• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski platonik aşk ve annem...

Evli bir insanin, bilmem kac yil onceki platonik aski icin, hala vah tuh maalesef demesi bir bana mi tuhaf geldi? Bir iliskiye baslasaydiniz bile nasil devam edecegini, mutlu olup olmayacaginizi bilmiyorsunuz. Adamla yillarinizi heba edip simdiki esinizden de olabilirdiniz. Kismet degilmis diye dusunmeniz en sagliklisi.
Eşiyle mantık evliliği yapıp onu sevmediği için hala eskisini düşünmesi bana garip gelmedi açıkçası. Garip olan annesinin tanımadan etmeden annesi şöyle böyle diye atıp tutması. Adamı kızına uygun görmemiş annesine kulp bulmuş anlayacağınız.

belliki esinize asik degilsiniz.sadece mantikta kalmis evliliginiz.anneniz oyle demeseydi olurdu olmazdi suan hersey farklimi olurdu bilemeyiz tabiki.ama artik gecmis..plotoniginizin arkadasinizla evlenmesi bana kalirsa olay sadece gecmiste yasadiginiz duygularsa onemli olmamali.ama önemli olduguna gore kullenmis duygular alevlenmis olabilir..bu olaya tepkiniz ne olur bilmiyorum ama evliliginiz hic saglikli ve dürüst bir evlilik olmaz bu sekilde.kocaniza haksizlik etmeyin onun bir hatasi yok bu olayda..bana kalirsa aklindan tamamen cikarin bu olayi evliliginize odaklanin.yok olmuyorsa diyorsanizda bence kafaniz bugun olmazsa yarin yine karisacaktir..

Şöyle ki eşimle evlenirken , bazı şartlarla evlendim. Eğitimim bitince Türkiye'ye dönmek gibi. Kendisinin de biran önce derslerini verip, okulunu bitirmesi için elimden geleni yaptım. En başta bana çok az dersi olduğunu söylemişti, babasıda babama 2, 3 tane dersi kaldı felan demiş. Ama bu yalan çıktı bu sayının 4 katı kadar dersi çıktı, tamam birlikte yaparız, evlendik artık, ne yapayım dedim ama hep bu konuya takılı kaldım, kendisinin de bir gayretini göremiyorum.en sonunda eğer yapamıyorsa o biteremedigi bölümü bırakmasını söyledim ve yeni bir bölüme başladı, sınava kayıtlarını bile ben takip ediyorum. Böyle giderse hayallerimi gercekleştiremeyecegim ama ben dünyaya eşimin arkasını toplamak içinde gelemedim ki. Yeni bir konu açmadan buraya yazdım, ifşa olmak istemiyorum:KK43:

Eşiyle mantık evliliği yapıp onu sevmediği için hala eskisini düşünmesi bana garip gelmedi açıkçası. Garip olan annesinin tanımadan etmeden annesi şöyle böyle diye atıp tutması. Adamı kızına uygun görmemiş annesine kulp bulmuş anlayacağınız.
Evet uygun görmemişti sanırım, ben üniversite okuyordum o meslek eğitimi almıştı ve bi fabrikada çalışıyordu.

:oha: Firdevs Yöreoğlu

Şaka bir yana cidden anneniz bir garip. Şu an ona karşı bir şey hissetmeseniz bile geçmişte hissetmişsiniz.
Bunu bile bile nasıl böyle bir teklifte bulunabiliyor, çok ilginç gerçekten.

Back
X