Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

o bana da oluyo önceden ben yksekken böle az sayanlara oh azcık derdim ama sende azaldıkca anlıcan gösdesim simdiden şafak sıkıstırmasın daha ben senın yarılamaya saydıgın gunlerden sonra safagına masallah gözdem bak ladynin listesindekilere 200ler 300ler onlarada sabır versin allah

ayyy bu gece atarsa 169olcam yüzlerde geçio be

bunada şükür gözdemm napalım yaa

selam canımm naber
nolsun canım ofisdeyim işlerle uğraşıyorum yıl sonu yaklaşıyor cari hesapları kontrol ediyorum sen nasılsın hürgeneral
selam nurancım nasılsınnnnn

cnmm incim bizde aşkımla ayrı şehirler de yaşadığımız için seni çok ii anlıyorummm ya :84::84::84:

iyiyim gözdecim nolsunaynıı
sen nasılsınn

selam nurancım nasılsınnnnn

cnmm incim bizde aşkımla ayrı şehirler de yaşadığımız için seni çok ii anlıyorummm ya :84::84::84:
hadi yaa sendemii kaç saat var tatlım aranızda ne sıklıkla görüşüosunuz
nolsun canım ofisdeyim işlerle uğraşıyorum yıl sonu yaklaşıyor cari hesapları kontrol ediyorum sen nasılsın hürgeneral
ahh bu cariler yokmuuuu
kuzum ben iyiyim çok şükür bi problem yok aşkımlaa sivil hayata alışmaya çalışıoruz ikimizde.. onun askerdeki bana oaln ilgisi beni aşırı sıkmalarına öyle alışmışımki çocuk normale adım atarken bense ilgisizsin die kızıyorum ona..ikimizde alışmaya çalışıoruz anlıycann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…