eski resimlerime baktığımda kendimi çirkin buluyorum

wala eskiden fotolarima bakiyordumda. ne guzelmisim ben :(
sokakta yururkene her insan arkasina donup bakardi bana..
boyum, kilom, saclarim, civil civildim.
uzerimde sanki kamyon gecti suan.iyice biraktim.kendimi :( 23 yasimdayim 30 yasimi dusunemiyorum bile

canım yalnız değilsin hepimiz öyleyiz en azından benim çevremdeki herkes.
bundan önce çekindiğimiz resimlerde kendimizi hiç beğenmiyoruz.dediğin gibi şimdi kendimizi daha güzel buluyoruz ama emin ol 3-4 yıl geçtikten sonra o zamanlar (yani şimdi) beğendiğimiz resimlere bakınca yine "ben ne kadar çirkinmişim o zamanlar"diyicez.:1:

işte ben de bundan korkuyorum. şimdi kendimi güzel zannediyorum ya bir kaç sene sonra da şimdiki resimlerime bakıp burun kıvırmaktan korkuyorum. ama göz var nizam var yahuu gerçekten iğrençmişim:52::52::52:

wala eskiden fotolarima bakiyordumda. ne guzelmisim ben :(
sokakta yururkene her insan arkasina donup bakardi bana..
boyum, kilom, saclarim, civil civildim.
uzerimde sanki kamyon gecti suan.iyice biraktim.kendimi :( 23 yasimdayim 30 yasimi dusunemiyorum bile

23-24 yaş benim en güzel yaşlarımmış. bence kıymetini bil yaşının

bu düşünce sadece benim için mi geçerli bilmiyorum ama bundan 3 sene ve daha önceki resimlerime bakınca ıyy diyorum. hatta o resimleri yok etmek, silmek istiyorum. şimdiki halimi daha çok beğeniyorum. ama o zamanlarda da kendimi beğenirdim. demek ki neymiiişşş insan ne olursa olsun kendini beğenmezse çatlar ölürmüüşşş :) kısaca başka benim gibi düşünen var mıdır merak ediyorum:44:

Hahaha:) Bende de tersi bir durum var yahu, senin ki iyi :ssz:
Eski fotoları alıyorum elime geçiyorum aynanın karşısına aradaki farklara bakıyorum. :52: Çok uzak geçmişte değil, 1-2 sene öncesi... Sanırım 3-5 kilo fazlam var ve eskisinden daha az yakışan bir saç rengim. :37: Onları da hallettikçe eski formuma,güzelliğime kavuşacak gibiyim:)

Ben konuyu anlayamadim. Simdi eskiden ya gercekten cirkin gorunuyordunuz, ya fotojenik degildiniz. Ya da simdiki zevkinizle gecmis yillardaki halinizi zevksiz bulup begenmiyorsunuz. Peki bunun size ne zarari/faydasi var? Eskiden nasil gorundugunuz artik onemli degil ki, gecmis gecmiste kaldi. Neden bu konuyu dert edindiniz ki? Onemli olan simdi neye benzediginiz :4:

Benim eski halim çok iğrençti.
Gerçekten hiç güzel değildim.
Hele de 17 -18 yaşlarım sanki 30 yaşındaymışım gibi.
Ve ilginçtir o yaşlarda yüzüm daha kırışık ve çöküktü.
23 den sonra artan bir performans sergilemeye başladım:27::27:
Umarım hep öyle olur.
Son zamanlarda biraz yaşlandığımı hissetsem de 17-18 yaşlarıma kıyasla on numarayım.
Laf değil gerçekten çirkindim bunu etrafımdakiler de söylüyor.
Hatta beni uzun zamandır görmeyenler tepkileriyle alıklıklarıyla fazlassıyla bu gerçeği yüzüme vuruyorlar :21::37:

Ben de aşırı zayıftım eskiden, herkes salak salak espriler yapardı rüzgarda uçucaksın, anneme bakıp bu kıza hiç yemek vermiyor musunuz diye falan :37: ben de acayip takıntı yapmıştım, çok fotoğrafım bile yok o zamanlardan kalan...

Ama şimdi kilo aldım, herkes güzelliğimi konuşuyor şimdi de. Hatta bir arkadaşım var eşime her gördüğünde özellikle, senin hanım eskiden çok zayıftı diye anlatıp gülüyor sırf hasetlik olsun diye.

Ve o zamanlarda şartlar farklıydı. Ben 27 yaşındayım 17-18 yaşlarımızda ne avm bilirdik ne saç düzleştiricisi. Şu an imkanlar daha çok ve güzelleşmek daha kolay... O durumda olmak doğal diye düşünüyorum ben bugün bakınca.

Ben de eski fotoğraflardan nefret ediyorum ama her yaşın da bir güzelliği var, yaşlandığımızda böyle düşünmiycez bence :9:

Ben konuyu anlayamadim. Simdi eskiden ya gercekten cirkin gorunuyordunuz, ya fotojenik degildiniz. Ya da simdiki zevkinizle gecmis yillardaki halinizi zevksiz bulup begenmiyorsunuz. Peki bunun size ne zarari/faydasi var? Eskiden nasil gorundugunuz artik onemli degil ki, gecmis gecmiste kaldi. Neden bu konuyu dert edindiniz ki? Onemli olan simdi neye benzediginiz :4:

dert ettiğim konu şu : tamam geçmiş geçmişte kaldı ama o fotolar yok mu o fotolar..her şeyin belgeleyicisi..o fotolara bakmak istemiyorum sanki ben değilmişim gibi. ve şöyle de bişey var sanırım ünideyken biraz özentydim. ünide bi kızın kalın,gür şekilli kaşları vardı. ben de kaşlarımı ona benzetmeye çalışmıştım kalınlaştırarak ama sonu. fiyasko..aynı kezban gibiymişim ben o kaşlarla. şimdi incelttim de biraz öyle bişeye benzedim:37::37:

evet o bende de var ama çok ilginç bebeklik ve 5 yaşına kdr bütün fotolarımı beğeniyorum ne güzel çocukmuşum diyorum... amaaa çocukluk ve ergenlik fotolarım bana tam faciaymış gibi geliyorr kmse görsün istemiyorumm erkek arkadaşım çok merak etmşti aa bakıym demşti hayırr dedm hmen kapattm ama baktı ve gülümsedi onun çok hoşuna gitti ama ben herkesden gizlemek istiyorum resmen . Şimdiki halime gelnce iyi ki diyorum o fotolardaki gibi değilim değiştim büyüdüm ve güzelleştim diyorum. Hani bebeklik güzelliği denir ya bi süre sonra o geri geliyor insana kesinlikle... ama ergenlikte çirkinlik insanlığın kaderi sanırım :1:

Back
X