Eski nişanlıyı/sevgiliyi özlemek

Her özlediginde. Her acaba afettsemmi diye dusundugunde onun seni aldatisini dusun. Seni sevmeyisini dusun.

Camım ülkemin ilişkiler konusunda 2 tane kanayan yarası var zaten.1.anneci sünepeler 2.erkek bulamayan güzelim kadınlar.

Eee bulabildiklerine bekliyor demek ki.devir tersine dönmüş vallahi.günlerdir sevgili bulamıyorum konuları açıp duruyoruz.eee erkekler kendi işine bakınca kırk yılda bir bir atak yapan da hemen kızı ayarlıyor tabi.

Onunla mutluydum ama arka yüzünü görememiştim olayların o yüzden mutluydum.İnşallah geçecek ,teşekkür ederim

Camım ülkemin ilişkiler konusunda 2 tane kanayan yarası var zaten.1.anneci sünepeler 2.erkek bulamayan güzelim kadınlar.
Annenin de eşin de yerini ayrı tutan erkek mutludur.Nasıl beceremiyorşar idare etmeyi anlamıyorum.Tam benimsemedikleri için

Erkekler ve kadınlar olarak o kadar farklıyız ki.Erkekleri anlamak daha zor bence

Her özlediginde. Her acaba afettsemmi diye dusundugunde onun seni aldatisini dusun. Seni sevmeyisini dusun.
Affedebileceğimi sanmıyorum midem bulandı çünkü.Beni affedemeyecek kadar zor durumda bıraktığı için kırgınım.Midem bulandı çünkü

ne yaparsan yap eski o diye bi durum yok aslında gözümüzde biz yüceltiyoruz sevgimizle adam zaten sana geldiğinde düzgün biri muhtemelen değildi yada gizleniyordu seni avlayana kadar elinden geleni yaptı avı oldun sonra sıkıldı başka alemlere geçti, senin yapman gereken şey onun gelmesini beklemek olmamalı kendi hayatına odaklanmalısın

Özşeyecek bir şey yok,erkenden öğrenmeniz iyi olmuş. Tam tersi böyleleri hariç herkesle evlenebilirsiniz hiç o olmadan devam edemeyeceğinizi düşünmeyin

Belli bir süre alışkanlıktan da özlüyor insan ama ayrılma sebeplerini sürekli kendinize hatırlatın. Duygularınız zamanla değişecektir.

Doğru o kadar iyi saklandı ki.Aynı anda 10larca kızla konuşan adamdan hayır beklememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…