Eski numara ve bunu araştırmak

Evet onlara bakamayabilir ama diğer bilgilerine ulaşmak zor değil.
Yasak olması imkansızlaştırmıyor ki.
Kaldı ki kim farkedecektee şikayet edecek.
Benim kuzenimin eşi de polis. İstediği kişinin istediği bilgisine bakıyor vala.
Baktığı kişinin herhangi bir aranması, yakalama kararı varsa bakıldığı anda sisteme takılır ve bakan kişi elinden kaçırmış gibi işlem yapılır.

Adam hasta ve manyak konu sahibesi farkındaysan, seni şantaj ve tehditle sindirmeye çalışıyor. hemen ayrılmalısın, senin yerinde olsam Emniyete ve İçişleri Bakanlığına mutlaka şikayet ederdim. Ruh hastası manyak :KK57: Bu arada b.k yer kendisi, boş atıp dolu tutuyor, Whatsapp facebook'a ait, tüm veri facebook veri merkezlerinde tuutluyor ... yani bir şey görmesine bulmasina imkan yok. Selamımı söyleyin şerefsizlik yapmasın kimseye psikolojik şiddet uygulamasın.

Evet onlara bakamayabilir ama diğer bilgilerine ulaşmak zor değil.
Yasak olması imkansızlaştırmıyor ki.
Kaldı ki kim farkedecektee şikayet edecek.
Benim kuzenimin eşi de polis. İstediği kişinin istediği bilgisine bakıyor vala.

Size biri bilgilerinizi saysa, şikayet etseniz hangi memurun baktığı görülüyor o zaman ceza sebebi

Hiç fark etmiyor bakıyorlar

Olsun ne fark eder ben o emniyet müdürünün evinde çalıştım adam benim tüm bilgilerimi bana sormadan buldu buna numaram da dahil
Numarayı bulmakla instagram whatsapp verilerine ulaşmak aynı şey değil. Konu sahibi whatsapp, instagramı sormuş. Onlar amerika menşeili şirketler. Birinin numarasını, adresini, okulu, işyerini bulmak çok kolay. Kişisel verilerimiz internette bile dolaşıyor. Whatsapp, instagram, twitter Türkiye cumhuriyetinin en üst makamlarından gelen veri isteklerini bile reddediyor. Hatta bu yüzden bir ara bu sitelere erişim engeli bile geldi. Sizce sıradan bir polis memuru nasıl ulaşabilir?

Yine ben dertlerim bitmiyor önceden açtığım konulardan az çok erkek arkadaşım çok sıkıntılı olduğunu anlattım kendisi polis az önce konuşurken benim eski numaramdan whatsapima instgramima tüm mesaj aramalara bakabilecegini söyledi taratir bulurum herşeyi dedi sizce böyle birşey mümkün mü polis ya biraz ondan korktum baksa kötu bişi bulamaz ama gorusmemi istemediği arkadaş vs ile konuşmalarım var aramalarim var

Heee de heee de geç 😄

Millet hat değiştiriyor kullanılmış numara geçiyor eline elalemin eski whatsapp mesajlarına mı ulaşıyor? Facebook un sahibi mi bu adam?

Hiç fark etmiyor bakıyorlar

Olsun ne fark eder ben o emniyet müdürünün evinde çalıştım adam benim tüm bilgilerimi bana sormadan buldu buna numaram da dahil

Hayır, konuda geçen mesajlara bakamazlar, numara bulmak kolay artık. Birinden şikayetçi olduğumuz zaman polis nasıl telefonunu bulup arayacak? O kadar da bilgi erişimleri var elbette ama Whatsapp, instagram mesajları hikaye.

Konu sahibi bu tehditi şikayet etse, adamın daha yılı dolmamış işinden bile olur.

Bakılıyor benim Bi tanıdığım da emniyet müdürü istediği kişinin a dan z ye her şeyini buluyor aynı yetki polisler de de var
Bunun pek yetkisi yokta abiside var oda polis ona kadar gidip araştırmaz buda tuturmus bakcam eski numara mesaj fotoğraf ne varsa univeristede naptın ona bakcam dedim sanırsın gece gündüz kulüplerde erkeklerle takıldım alt tarafı ilahiyat okudum yaa benle aynı okulda napmis olabilirim

Hayır, konuda geçen mesajlara bakamazlar, numara bulmak kolay artık. Birinden şikayetçi olduğumuz zaman polis nasıl telefonunu bulup arayacak? O kadar da bilgi erişimleri var elbette ama Whatsapp, instagram mesajları hikaye.

Konu sahibi bu tehditi şikayet etse, adamın daha yılı dolmamış işinden bile olur.

Komedi yahui bu adam mı bizleri suçtan koruyacak? Görevini kötüye kullanıyor, üstüne bir de bir kadını tehdit ediyor. Umarım konu sahibesi şikayet eder de kapı önüne konur :sinirli:

Yine ben dertlerim bitmiyor önceden açtığım konulardan az çok erkek arkadaşım çok sıkıntılı olduğunu anlattım kendisi polis az önce konuşurken benim eski numaramdan whatsapima instgramima tüm mesaj aramalara bakabilecegini söyledi taratir bulurum herşeyi dedi sizce böyle birşey mümkün mü polis ya biraz ondan korktum baksa kötu bişi bulamaz ama gorusmemi istemediği arkadaş vs ile konuşmalarım var aramalarim var
O kadar ayrıntılı bakamaz diye düşünüyorum. Niye devam ediyorsun ki bu kadar paranoyak biriyle boşuna kendine stres yasatiyorsun

Bunun pek yetkisi yokta abiside var oda polis ona kadar gidip araştırmaz buda tuturmus bakcam eski numara mesaj fotoğraf ne varsa univeristede naptın ona bakcam dedim sanırsın gece gündüz kulüplerde erkeklerle takıldım alt tarafı ilahiyat okudum yaa benle aynı okulda napmis olabilirim

Yol veeeerr, yalancı bu

İstanbul çevik kuvvet daha yeni ama bı yılı dolmadi
Seni korkutmak istemiş. Bakamaz. Ayrıca şu var kim, hangi görevli böyle bir sorgulama yapıyor emniyet kendi içinde buna anında ulaşır. Sorgulanmak istenen her bilgi önce kendi birimindeki amirin onayına gelir, amirin şunu demesi gerekir mahkeme kararı var mı? Eğer izinsiz yani mahkeme kararı olmadan bakılmışsa bu suç. Sicili onaylanmadan atılabilir görevinden. Bir insanın polis olması o kişinin kvkk karşı davranabileceği anlamına gelmez. Zira özel hayatın gizlili ihlal suçunu oluşturur. Hiç bir amir buna izin vermez. Böyle ruh hastası tiplerden uzak dur. Çevik kuvvet olması seni etkilemesin. Belli ki boş beleş birisi.

Bulamaz tabii ki :)

Seni korkutmak istemiş. Bakamaz. Ayrıca şu var kim, hangi görevli böyle bir sorgulama yapıyor emniyet kendi içinde buna anında ulaşır. Sorgulanmak istenen her bilgi önce kendi birimindeki amirin onayına gelir, amirin şunu demesi gerekir mahkeme kararı var mı? Eğer izinsiz yani mahkeme kararı olmadan bakılmışsa bu suç. Sicili onaylanmadan atılabilir görevinden. Bir insanın polis olması o kişinin kvkk karşı davranabileceği anlamına gelmez. Zira özel hayatın gizlili ihlal suçunu oluşturur. Hiç bir amir buna izin vermez. Böyle ruh hastası tiplerden uzak dur. Çevik kuvvet olması seni etkilemesin. Belli ki boş beleş birisi.
Yaa polis olmadan önceden konuşuyorduk biz okuldan tanıdım uniden beni tanıyor gerekte yok biliyor sonucta herseyi

Tanıdık bir abi var o bakar dedi ondan korktum

Back
X