- Konu Sahibi angelgozde
-
hadi yaa sendemiikaç saat var tatlım aranızda ne sıklıkla görüşüosunuz
ahh bu cariler yokmuuuu
kuzum ben iyiyim çok şükür bi problem yok aşkımlaa sivil hayata alışmaya çalışıoruz ikimizde.. onun askerdeki bana oaln ilgisi beni aşırı sıkmalarına öyle alışmışımki çocuk normale adım atarken bense ilgisizsin die kızıyorum ona..ikimizde alışmaya çalışıoruz anlıycann
çok saat var inciiimm ben bursa o ordudaaa ama aşkım fırsat buldukça gelir yanımaaa seviozzzz napalım katlancaz evlenene kadarrrrr
hiç zor olmadı elimle koymuş gibi buldummmm cnmmm burda akrabaları var aşkımınhadi yaa baya uzakmışsınız tatlım siz nasıl buldunuzz birbiriniziii
Biz yakınız gozdemm o kadar uzak diilizz 1,5 saat var aramızdaaa
hiç zor olmadı elimle koymuş gibi buldummmm cnmmm burda akrabaları var aşkımın
iyi ki bulmuşum aşkımıııkısmette olduktan sonraaaa nerde olursa olsun buluo zaten yafrumm
iyi ki bulmuşum aşkımııı
patronlukkk kanımdaaa varrr duygummmmkızım kaç topiği birden idare ediyorsun be hızına yetişilmiyor
patronlukkk kanımdaaa varrr duygummmm
dünyaaaa dönüooo be duygummm birazzda beyinler dönsn ne olcak dünyanın canı yok muuu o hep dönüoooobeynim döndü allah iyiliğini versin deli
dünyaaaa dönüooo be duygummm birazzda beyinler dönsn ne olcak dünyanın canı yok muuu o hep dönüoooo
dahaaa yemekkk yedin mi dieee bi sor bakalım önceene içtin sen öğle yemeğinde söyle söyle
dahaaa yemekkk yedin mi dieee bi sor bakalım öncee
amaaaa bi cintonikkk olsa fena olmazdı haniiii :82::82:
o zaman açlık başına vurdu
enerji patlaması yaşıyorsun
bende absolut redbul içerdim
Yanında da toblerone
sittir et diyet miyet hak getire
angel aramıosunn galibaaaaaaaabir adet mehser aranıyor
5.kanalaaa geçircemmm şimdiii senideee +18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?