahatlatti.
Yanliz yeri onlar ayarlayacakti. Beyefendinin emlakciofisi var.
Araci olsa sonradan sorun olmaz dimi. Ay bide kendi dukkani varmis oranin kiracisi oluyomusuz
Onu bilemem. Ama eski nisanlinizin ilgilenecegi konularla ortaginiz ilgilenebilir. Yada ortaginiza rica edin durumu anlatin kendisinden herhangi bir yardim alinmasin.
4 yilin ardindan Halen arayip kavga ediorsaniz,ben olsam basima Bela acmak yerine vazgecerdim.cunku Bela olur uzaktan veya yakindan yapacagin is bile mutlu etmez seni eziyete donusur
Evlense rahat ederim galibaBabasina sikayet ederim diye tehdit edebilirim aslinda ya..
Bence o zaman ayagini denk alabilir..
Ben kurmam şahsen..ortağınız olacak kişinin eşinin eski nisanliniza yardım etmeyeceğini kim garanti edebilir?Sonucta yakın arkadaşlarmis sizi değil onu tutabilir .gerçi bu ihtimal sadece.. herhangi bir şey olmayabilir de ama riske girmeyin bence.
Ben eski sevgilimi anasina sikayet etmistim (hatta ufaktan tehditte etmis olabilirim cunku cok zorluyordu) sonra bir daha gormedim kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?