• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlısını kötülemek?!?

dmlasu14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
40
29
3
Merhaba görücü usulü olarak görüştüğüm bir çocuk var. ilk görüşmemizde daha önce nişanlandığını ve ihanete uğradığını anlatmıştı 2.kez görüştüğümüzdede eski nişanlısını kötülemeye başladı yani 15-20 dakika o kız ile ilgili konuştu kızı kötüledi ve ailesinide kötüledi ben konusunu açmadığım halde ve bunlar 1,5 sene önce ayrılmışlar. Ben rahatsız oldum bugün o kızı kötüleyen yarın bir şey olsa beni kötüler diye düşünüyorum dürüst olmak istemiş olabilir belki ama ben konusunu açmadığım halde ve daha 2.görüşmede bunu yapması doğrumu? benmi abartıyorum acaba? kızı hala unutamamış olabilirmi? Sizce peki?

şey içindir belki "bak ben kızdan nasıl nefret ediyorum ıyy unuttum gitti" gibisinden hani size o mesajı vermeye çalışıyordur aklınca ama yine de itici.

Üzülerek söylüyorum ki bence unutamamis. Eger unutsa sizinleyken sizden baska sey düsünemezdi. Enn kötü derdi ki "simdi onu anlatirsam üzülür,kafasi karisir" ama resmen ondan bahsetmis 15 dakika. Siz bence onu bir süründürün. Yaptigi yanlis. Siz sorsaniz ve sebebini söyleyip gecistirse neyse de..

aynen ilk görüşme güzeldi hatta olumlu bile olabilirdi ama bu yaptığı soğuttu bende :KK43: ben açmamışım konuyu neden anlatırki insan
unutsa bile yaptıgı yanlış demekki senden ayrılsa senin hakkında da kimbilir neler diycek dedikodu yapan erkekler den hiç hoşlanmıyorum, üstelikte 1,5 yıl geçmiş hala demekki etkisinde.. Senin yerinde olsam birdaha görüşmezdim..ayrıca anlattıklarınada inanmıyorum dedikodu yapan, ayrıldıgı kadının arkasından kötüleyen erkekler hiç güven vermez bence..

Içi bu kadar kin dolan ve 1,5 yıl geçmesine rağmen soğumayan bi adama ben güvenmezdim. Adam affetmeyi bilmeyen kindar biri gibi. Belki de Allah siz görün diye soyletiyor
Doğru söylüyorsunuz her ne yaşadıysada bu kadar zaman sonra bunları söylememeliydi sonuçta onla ilgili iyi kötü özel anları .:KK43: belli aklı hala ondaki onla ilgili konuşuyor

Üzülerek söylüyorum ki bence unutamamis. Eger unutsa sizinleyken sizden baska sey düsünemezdi. Enn kötü derdi ki "simdi onu anlatirsam üzülür,kafasi karisir" ama resmen ondan bahsetmis 15 dakika. Siz bence onu bir süründürün. Yaptigi yanlis. Siz sorsaniz ve sebebini söyleyip gecistirse neyse de..
süründürme değilde olmayacağını söyleyeceğim böyle biriyle olmaz diye düşünüyorum.. :/

unutsa bile yaptıgı yanlış demekki senden ayrılsa senin hakkında da kimbilir neler diycek dedikodu yapan erkekler den hiç hoşlanmıyorum, üstelikte 1,5 yıl geçmiş hala demekki etkisinde.. Senin yerinde olsam birdaha görüşmezdim..ayrıca anlattıklarınada inanmıyorum dedikodu yapan, ayrıldıgı kadının arkasından kötüleyen erkekler hiç güven vermez bence..
zaten bu konuşmasından dolayı güvenim kırıldı ve ben zor güvenen bir insanım
zaten artık görüşmeyi düşünmüyorum
yani yeni olsa yine yanlış ama hadi neyse ama aradan 1,5 sene geçmiş hala niye onun hakkında konuşuyorsunki :/

Neden ayrıldığını ayrılmasında kendi kabahati olmadığını anlatıyordur

ne olursa olsun aradan o kadar zaman geçmiş bir kere anlat sonra kapat konuyu ama tekrar gündeme getirmek ve 2.görüşmede bana doğru gelmiyor :KK43:
Zaten kararını vermişsin :) içine sinmediyse zorlama dünyadaki son erkek değil hep bunu bilir bunu söylerim

Dertleşecek kimsesi olmayabilir. Unutamadığını sanmıyorum. Sevse bu kadar kötülemez ama gördüğü muameleyi hala unutamamış, sindirememiş olabilir. Bana bunu yaptı bıraktım falan diyorsa size de "sen de aynı hataları yapma" alt mesajı veriyor olabilir. Cümlelerine dikkat etmek lazım. Yine de size anlatması hoş değil, dedikodu yakışmaz bir erkeğe. O anlatırken hiç yorum yapma, sıkıldığını anlarda susar belki

Back
X