Saç Rengi ve Saç Boyama Eski saclarimi istiyorum yardim eder misiniz ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
8.1 kullu koyu sari saclarimi 6.1 kullu koyu kumral istiyorum sacim sari oldgundan 5.1 boyarsam anca 6.1 e denk gelecegini dsunuyorum

5.1 istiyorum . Loreal denedim ama akti . 7.1 denemistim akmisti . Koleston kutudakinden koyu cikartiyor diyorlar . Palettede istedigim rengi bulamadm . Garnierde istemiyorum . Loreal 5.1 mi alsam ya da 5.1 ile 6.1 I mi karistirsam ?

Son düzenleme:
20150822_192522-1.webp suanki halim bu
koyu kullu kumral olsun isti?
yorum .
images-3.webp bunu mu alsam

images-2.webp yoksa bunu mu alsam ? Ya da ikisinimi karstrsam ?
Istedigim renkte kendi eski sacim o da bu :
281-1.webp

Hangisini istiyorsun?? Bu elma yemek istiyorum ama armut tadı gelsin istiyoruma benzemiş o laf.

Foto koydum cnm renkler benziyor ondan karar veremedim 6.1 mi 5.1 mi diye . Aslinda 6.1 iyi ama sacim sari oldugu icin 5.1 boyarsam 6.1 e denk gelecegini dsunuyorum acaba yanlis miyim ?

şu anki hali daha güzel bence de ama illa da kendi rengini istiyorsan bilemem tabi.. loreal i de kolestonu da denemedim bilmiyorum ama koleston koyu çıkarıyor diyorlar eğer onla boyayacaksan ona göre al boyanı 1 numara açık al yani.. bir de küllü renk alma yeşillenebilir.. 6.0 5.0 falan al ilk boyaman için..

resmen beni anlatmışın bende eski rengime dönmek istiyorum bir türlü boyuyamadım . ya fikir değiştirirsem diye senin eski saç rengine çok benziyordu saç rengim koleston 4 denemiştim çok önceden çok simsiyah bişey olmuştu kolestonla boyama bence

Back
X