- Konu Sahibi angelgozde
-
görünürseee daha şık olmaz mı kankammmeve gideyim,ojeleneyim önce bi..
kızım ellerimis de görüncek dimi ya..
o bana da oluyo önceden ben yksekken böle az sayanlara oh azcık derdim ama sende azaldıkca anlıcan gösdesim simdiden şafak sıkıstırmasın dahasu perim ben seni çok özledim ama arada sırada uğra buralaraaa amaaaa terkettin biziii
kız terkedermiyim sizi buhran geciriyorum askerlik iste
bende özledim angelim gözdem
ayyy ağzından bal damlıoo perim bnmmm inş sen kavuş bende hemencik plakalara geçeyimmm demii amaaa özlem tavan yaptııı şafak da sıkıştırmaya başladı yavaştaaan offfff perim offffff
ay onu bıde bana sor gözdem son zamanlar daha beter valla
derlerdide inanmazdım
kuzum plakalara bişicik kalmadı yılbaşınıda atlatalım
ayyy dimii az kaldı perimmmm ne bilimm yaaa karamsarlığım kendime bnmm başkasının ki az gelio daaa bana gelince gözümde büyüyü şafakkk
ayyy bu gece atarsa 169olcam yüzlerde geçio beo bana da oluyo önceden ben yksekken böle az sayanlara oh azcık derdim ama sende azaldıkca anlıcan gösdesim simdiden şafak sıkıstırmasın dahaben senın yarılamaya saydıgın gunlerden sonra safagına masallah gözdem bak ladynin listesindekilere 200ler 300ler onlarada sabır versin allah
İncilikom malesef eskidin ve eskidikkkgözdemmm eskidik mii
İncilikom malesef eskidin ve eskidikkk
Kızım insan askerlikte eskidi die üzülürmü beeeee istiosan yer değiştirelimmmm ben eski olimmmm keşkeee bende hürgeneral olaydım yhaaabana eskiii dedii yaaaa
Hehehee üzülmedimmmm
Kızım insan askerlikte eskidi die üzülürmü beeeee istiosan yer değiştirelimmmm ben eski olimmmm keşkeee bende hürgeneral olaydım yhaaa
heheh yok yafrum yokk üzülmüomm hoş farkeden bişey yok yine ayrıyız aşkımlaa
neden ayrısınız kızzzz :84::84:
ayyyyyyyyyy inanmorumm yhaaaaa :84::84::84:Aşkım İst.da ben T.dağ dayımm :84:
bunada şükür gözdemm napalım yaaayyyyyyyyyy inanmorumm yhaaaaa :84::84::84:
selam canımm naberselam kızlar
selam kızlar
bunada şükür gözdemm napalım yaa
nolsun canım ofisdeyim işlerle uğraşıyorum yıl sonu yaklaşıyor cari hesapları kontrol ediyorumbunada şükür gözdemm napalım yaa
selam canımm naber
selam nurancım nasılsınnnnn
cnmm incim bizde aşkımla ayrı şehirler de yaşadığımız için seni çok ii anlıyorummm ya :84::84::84:
hadi yaa sendemiiselam nurancım nasılsınnnnn
cnmm incim bizde aşkımla ayrı şehirler de yaşadığımız için seni çok ii anlıyorummm ya :84::84::84:
ahh bu cariler yokmuuuunolsun canım ofisdeyim işlerle uğraşıyorum yıl sonu yaklaşıyor cari hesapları kontrol ediyorumsen nasılsın hürgeneral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?