Eski nisanlinizin arkadasiyla ortaklik kurarmiydiniz?

HepBaharOlsa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
4.543
1.905
373
Hollanda
Garip bir ikilem icinde kaldim.
Gecenlerde bir ablayla tanistim (annem araciligi ile).
Ikimizde ayni hayale sahibiz ve beraber bir kres acmaya karar verdik.
Onun gecerli bir diplomasi yok benim diplomama ihtiyaci var.
Mali musavir oldugu icin ortakligim kagit uzerinde esiyle olacak. Ve ben bugun tesadufen esinin yillar once ayrildigim nisanlimin yakin arkadasi oldugunu fark ettim beraber resimlerini gorunce.
Ve ciddi anlamda tedirgin oldum, cunku en son bu yaz cok buyuk bir kavga ettik.
Nisan bozulali 4 yil oldu bu arada. Zaman zaman yoklar beni ve hep kavga ederiz.
Son sozum bundan sonra ölüm bile bahane olmasin bana yazmayaydi....
Belkide fazla buyuttum bilemiyorum ama cok huzursuz oldum sindirmem lazim bu durumu galiba.
Inadina devam etmek var ya da hayallerimi ertelemem gerekecek.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz??

Eğer eşi işle veya para durumlarıyla ilgilenmeyecekse olabilir ama bir şekilde o da işlerle ilgilenir diyorsan kesin kreşe gelir bence eski nişanlın.
Dört sene geçmesine rağmen hala seni yokluyorsa öğrenir öğrenmez damlar.kesin.

katılıyorum 4 yıllık bi ayrılık olmasına rağmen daha geçen yaz kavga ettilerse kör istedi bi göz allah verdi iki göz gibi olmuş eski nişanlı için

Esinin fikirlerinde dusuncelerine cok onem veren birisi. O yuzden esi bence butun asamalarda yanimizda olur.
Bu olaydanda bahs edecek kadar samimiyetim yok henuz...

Esinin fikirlerinde dusuncelerine cok onem veren birisi. O yuzden esi bence butun asamalarda yanimizda olur.
Bu olaydanda bahs edecek kadar samimiyetim yok henuz...

O zaman iyice düşün derim. Zaten kreş açmak zor ve yorucu bir olay hem masraflı. Ne iş olursa olsun ortaklı iş yapmak zaten zaten zor. Bir de eski nişanlı işi olunca bir durup düşünmek gerek bela olabilir başıma diyorsan tabi

katılıyorum 4 yıllık bi ayrılık olmasına rağmen daha geçen yaz kavga ettilerse kör istedi bi göz allah verdi iki göz gibi olmuş eski nişanlı için

Banada ilk etapta oyle geldi hatta var ya, ona inat yaptigimi dusunup egosunu tavan yapmaktan korkuyorum.
Bak dondu dolasti dibime geldi gibi bisey olacak. Ama hayallerimide onun icin ertelemeye degmez bir yandanda..

Yorumlarin icin cok tesekkur ederim. Gercekten ne yapar bilmiyorum. Evlenmis olsaydi yine rahat olurdum.
Birde dedigin gibi ortaklik zor. Isi gucu birakip is kurmak dahada zor. Allah sonumu hayir etsin...

Bana bir sorun olmaz gibi geldi. Cunku arkadasinizin esiyle ortakliginiz kagit uzerinde, orayla arkadasiniz ilgilenecek zaten. Kresle isi olmayan birinin arkadasinin da kresle hic isi olmaz zaten. Hani kafe falan olur davet edilir neyse de adamlarin kreste ne isleri var?

Cok haklisiniz yorumunuz beni oldukca rahatlatti.
Yanliz yeri onlar ayarlayacakti. Beyefendinin emlakciofisi var.
Araci olsa sonradan sorun olmaz dimi. Ay bide kendi dukkani varmis oranin kiracisi oluyomusuz

Cok haklisiniz yorumunuz beni oldukca rahatlatti.
Yanliz yeri onlar ayarlayacakti. Beyefendinin emlakciofisi var.
Araci olsa sonradan sorun olmaz dimi. Ay bide kendi dukkani varmis oranin kiracisi oluyomusuz

Onu bilemem. Ama eski nisanlinizin ilgilenecegi konularla ortaginiz ilgilenebilir. Yada ortaginiza rica edin durumu anlatin kendisinden herhangi bir yardim alinmasin.

Ben kurmam şahsen..ortağınız olacak kişinin eşinin eski nisanliniza yardım etmeyeceğini kim garanti edebilir?Sonucta yakın arkadaşlarmis sizi değil onu tutabilir .gerçi bu ihtimal sadece.. herhangi bir şey olmayabilir de ama riske girmeyin bence.

4 yilin ardindan Halen arayip kavga ediorsaniz,ben olsam basima Bela acmak yerine vazgecerdim.cunku Bela olur uzaktan veya yakindan yapacagin is bile mutlu etmez seni eziyete donusur

Evlense rahat ederim galiba Babasina sikayet ederim diye tehdit edebilirim aslinda ya..
Bence o zaman ayagini denk alabilir..

Evlense rahat ederim galiba Babasina sikayet ederim diye tehdit edebilirim aslinda ya..
Bence o zaman ayagini denk alabilir..

Ben eski sevgilimi anasina sikayet etmistim (hatta ufaktan tehditte etmis olabilirim cunku cok zorluyordu) sonra bir daha gormedim kendisini

Bilmiyorum ya, belkide en buyuk hayalimin gerceklesmemesi kresin acilmamasi icin oyalayadabilir beni..
Neticede eski nisanlimin bu tur atilimda bulunmamin hosuna gidecegini dusunmuyorum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…