- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.408
- 238
Tanıdık bir abi var o bakar dedi ondan korktum
Ona “şikayet edersem kimin baktığı görünecek biliyorsun değil mi? Ve bu suç” de, otur suratını izle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen devam mı Faslı olucak ailesi ile kaç güne bize geliyorlar
Beni korkutmak istemiş bence baksa şu güne kadar aklı nerdeysiOna “şikayet edersem kimin baktığı görünecek biliyorsun değil mi? Ve bu suç” de, otur suratını izle.
Beni korkutmak istemiş bence baksa şu güne kadar aklı nerdeysi
Kendinden eminsen boşver takma kafana WhatsApp mesajına bakamaz aynı şekil instagram a da bakamaz o sadece kısıtlamaya çalışıyor yada sana yem atıyor yiyecek misin diyeBunun pek yetkisi yokta abiside var oda polis ona kadar gidip araştırmaz buda tuturmus bakcam eski numara mesaj fotoğraf ne varsa univeristede naptın ona bakcam dedim sanırsın gece gündüz kulüplerde erkeklerle takıldım alt tarafı ilahiyat okudum yaa benle aynı okulda napmis olabilirim
Farkındayım hemde uzun süredirNumarayı, mesleği bırak da bi kenara, bu sana güvenmiyor farkında mısın? Seni denemeye çalışıyor bu çok korkunç.
Farkındayım hemde uzun süredir
Tabiki öyle birşey demeyecek. Gördünüz mü bilmiyorum yazdı bir mesajında konu sahibi bazı bilgilerini çoktan bakıp bulmuş getirmiş önüne. Olayın ciddiyetinin farkında bile değil, ne tatliş sevgilim var modunda. Devam mi edeceksin, ayrıl hemen benzeri mesajlara cevap vermiyor bile...Ona “şikayet edersem kimin baktığı görünecek biliyorsun değil mi? Ve bu suç” de, otur suratını izle.
Tabiki öyle birşey demeyecek. Gördünüz mü bilmiyorum yazdı bir mesajında konu sahibi bazı bilgilerini çoktan bakıp bulmuş getirmiş önüne. Olayın ciddiyetinin farkında bile değil, ne tatliş sevgilim var modunda. Devam mi edeceksin, ayrıl hemen benzeri mesajlara cevap vermiyor bile...
Bu adamla evlenecek kişi var ya yandı yandı polis diye yedi ceddine kadar gidecek hanımefendinin yedi ceddinde bir çirkin şey varsa yandı hanımefendinumara mesaj fotoğraf ne varsa univeristede naptın ona bakcam
Şikayet et sicili yansin. Biraz da o korksunYine ben dertlerim bitmiyor önceden açtığım konulardan az çok erkek arkadaşım çok sıkıntılı olduğunu anlattım kendisi polis az önce konuşurken benim eski numaramdan whatsapima instgramima tüm mesaj aramalara bakabilecegini söyledi taratir bulurum herşeyi dedi sizce böyle birşey mümkün mü polis ya biraz ondan korktum baksa kötu bişi bulamaz ama gorusmemi istemediği arkadaş vs ile konuşmalarım var aramalarim var