eski plotonik aşk bugünün aşığı oldu

çok teşekkürler..
nasıl davranış içinde olacağımı bilemediğim için sizlere danışmak istedim
aşağıda da yazdım buluşma tarihimiz geldi çattı ama beni böyle kesip atınca
ben ee ne yapıyoruz saat kaçte nerede buluşuyoruz desem mi yoksa sessiz mi kalsam
yani O nun mu araması gerekiyor ya da bilemedim
Bence aramayin daha fazla, adam sevgili olmak istiyor, arkadasa ihtiyaci yok ya da sizin arkadasliginizi istemiyor. Sizin bulusmak icin aramaniz ona gereksiz umit verir. Kaldi ki bunun siz de farkinda olabilecek kadar akli basinda birine benziyorsunuz

Siz de mantıklı davranmalısınız ki. İstemiyorsanız neden arayıp buldunuz yıllar sonra. Hadi buldunuz eklediniz neden konuştunuz kısaca hal hatır sorup kapatsaydiniz mevzuyuteşekkürler,

ben sadece onu arayıp bulmadım ki,
konuşmamız sadece hal hatırdan ibaretti
ama O her gün aradı 3-4 gün bu şekilde ben de demedim ya her gün neden arıyorsun
sohbet arkadaşça geçmişimizdi

bence o sevgilinden faan ayrılmış ve yahut boşlukta birileri ile takılmak istiyor siz yüz vermeyınce ilgisini yitirmiştir dışarda malum kız çok zaten sizde istemıyormuşsunuz neyıne takıldınız bu kadar

Ben anlamadim sizi.
Yillar ònceki adami buluyorsunuz o iligili davraniyor karsilik vermiyorsujuz sonrada dertlenip konu aciyorsunuz
Sizdeki amc ne ònce ne istiyorsunuz onu bir düsúnún.
amacım sadece ardaşlık dostluk.. bu şekilde görüşüp arada hasbihla etmekti..biraz hassasım bu şekilde kesip atmasına üzüldüm ve burada konu açmamın sebebi asıl O nun bir amacı mı var ki taktik mi ki diye sizlerin fikrini almak çünkü sizlerin fkirleriyle kendimi daha iyi hissederim

bence o sevgilinden faan ayrılmış ve yahut boşlukta birileri ile takılmak istiyor siz yüz vermeyınce ilgisini yitirmiştir dışarda malum kız çok zaten sizde istemıyormuşsunuz neyıne takıldınız bu kadar
hiç valla bana anlatsalar tepki bile verirdim haklısınız
takıldım çünkü bir insana birliktelik teklif ediyorsun reddi duyunca bir tavır bir garip sessizlikler
ya hu daha düne kadar koştur koşturdun ne oldu da
yani senin kalbini kırmadım sana kötü söz söylemedim ben senik deği genel olarak bir birliktelik istemiyorum diye güzelce nazikçe konuştum yani gösterdiği tavıra üzüldüm işte :(

hiç valla bana anlatsalar tepki bile verirdim haklısınız
takıldım çünkü bir insana birliktelik teklif ediyorsun reddi duyunca bir tavır bir garip sessizlikler
ya hu daha düne kadar koştur koşturdun ne oldu da
yani senin kalbini kırmadım sana kötü söz söylemedim ben senik deği genel olarak bir birliktelik istemiyorum diye güzelce nazikçe konuştum yani gösterdiği tavıra üzüldüm işte :(
yanı yalnış anlamayın sevişmek için söylemiş bana kalırsa duygu yok ciddiye almayın bazıları eskide kalmayın çok takıyorsunuz kafaya

Bence aramayin daha fazla, adam sevgili olmak istiyor, arkadasa ihtiyaci yok ya da sizin arkadasliginizi istemiyor. Sizin bulusmak icin aramaniz ona gereksiz umit verir. Kaldi ki bunun siz de farkinda olabilecek kadar akli basinda birine benziyorsunuz
ya çok ama çok teşekkür ederim..
işte bana böyle gelin :) Allah razı olsun..
destek istiyorum göremediğimi anlayamadığımı sizinle anlamak görmek istiyorum..
aklı başındayım şükürler olsun ama bazen kal geliyor işte

aramıyorum tmm anlaştık tek bir söz bazen binlerece kelimeye değer ya öyle oldum çok sağolun

yanı yalnış anlamayın sevişmek için söylemiş bana kalırsa duygu yok ciddiye almayın bazıları eskide kalmayın çok takıyorsunuz kafaya
aaaa olabilir mi ya ..
hiç O ndan beklemem ya.. benim gözümde geçmiş hali var ondan galiba.. o masum tatlı çocuk ..
evet çok takıyorum sanki ne var işte bu yüzden buradayım bende valla

aaaa olabilir mi ya ..
hiç O ndan beklemem ya.. benim gözümde geçmiş hali var ondan galiba.. o masum tatlı çocuk ..
evet çok takıyorum sanki ne var işte bu yüzden buradayım bende valla
elbette yoksa paldır küldür sevgili olalım vs kimse kmsenın peşinden koşmaz bi nedeni vardır ve erkekler anı paylaştıkça bağlanır

elbette yoksa paldır küldür sevgili olalım vs kimse kmsenın peşinden koşmaz bi nedeni vardır ve erkekler anı paylaştıkça bağlanır
işim olmaz valla..
aynen ya daha görüşmedik ya..
kaç yıl geçmiş ilk kez bir araya geleceğiz ne oluor değil mi ?
sonra da hayırı duyunca ölü taklidi yap..
buna takıldım işte ben de
ama evet aramayacağım buluşma günü geldiğinde bundan eminim

işim olmaz valla..
aynen ya daha görüşmedik ya..
kaç yıl geçmiş ilk kez bir araya geleceğiz ne oluor değil mi ?
sonra da hayırı duyunca ölü taklidi yap..
buna takıldım işte ben de
ama evet aramayacağım buluşma günü geldiğinde bundan eminim
arama boşver sende kaybol ölü taklıdı yap onu onun silahıyla vur

Back
X