- Konu Sahibi angelgozde
-
evet uğrarım herhalde canım sıkkınken özellikle 2 sohbet etmeye dertleşmeye uğruyorum mutlaka :) kızlar anlıyo zaten hemen senin canın mı sıkkın diyolar
AMA hangisini tercik edersin =)ama özlem dolup taşmak üzere, sabır da tükenip bitmek üzere.. onların daha depolu olması lazım, herşeyleri yeni onların :))
AMA hangisini tercik edersin =)
bizde 4.ü doldurduk 5. senemiizdeizz ne mutlu bizeee daha nice senelere inşe yani şöyle diyim sana, şubatta 4 seneyi bitirecek olan bir ilişkim var, 1 senedir nişanlıyım, 2 seneden fazla süredir askere gitmesini bekliyordum, 1 sene önce askere yolladım, şubattan beri yüzünü görmüyorum, 2 ay daha görmeyeceğim, tabii ki artık bitmesini tercih ediyorum bu durumda ama geçen sene bu günlerde diğerindeydim :)) herkes aynı aşamaları yaşıyo ve yaşayacak yanii
bizde 4.ü doldurduk 5. senemiizdeizz ne mutlu bizeee daha nice senelere inş
beğendin mi topiğimizziiii kuzummmmDevrem yeni bi topic daha açmışhayırlı olsunn terttoocummm
beğendin mi topiğimizziiii kuzummmm
dün çok kalabalıktık sohbeti kaçırdın yaaaa grimsimmm :18:Beğendim burçdaşçımm :103:
dün çok kalabalıktık sohbeti kaçırdın yaaaa grimsimmm :18:
dimi doru cnm =) bugün kimseler yok ne burda ne şafak topiğindee nerde herkesss yawww:97: Olsun kankksgeç olsun güç olmasınn
dimi doru cnm =) bugün kimseler yok ne burda ne şafak topiğindee nerde herkesss yawww
Bilmiyrom ki yav nerdeler :97:
huhuuuuuuu bayanlarrr nasılsınız bakalım
oooooo duyguliko da gelmiş h.g mişşşş bebem
he çok özledimmmmhoş buldukk şekerim paremmm özledinmi beni bebusum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?