Eski konularınızı biraz okudum, bir ilişki bina etmek emek verilen bir konu, hele ki kendi kendinize kalsanız iyi olacağınızı düşünüyorsanız, onun iyi bir insan olduğundan eminseniz yazık olabilir, bir şans daha mı verseniz. Çünkü bu tür ailesel problemler yüzünden ülkemizde bir çok kadın eziyet çekiyor,iyi insanlar her zaman karşımıza çıkmıyor. Biraz sabır ve karşılıklı emekle güzel bir evliliğiniz olabilir. Ona şunları koşul sunabilirsiniz;
Şimdiye kadar sen bekar başı rahat biri olduğundan birincil vazifen annen babanla ilgilenmek olabilir. Ama artık bir ailen olacak dolayısıyla diğerleriyle eşit kategoride olacaksın.
1) Nişanlınızın evinin yıllık kira bedelini çok kardeş olmanın avantajıyla siz dahil bölünüp herkes üzerine düşeni yıllık ödeme yapmalı. Güvenilmez diyorsanız anne baba hep birlikte her ay kirası bir kardeş tarafından karşılanarak ayrı eve alınmalı.
Miras evleri olsa, siz duracak olsanız hepsi hak talep eder ben de evlatım diye, şimdi de hatırlasınlar evlat olduklarını bu kesin yapılması gereken bir konh.
2) Nişanlınız abi ablalarına set çekip bundan sonra benim de ailem var ben evlendikten sonra artık bakımlarını hep birlikte üstleneceğiz demesi
Madem sizi çok sevip bir aile kurmak istiyor, bu ikisini sizin gözünüz önünde yerine getirmeli. Sevdiği kızın mutluluğunu, ona bencilce davranan abi ablalarının mutluluğuna tercih etmeli
Çünkü bu gelin geldi anne baba unutuldu değil, gelin geldi yeni aile kuruldu artık anne babayı herkes hatırlamalı durumu. Bunu nişanlınıza vurgulayın ki vicdanını sorgulamasın.