kelin dermanı olsa kendi başına sürermiş...!
okumakla olmuyor ıste tatlım yasayınca cok daha aglatıyor emın ol..
yok kuzm askerden ilk geldiği zamanlar gene azda olsa iyiydii çalışmaya başladıktan sonra iyice uzaklaştı benden aklıma geliyo acaba diyorum başka birisinden falan mı etkilendi kafası mı karıştı bunları düşünmek istemesemde acaba diyorummmaskerden sonramı degişti. offf ya en istiyo bu erkekler bizdenneden böyle yapıyolar. onlara bukadar deger verirken nedenn. çok yoruldum yaaa . sende benm gibi bayaa dolusun anlaşılan
canım yazdıklarını okudum ne zamandır böyle bilmediğim için bişiy diyemem ama biz nişanlımla 6 senedir birlikteyiz 10 aydır da nişanlıyız.şu anda askerde askere gitmesine bi kaç gün kala beni biraz ihmal etti bende sinirlendim nişanı atıcağmı söyledim.Benle o kadar çok ilgileniyodu ki 6 yıldan beri ben sanki bebekmişim gibi peşimden ayrılmıyodu gözü hep üstümde oluyodu üstüme titriyodu.Bende öyle yapınca hayatında doğru düzgün arkadaşı kalmadı bana senden başka kimseye ihtiyacım yok benim dedi..Bu şekilde gözünü korkutabilirsin mesela o zaman hatasını anlar
yok kuzm askerden ilk geldiği zamanlar gene azda olsa iyiydii çalışmaya başladıktan sonra iyice uzaklaştı benden aklıma geliyo acaba diyorum başka birisinden falan mı etkilendi kafası mı karıştı bunları düşünmek istemesemde acaba diyorummm
Zamanla değişirler hepsi böyle bunların.Erkek arkadaşım da öyleydi gözümün içine bakan adam yok olmuştu ne yapsam düzelmedi.Böyle çekeceksin başka çaresi yok tatlım
okumakla olmuyor ıste tatlım yasayınca cok daha aglatıyor emın ol..
canım sana özel msj attım kutun doluymuş bi baksana.
istemekle kalırsın canım sadece... kimse gözünün yaşına bakmaz.. ilgi dilenirsin azıcık ilgi.. ama sana çok görürler... ne kat ne yatta gözün olmaz.. ama ilgi görmedin mi yavas yavas çürütürler seni... ben böyleyım kabul ediyosan der cekılırler... bır ugruna yaptıgın fedakarlıklar gelır aklına bırde karsındakı adam... hersey bunun ıcınmıydı.. her soz bu lafımı getırcekdı dıye dusunursun.. gece yastıgına yattıgında aglarsın ama nıye agladıgını bılmezsın.. ıcınde bır bosluk.. İLGİSİZLİK... ilgisizlik acıtır canını... yakar ıcten ıcten.. ama dısarıdan bakan ne derdın varda yuzun asık derler... bılmezler ıcındekı seni... anlatamazsında kımseye anlamazlar.. şükret derler...ılk baslarda ılgısızlık cok koymaz.. öncelerı gelır aklına guzel anıların gelır gecıstırırsın derdını.. ama sonraları... yavas yavas ıcını oyar... bende ona oyle davrancam artık dersın kac defa ama yapamazsın.. cunku sana gore sevgı bellı edılmezse anlamı olmaz.. ıcın gıder onu gorunce.. dusunduklerını unutursun ama ıcındekı yara kapanmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?