• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski platonik aşk ve annem...

Çocuktan bir talep olmamış zamanında, neyin pişmanlığı bu anlamadım? Anneniz annesine iyi dese neee kötü dese ne olacak yani.. şu an yaptığı olmamış ama o da hatasını farketmiş zaten...

Nefsini korle dua et ne kadar gunaha giriyorsun sen evlisin kocana ısin sakin bir hataya dusme

Çocuktan bir talep olmamış zamanında, neyin pişmanlığı bu anlamadım? Anneniz annesine iyi dese neee kötü dese ne olacak yani.. şu an yaptığı olmamış ama o da hatasını farketmiş zaten...
Evet bakışmalar hariç bir atak olmadı.

Yaklaşık olarak 3,5 yıldır evliyim . Platonik olayı 5 yıl felan önce.
Valla hayatım benim anladığım kadarıyla kocana karşı duygusal bi bağın Yok bu platoniğin olmasa da senin aklın karışmaya müsait. Bence işin kilit noktası eşinle arandaki durum. Sıkıntı orda başlıyor. Bence bu durumu gözden geçir. Yoksa ki eski bi platonik bu kadar huzurunu kaçırmazdı. Yarın bi gün çok rahat bi başkasını da düşer aklına eşine sevgin yada herhangi bi bağın olmazsa.

Annen garip de sen de gerçekten garipsin. Evlenmiş gitmişsin. Ben karışmam demeliydin. Çünkü bu durumda olumlu da karışman doğru olmaz. Şimdi eşin böyle bişeye takılsa kuzeniyle evlenmemesi için çabalasa eskiden sevdiği kız için bozulmaz mısın. Bence aş bunu yoksa duyulursa evliliğin zarar görür.

Annen garip de sen de gerçekten garipsin. Evlenmiş gitmişsin. Ben karışmam demeliydin. Çünkü bu durumda olumlu da karışman doğru olmaz. Şimdi eşin böyle bişeye takılsa kuzeniyle evlenmemesi için çabalasa eskiden sevdiği kız için bozulmaz mısın. Bence aş bunu yoksa duyulursa evliliğin zarar görür.
Aşmaya çalışıyorum

Valla hayatım benim anladığım kadarıyla kocana karşı duygusal bi bağın Yok bu platoniğin olmasa da senin aklın karışmaya müsait. Bence işin kilit noktası eşinle arandaki durum. Sıkıntı orda başlıyor. Bence bu durumu gözden geçir. Yoksa ki eski bi platonik bu kadar huzurunu kaçırmazdı. Yarın bi gün çok rahat bi başkasını da düşer aklına eşine sevgin yada herhangi bi bağın olmazsa.
Eşimi seviyorum ancak şu sıralar kafam karışık

Eşimi seviyorum ancak şu sıralar kafam karışık
Eşini sevsen kafan karışmazdı ki böyle. Bak annen öyle yorum yaptığında vazgeçebilecek kadar bağının zayıf olduğu bi adamla eşini kıyaslıyorsun şuanda farkından bile değilsin. Kafanı topla biraz bence. Sakince düşün

Çocuk sizi istiyor muydu haberiniz bile yok ki? Muhtemelen aranızda bir şey olsaydı anneler tanışınca anneniz yine sevecekti çocuğun annesini. O zamanlar aranızda bir şey yok diye anneniz sizi rahatlatmak için öyle konuşmuş olabilir. Olmadığı daha iyi gibisinden. Siz anneniz yüzünden eşinizle mantık evliliği yapmadınız. Sevdiğiniz adamla zaten ilişkiniz yoktu. Mantık evliliği de her neyse. Mantıksız kör gözüm evlenilmez. Sevseniz de.
O zamanlar annenizin mi aranızı yapmasını bellediniz de şimdi arkadaşınızla arasını yapmaya çalıştı diye bozuldunz. Anneniz sizin için böyle bir hamle yapamazdı. Hoş gözükmezdi. Ama o hamleyi siz yapabilirdiniz.
Bunları düşünerek kendinizi üzmeyin. Geçmiş gitmiş.

Eşini seviyorsun ancak sorunlarınız mı var bu aralar? Bu meseleye gülüp geçebilmen lazımdı artık.
Yaaa belki bekara karı boşamak misali bizimki. Ama daha 3 buçuk yıllık bi evlilik yaşanmamış basit bi platonik durumunda bu hale geldiyse ben evlilikteki sevginin varlığından şüphe ederim. Büyük aşkı kördüğüm ilişkisi değildi sonuçta alt tarafı olsun diye hiç bi çaba bile harcanılmamış bir platonik durumu. Evliliği bu kadar etkilemesi garip.

Yaaa belki bekara karı boşamak misali bizimki. Ama daha 3 buçuk yıllık bi evlilik yaşanmamış basit bi platonik durumunda bu hale geldiyse ben evlilikteki sevginin varlığından şüphe ederim. Büyük aşkı kördüğüm ilişkisi değildi sonuçta alt tarafı olsun diye hiç bi çaba bile harcanılmamış bir platonik durumu. Evliliği bu kadar etkilemesi garip.

Evet ilişki yaşamış olsalar elde olmayan sebeplerden ayrılmak zorunda kalmış olsalar o üzüntüyle eşiyle evlenmiş olsa 3,5 yıl sonra dank etmiş derdim. Anlayabilirdim. Platonik etkiliyosa evlilikte bağlar zayıflamıştır bence de. Sorun o adam değil.

Evet ilişki yaşamış olsalar elde olmayan sebeplerden ayrılmak zorunda kalmış olsalar o üzüntüyle eşiyle evlenmiş olsa 3,5 yıl sonra dank etmiş derdim. Anlayabilirdim. Platonik etkiliyosa evlilikte bağlar zayıflamıştır bence de. Sorun o adam değil.
Platonik denen olayda zor evet. Ama gördüğüm kadarıyla çok öldüm bittim bi platonik durumu da yaşanmamış. Üstte de aynı şeyi söyledim bence konuyu açan arkadaş evliliğini gözden geçirmeli enine boyuna. Bu platonik gidecek başka biri bulandıracak aklını. Tamamen bayanın eşine karşı olan duygu ve tutumuyla alakalı bi durum

Kafaniza taktiginiz seye bakin.

Kacan balik buyuk olur.

Hic aranizda bir sey olmadigi icin gozunuzde buyutmussunuz.

Artik evlisiniz. Unutun eskiyi.

Esinizle mutlu olmaya bakin. Bos verin onu bunu

Evli bir insanin, bilmem kac yil onceki platonik aski icin, hala vah tuh maalesef demesi bir bana mi tuhaf geldi? Bir iliskiye baslasaydiniz bile nasil devam edecegini, mutlu olup olmayacaginizi bilmiyorsunuz. Adamla yillarinizi heba edip simdiki esinizden de olabilirdiniz. Kismet degilmis diye dusunmeniz en sagliklisi.

Nasipse gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden...

Nasip olsaydı mutlaka bir şekilde anneniz en başından tanır, sever, onaylardı. Kader demekten başka çare yok. Keşke'ler zamanı geri getirmiyor maalesef...

Eşinizle birlikte mutluluklar dilerim.

Back
X