Eski nişanlıyla yeniden olurmu?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
1 buçuk yıl önce ayrıldım eski nişanlım arıyo cevap vermedim ama en sonunda benı arama demek ıcın teli açtım baya kötü geliyordu sesi beni cok özlemıs herseye yenıden başlayalım dıyo ama aılesıyle cok cok kötü hersey annesinden cok korkuyorum kadında her pislik var ayrıldığımızda nısanlım onların tarafında oldu yüzüstü bıraktı benı ve herkez ayrılalım dıye elınden gelenı yaptı bende ağzıma ne geldıyse söyledım ona ve aılesıne kızgınlıkla ben yine red ettım çünkü mantık asla diyo ama ote yandan sesını duyunca cok heyecanlandım:KK43: mantıklı degıl dımı olmaz? aılemde asla ıstemıyor ama az cok alışmıştım unutmasamda yıne darma dağın ettı benı..Bana elını ver dıyo Bazende dıyorum bırını bulamadıda döndü herhalde ama içim cok kötü oldu yine:cry: Herseye rağmen yeniden olurmuki? off yaaa ben ne kadar güçsüz zavallı bir insanım :KK61:

mantık yok+ailen istemiyor+1,5 sene bir şeyleri yıkıp toparlanmışsın+en ufak anlaşmazlıkta ailesine karşı seni sahiplenmemiş= bırak sen bu adamı. Hoppa

Canım olmaz biliyorsun.. olsa da cok çaba gerek. Ne bileyim seven insanlara olmaz diyemiyorum sizin sevginizle aşkınızla alakalı bir durum ama şunu bilin 2 normal insanin evlilik sırasında karşılaştıkları zorluk x kadarsa; sizinki 100x tir. Siz bilirsiniz ne diyeyim çok mu aşılmaz dertler?

Ooolmaaaz.Engelle arayamasın madem iraden zayıf.
Karalanmış defterin üzerine yeniden yazı nasıl olursa o kadar olur

Çokmu arabesk oldu yaw .Iyyy.

Canım olmaz biliyorsun.. olsa da cok çaba gerek. Ne bileyim seven insanlara olmaz diyemiyorum sizin sevginizle aşkınızla alakalı bir durum ama şunu bilin 2 normal insanin evlilik sırasında karşılaştıkları zorluk x kadarsa; sizinki 100x tir. Siz bilirsiniz ne diyeyim çok mu aşılmaz dertler?

Aynen öyle imkansıza yakın oldu saçma sapan dedıkodular att
Hani son kez görmek için arayıp duruyordu. Sensin demi o?

Evet ama görüsmemıstım

1 buçuk yıl önce ayrıldım eski nişanlım arıyo cevap vermedim ama en sonunda benı arama demek ıcın teli açtım baya kötü geliyordu sesi beni cok özlemıs herseye yenıden başlayalım dıyo ama aılesıyle cok cok kötü hersey annesinden cok korkuyorum kadında her pislik var ayrıldığımızda nısanlım onların tarafında oldu yüzüstü bıraktı benı ve herkez ayrılalım dıye elınden gelenı yaptı bende ağzıma ne geldıyse söyledım ona ve aılesıne kızgınlıkla ben yine red ettım çünkü mantık asla diyo ama ote yandan sesını duyunca cok heyecanlandım:KK43: mantıklı degıl dımı olmaz? aılemde asla ıstemıyor ama az cok alışmıştım unutmasamda yıne darma dağın ettı benı..Bana elını ver dıyo Bazende dıyorum bırını bulamadıda döndü herhalde ama içim cok kötü oldu yine:cry: Herseye rağmen yeniden olurmuki? off yaaa ben ne kadar güçsüz zavallı bir insanım :KK61:

ASLAA ESKİSİ GİBİ OLMAZZZ

Annesi evlenmesını istemıyordu sanırım benden kıskandı oğlum elden gıdıyor dıye eteklerı tutuştu resmen saygısızlık yapmışım falan dıye oğlunu doldurdu herkezı soğuttu

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağar dı diye boşuna dememiş atalarımız. Aynen dediğin gibi birini bulsaydi seni asla aramazdi. Eskiden daha kötü olur. Sen bunu demiştin bunuda o demişti diye diye ufacık şeylerden kavga çıkar. Sakın sakın.

eski konunuz varsa bilmiyorum
nişanlınızla tam olarak sorunlarınızı da bilmiyorum
fakat, diğer üyelerin aksine, "eskiden yeni olmaz" genellemesine katılmıyorum

insanlar değişebilir, yaşadıkları deneyimler onları törpüler, değiştirir
1,5 yıl uzun bir süre
kim bilir neler yaşadı, neleri farketti, neler için "keşke" dedi
belki hatalarını gözden geçirdi, anladı

biz de eşimle, henüz sevgiliyken 1 yıla yakın bir ayrılık yaşadık
şimdi düşününce iyi ki yaşamışız o ayrılığı diyorum
yoksa kesinlikle evli olamazdık

bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın
"her eskiden yeni olur" demek istemiyorum
yalnızca her ilişki için "eskiden yeni olmaz" genellemesine katılmıyorum

Seni seviyordur ama neden 1.5 yıl bekledi 1. soru bu ikincisi de siz evlenince seni elde ettiğini düşünüp yine ayrıldığınız zaman ki olduğu insan haline dönüşmesi muhtemel.

eski konunuz varsa bilmiyorum
nişanlınızla tam olarak sorunlarınızı da bilmiyorum
fakat, diğer üyelerin aksine, "eskiden yeni olmaz" genellemesine katılmıyorum

insanlar değişebilir, yaşadıkları deneyimler onları törpüler, değiştirir
1,5 yıl uzun bir süre
kim bilir neler yaşadı, neleri farketti, neler için "keşke" dedi
belki hatalarını gözden geçirdi, anladı

biz de eşimle, henüz sevgiliyken 1 yıla yakın bir ayrılık yaşadık
şimdi düşününce iyi ki yaşamışız o ayrılığı diyorum
yoksa kesinlikle evli olamazdık

bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın
"her eskiden yeni olur" demek istemiyorum
yalnızca her ilişki için "eskiden yeni olmaz" genellemesine katılmıyorum
Agzina saglik arkadasim

Olmaz hayatım. Anasına baksana ne biçim insanmış. Napıcan sen bu adamla. Ayrılırken ailesini tutmuş. Dönme. Bir kere ayrılmışsın. Yine aynı olur. Birini bulamadı sana döndü bence. Boşver. Öyle adamla yaşanmaz.

X