- Konu Sahibi angelgozde
-
eski şafakçılar eski dostlar buraya kızlar
nerdesiniz kızım kocasını sevgilisini yanına alan şafak topiğine uğramaz oluo
ama yeter tak ettii sizsizlik banaaaa
sizleri özledimmm sohbetinizi özledim dostlarımkankalarım canlarımmm
piyade jandarma çavuşş yarenlerimmm
hepimiziii bu topikteee toplamak istedim malum şafak topiğine pek takılmıonuz artık bende dedim dostlarımla burada buluşup konuşalım kaynaşakımmmartıkın yiterrrrrrrrrrr hepiciğiniziii haburayaaa bekliom işteee nerde kızım bizim gece yarılarına kadar uzayan sohbetlerimizzz özlediklerimizi sevdiklerimiziii birbirimize anlattığımız gecelerimiz şafaklar atmıooo zaman geçmio dieee ağladığımızzz kimimizin kimisini teselli ettiği gecelerrr hepimizzz artık burada buluşalım dostluğumuz daha da pekişsin tüm hür general hatunları veeee hür general olmaya aday eski dostlar sizi burdaaa ahanda habura daa bekliorum üzmeyinnn bu şeker bu güselll bu sev,mli kankanızıı hepiciğin,zzziii çok sefiorummm bakalım ilk kim düşecek topiğeee eskilerdennn anam çok konuştum yeter gayri bu kadan gevezelik hadiyin bismillahh diyip kurdelayı kesip topiği açıom kızlar
gel cnm bizde seni çokkkkk özledikk mel_ayımayy inanmıyorum ya ben daha yeni görüyorum bu topiği
kızlar hepinizi çok özledim ya şafak topiği arkadaşlarım bambaşkaydınız siz:81:
artık bende vakit buldukça burda olurum canlarım
öpüyorum
miyabaaaaaaa
düşündüm de senn de uğraman lazım bu topiğe anlam kzaanması için megommmne güzel düşünmüş benim encılım gözdem mucksssss
sana siten etmedim ki zaten o nerden çıktıHayırlı olsun gözdecim topiğin ama bana sitem etmeye hakkın yok ben hep burdayım aşk olsun ya
sendeeee bi dahaaaaa asker beklion gibiii vefalıııım bnm yaaaa tatlıkısım ve sen hiç bırakmadınız bizi =)
önemli deillll cnmmm simdi sitem edebilirim ama sana okumadığın içincanım benim o yazılar okumadım ben kuusra bakma canım ya
he senn de kahven varrrrr buldun kahveni incilikomnolduoo bakemm burdaa ohh kahvelerde yapılmışş
kimse var mıııııııııııı? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?