Eski Rus sevgili :(

Ama çirkin mi adam? değil asla. Sarışın sevmeyen çekici bulmayabilir ama ondaki fizik , yüz hatları , gözler bir esmerde olsa dibi düşer. Hele o gözler. :) Yalan mı?

Ay bence de çirkin bi adam kıvanç. yani ben yolda görsem aa diye bakarım, o da ünlü olduğu için. yoksa normal bir insan olsaydı sanırım ilgimi çekmezdi.

Ama çirkin mi adam? değil asla. Sarışın sevmeyen çekici bulmayabilir ama ondaki fizik , yüz hatları , gözler bir esmerde olsa dibi düşer. Hele o gözler. :) Yalan mı?
Renkler ve zevkle tartışılmaz:) dediğin gibi esmer olsa belki daha çekici olur ama bencede çirkin..

Bende yeni evliyken kendimle hiç barışık değildim eşimin ailesi yüzünden..
Eşim beni çok seviyordu ama ailesi hep beni çirkin buluyorlardı eltim görücüye gittikleri kızlardan bahsederdi, görümcen şu ailenin şöyle güzel bir kızı vardı abime kız ararken onu atladık demesi (bunun üstüne görümcenin eltisi aaaa olurmu sizin gelininiz çok güzel çok yakışıyorlar birbirlerine dedi ben bunlara kulak misafiri oldum) kv bu konuda biraz sakin kalıyordu ama oda beni beğenmiyordu..
Bir gün bunlardan eşime bahsettim kahkaha attı ben yengeme göstereceğim dedi seni şişirip duruyor dedi bırakmadım sonra anladımki hepsi beni sevmedikleri ve kıskandıkları için yaptıklarını anladım...
Sana yazdımki böyle şeylere kafanı takma ben zamanında çok takıp yıprandım boşuna takıyor insan..

Not seni izlemeye alıcam resimlerimize bak bakalım nasıl biriyim çirkinmiyim değilmiyim ama doğruyu yaz:KK66:
Eşin neden kahkaha attı ben onu anlamadım ona göre de mi güzel değilmişsin yani?

Eşin neden kahkaha attı ben onu anlamadım ona göre de mi güzel değilmişsin yani?
Yok canım okadar uydurduklarına kahkaha attı bende onlara kandığım için sonra baktıki aramız bozuluyor gidip eltimle yüzleşecekti engel oldum ben zaten ağzının payını verdim dedim.. Yani sonra sonra anladım beni sevmedikleri için yaptıklarını.. .
eltiylede ciddi ciddi konuştum madem okadar güzellerdi neden aracı olupta mutluluklarına vesile olmadın dedim ben şaka yapmıştım şakadanda anlamıyorsun dedi, birdaha bana şaka yapma dedim..

Sen bile kendin hakkında böyle olumsuz düşünürken adam nasıl düşünmesin??

Aşk evlilik sadece güzellik-yakışıklılıktan mı ibaret ? gereksiz bir karşılaştırmaya girmişsiniz.

Back
X