- 12 Kasım 2018
- 3.622
- 5.325
- 158
genel olarak öyle destek motivasyon samimiyet inanın o kadar hissediliyor kiHerkes mi?![]()
yani ben bunu kendimde olmadığı halde hissettim ve bun ainanarak ben de sizlere geldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genel olarak öyle destek motivasyon samimiyet inanın o kadar hissediliyor kiHerkes mi?![]()
Bence aramayin daha fazla, adam sevgili olmak istiyor, arkadasa ihtiyaci yok ya da sizin arkadasliginizi istemiyor. Sizin bulusmak icin aramaniz ona gereksiz umit verir. Kaldi ki bunun siz de farkinda olabilecek kadar akli basinda birine benziyorsunuzçok teşekkürler..
nasıl davranış içinde olacağımı bilemediğim için sizlere danışmak istedim
aşağıda da yazdım buluşma tarihimiz geldi çattı ama beni böyle kesip atınca
ben ee ne yapıyoruz saat kaçte nerede buluşuyoruz desem mi yoksa sessiz mi kalsam
yani O nun mu araması gerekiyor ya da bilemedim
Siz de mantıklı davranmalısınız ki. İstemiyorsanız neden arayıp buldunuz yıllar sonra. Hadi buldunuz eklediniz neden konuştunuz kısaca hal hatır sorup kapatsaydiniz mevzuyuteşekkürler,
amacım sadece ardaşlık dostluk.. bu şekilde görüşüp arada hasbihla etmekti..biraz hassasım bu şekilde kesip atmasına üzüldüm ve burada konu açmamın sebebi asıl O nun bir amacı mı var ki taktik mi ki diye sizlerin fikrini almak çünkü sizlerin fkirleriyle kendimi daha iyi hissederimBen anlamadim sizi.
Yillar ònceki adami buluyorsunuz o iligili davraniyor karsilik vermiyorsujuz sonrada dertlenip konu aciyorsunuz
Sizdeki amc ne ònce ne istiyorsunuz onu bir düsúnún.
hiç valla bana anlatsalar tepki bile verirdim haklısınızbence o sevgilinden faan ayrılmış ve yahut boşlukta birileri ile takılmak istiyor siz yüz vermeyınce ilgisini yitirmiştir dışarda malum kız çok zaten sizde istemıyormuşsunuz neyıne takıldınız bu kadar
yanı yalnış anlamayın sevişmek için söylemiş bana kalırsa duygu yok ciddiye almayın bazıları eskide kalmayın çok takıyorsunuz kafayahiç valla bana anlatsalar tepki bile verirdim haklısınız
takıldım çünkü bir insana birliktelik teklif ediyorsun reddi duyunca bir tavır bir garip sessizlikler
ya hu daha düne kadar koştur koşturdun ne oldu da
yani senin kalbini kırmadım sana kötü söz söylemedim ben senik deği genel olarak bir birliktelik istemiyorum diye güzelce nazikçe konuştum yani gösterdiği tavıra üzüldüm işte![]()
ya çok ama çok teşekkür ederim..Bence aramayin daha fazla, adam sevgili olmak istiyor, arkadasa ihtiyaci yok ya da sizin arkadasliginizi istemiyor. Sizin bulusmak icin aramaniz ona gereksiz umit verir. Kaldi ki bunun siz de farkinda olabilecek kadar akli basinda birine benziyorsunuz
aaaa olabilir mi ya ..yanı yalnış anlamayın sevişmek için söylemiş bana kalırsa duygu yok ciddiye almayın bazıları eskide kalmayın çok takıyorsunuz kafaya
elbette yoksa paldır küldür sevgili olalım vs kimse kmsenın peşinden koşmaz bi nedeni vardır ve erkekler anı paylaştıkça bağlanıraaaa olabilir mi ya ..
hiç O ndan beklemem ya.. benim gözümde geçmiş hali var ondan galiba.. o masum tatlı çocuk ..
evet çok takıyorum sanki ne var işte bu yüzden buradayım bende valla
işim olmaz valla..elbette yoksa paldır küldür sevgili olalım vs kimse kmsenın peşinden koşmaz bi nedeni vardır ve erkekler anı paylaştıkça bağlanır
arama boşver sende kaybol ölü taklıdı yap onu onun silahıyla vurişim olmaz valla..
aynen ya daha görüşmedik ya..
kaç yıl geçmiş ilk kez bir araya geleceğiz ne oluor değil mi ?
sonra da hayırı duyunca ölü taklidi yap..
buna takıldım işte ben de
ama evet aramayacağım buluşma günü geldiğinde bundan eminim
ay yemin ederim öyle yapayım yaarama boşver sende kaybol ölü taklıdı yap onu onun silahıyla vur