Saç Rengi ve Saç Boyama Eski saclarimi istiyorum yardim eder misiniz ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
8.1 kullu koyu sari saclarimi 6.1 kullu koyu kumral istiyorum sacim sari oldgundan 5.1 boyarsam anca 6.1 e denk gelecegini dsunuyorum

5.1 istiyorum . Loreal denedim ama akti . 7.1 denemistim akmisti . Koleston kutudakinden koyu cikartiyor diyorlar . Palettede istedigim rengi bulamadm . Garnierde istemiyorum . Loreal 5.1 mi alsam ya da 5.1 ile 6.1 I mi karistirsam ?

Son düzenleme:
suanki halim bu
koyu kullu kumral olsun isti?
yorum .
bunu mu alsam

yoksa bunu mu alsam ? Ya da ikisinimi karstrsam ?
Istedigim renkte kendi eski sacim o da bu :

Hangisini istiyorsun?? Bu elma yemek istiyorum ama armut tadı gelsin istiyoruma benzemiş o laf.

Foto koydum cnm renkler benziyor ondan karar veremedim 6.1 mi 5.1 mi diye . Aslinda 6.1 iyi ama sacim sari oldugu icin 5.1 boyarsam 6.1 e denk gelecegini dsunuyorum acaba yanlis miyim ?

şu anki hali daha güzel bence de ama illa da kendi rengini istiyorsan bilemem tabi.. loreal i de kolestonu da denemedim bilmiyorum ama koleston koyu çıkarıyor diyorlar eğer onla boyayacaksan ona göre al boyanı 1 numara açık al yani.. bir de küllü renk alma yeşillenebilir.. 6.0 5.0 falan al ilk boyaman için..

canım kolestonla boyama bence. açık kahve bile boyasan onu siyaha yakın bir renk yapıyo

resmen beni anlatmışın bende eski rengime dönmek istiyorum bir türlü boyuyamadım . ya fikir değiştirirsem diye senin eski saç rengine çok benziyordu saç rengim koleston 4 denemiştim çok önceden çok simsiyah bişey olmuştu kolestonla boyama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…