• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski platonik aşk ve annem...

cilekli_yogurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
23
2
1
36
Merhaba hanımlar,
grubu çoktandır takipteyim ancak yeni kayıt oldum sayılır, sahte değilim yani. Bir derdimi, hiç tanımadığım insanlarla paylaşmak ve biraz ferahlamak istedim çünkü bunu hiç kimseye anlatamam. Konuya dalıyorum, biraz uzun olabilir...

Benim eskiden platonik sevdiğim bir genç vardı, onunda benden hoşlanıp hoşlanmadığını hiç bir zaman öğrenemedim(ama bakardı). Benim karşıma biri çıktı ve ben mantığımla karar verip evlendim. Eşim beni çok seviyor, iyi bir insan... Ama eşimle evlenmeden önce annem ,platonik sevdiğim çocuğu beklediğimi düşünerek, annesinin kötü olduğunu ben istesemde bu işe karşı olduğunu söyledi. Babam bu çocuğu severdi ama. Bende mantık evliliği yaptım.
Ama artık annem bu eski platonik sevdiğim kişinin annesini daha iyi tanıma fırsatı buldu ve sevmiş, neyse... kadın benim kuzenimin resmini görmüş ve oğlu için aracı olur musunuz?demiş(tanışmak için), annem de o nişanlanacak, çıktığı var demiş. Bence annem daha önce bana dediği o sözü unutmuş olacakki bana böyle birşeyi anlattı. Oğlan çok iyi senin arkadaşın x'te çok iyi tanıştırsak mı? Dedi. Ben anneme bakakaldım, x arkadaşım ama biliyor benim eskiden onu sevdiğimi. Sadece anne x arkadaşım okuyor, yüksek lisans için İngiltere ye felan gitmeyi düşünüyor, evliliği düşünmüyor dedim ayrıca Avrupa'da yaşıyoruz. Sonra annem öncesini hatırlasın diye dedim ki , "bana gelince kadın çok kötüydü, olmaz diyordun, bende arkadaşımın başını yakmak istemiyorum." Annem de yaptığı hatayı anlayıp, ozaman tanımıyordum neyse boşver diyerek konuyu kapattı. Ben üzüldüm açıkçası... Beklemiştim bir zamanlar ,çocukta beni sevsin. Olmadı...

sadece annenizin onun annesini sevmiyorum lafıyla olmamıski. birsekilde tek yürütmüssünüz yani baska sebeplerde olmustur bu askı platonik yasamak için .

ama kendi saglınız için bunları bile düsünmeyin .haklısınız dibinizde olmaz umarımda oyle birsey olmaz .
mantık evliliği sevgiye dönüsmüstür. ask zaten bir süre sonra sönüyor ve sadece ask evliliği yapan insanlar bakıyorlar ki aslında uymuyorlar

sadece annenizin onun annesini sevmiyorum lafıyla olmamıski. birsekilde tek yürütmüssünüz yani baska sebeplerde olmustur bu askı platonik yasamak için .

ama kendi saglınız için bunları bile düsünmeyin .haklısınız dibinizde olmaz umarımda oyle birsey olmaz .
mantık evliliği sevgiye dönüsmüstür. ask zaten bir süre sonra sönüyor ve sadece ask evliliği yapan insanlar bakıyorlar ki aslında uymuyorlar
Reddedilmekten ve duygularımın ifşa olmasından korktum.

Annenizin olayı tamamen saçmalık. Çocuk ve ailesi Harika insanlar olsa bile senin durumun dam haberdardı. Buna saygısı olmalı. Ayrıca evli olmana rağmen sanırım eşin konusunda çokta mutlu değilsin gibi hissettim sonuçta bu durumu burda yazacak kadar kendini kötü hissettiğine göre eşine karşı aşırı bi bağın Yok. Ama sana tavsiyem kafanın karışmasına izin verme. Evlisin eşin ve sorumlulukların var unutma.

Annenizin olayı tamamen saçmalık. Çocuk ve ailesi Harika insanlar olsa bile senin durumun dam haberdardı. Buna saygısı olmalı. Ayrıca evli olmana rağmen sanırım eşin konusunda çokta mutlu değilsin gibi hissettim sonuçta bu durumu burda yazacak kadar kendini kötü hissettiğine göre eşine karşı aşırı bi bağın Yok. Ama sana tavsiyem kafanın karışmasına izin verme. Evlisin eşin ve sorumlulukların var unutma.
Annem, O çocuğun annesi hakkında konuştuğunda varsayimlar üzerine konuştu bende hiç bir şey demedim. Anne ben ondan hoşlanıyorum diyemedim. Çünkü dediğim gibi çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyordum

Annem, O çocuğun annesi hakkında konuştuğunda varsayimlar üzerine konuştu bende hiç bir şey demedim. Anne ben ondan hoşlanıyorum diyemedim. Çünkü dediğim gibi çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyordum
Aslında o zaman geçti gitti zaten siz bu zamana bakın. Kafanız karışıyor haberiniz Yok :KK51:

Eskiyi bosverin evliymissiniz size ne canim artik o adamdan kmle evlenirse evlensin eşiniz boyle bir durumda olsa ne tepki verirdiniz

Back
X